Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
matya
Scris: Monday, February 15, 2010 9:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
lia.lavinia wrote:
pe mine m-a tinut de sambata pana joi, joi era terminat de tot, urmarorul ciclu nu a mai venit ca am ramas iar insarcinata, nici la mine nu s-a vazut la eco in ziua cand am inceput sa sangerez.eu aveam 5 saptamani

bine ca s-a intamplat repede. sa dea d-zeu sa fie bine de data asta.
noi am decis sa mai asteptam, sa nu nasc iarna, vrem sa ne mutam si in alta casa in primavara-vara, ne vom reveni si psihic. si in plus vreau sa mai slabesc, am luat cateva kg de cand ma tot pregateam pt. bb.
sweet angel
Scris: Monday, February 15, 2010 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si eu m-am cantarit sambata si am vazut ca din vara de la nunta am pus 3 kg.
matya
Scris: Monday, February 15, 2010 9:18 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
si eu m-am cantarit sambata si am vazut ca din vara de la nunta am pus 3 kg.

ai grija cu kg, eu am luat 17kg si doar cu 5 mai putine m-am dus acasa, si-apoi am mancat , cica, pt. calitatea laptelui, si am pus iar 3 kg, si abia cand avea 2,5ani am ajuns la kg ideale. am zis ca la ur. sa iau 10-12 kg, cum fac vedetelesic
sweet angel
Scris: Monday, February 15, 2010 10:58 PM
Nivel

thumright sper sa iti reuseasca ca eu nu ma pot opri cand ma ia foamea trebuie sa mancras ,si deja am burtica, de la cat pap.
matya
Scris: Tuesday, February 16, 2010 4:56 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
thumright sper sa iti reuseasca ca eu nu ma pot opri cand ma ia foamea trebuie sa mancras ,si deja am burtica, de la cat pap.

daca acum ai kg normale iti permiti, eu eram peste, si ajunsesem la 75 kgbounce prea multe pt.163cm..
sweet angel
Scris: Wednesday, February 17, 2010 11:44 AM
Nivel

matya cum mai esti azi?
as vrea sa fiu la kg normal, eram la limita cu 3 kg mai putin
matya
Scris: Wednesday, February 17, 2010 3:37 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
matya cum mai esti azi?
as vrea sa fiu la kg normal, eram la limita cu 3 kg mai putin

azi, sangerarea e la fel ca in ultimele zile de ciclu, doar cateva picaturi, cred ca se va opri.
abia astept sa fac testul sa scap de un stres, probabil maine.

ai mare grija cat mananci si cum le combini, ai grija si la zahar,asta e cel mai periculos.

eu am inceput deja dieta, incep de la 56kg, si pana-n vara vreau sa am 50kg, inainte sa incepem proiectul bbhearts
sweet angel
Scris: Wednesday, February 17, 2010 4:45 PM
Nivel

eu daca aveam doar 56 as fi fost fericita,manc ce gasesc , mi-e pofta de tot ce vad cu excepti ce nu imi placea inainte nu imi trebuie nici acum si ce stiu ca nu am voie tot nu imi trebuie,
mie mi-a spus dr sa astept sa nu mai sangerez apoi sa fac testul din nou si l-am facut dupa vreo 4 zile dupa ce nu am mai sangerat. si atunci a fost negativ
matya
Scris: Saturday, February 20, 2010 4:16 PM
Nivel

azi am luat rezultatul beta-hcg si este 6.44 mIU intre 0-7mIU nu este sarcina, a scazut de la 302.6 mIU.
de ieri s-a oprit si orice urma de sangerare. multumesc lui d-zeu ca am trecut peste chiuretaj. acum astept ur. menstra si sunt tare curioasa cand va fi.

lia, tu ce mai faci?
Anelise
Scris: Saturday, February 20, 2010 4:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Matya, ma bucur ca ai scapat! angel Si eu am trecut razant pe langa unul. Iti doresc sa ramai insarcinata din nou, cat mai repede cu putinta! pupici
matya
Scris: Saturday, February 20, 2010 6:49 PM
Nivel

Liz wrote:
Matya, ma bucur ca ai scapat! angel Si eu am trecut razant pe langa unul. Iti doresc sa ramai insarcinata din nou, cat mai repede cu putinta! pupici

multumescpupici offf, prin cate am trecut in 10 zile, mai intai vroiam sa se opreasca sangerarea, si-apoi imi doream sa fie mai mult, sa ma curat. bine ca s-a terminat usor.
deocamdata vom mai astepta pt.bb2. sa ne revenim.
sweet angel
Scris: Saturday, February 20, 2010 7:12 PM
Nivel

ma bucur matya ca a scazut si nu mai trebuie sa te chiureteze dar la un control tot trebuie sa mergi, cel putin pe mine m-a tr dr de fam sa vada ca s-a curatat tot.
eu sunt bine de miercuri stau in pat ca m-a speriat dr, si aici o sa raman pana marti cand merg la eco. nici la lucru nu am mai mers,
matya
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:26 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
ma bucur matya ca a scazut si nu mai trebuie sa te chiureteze dar la un control tot trebuie sa mergi, cel putin pe mine m-a tr dr de fam sa vada ca s-a curatat tot.
eu sunt bine de miercuri stau in pat ca m-a speriat dr, si aici o sa raman pana marti cand merg la eco. nici la lucru nu am mai mers,

am vb. cu dr. la tel, si mi-a zis sa astept ur. menstra si-apoi sa vin la un ctrl pt. investigatii, sa afle cauza pierderii ( desi eu cam banui de ce s-a intamplat).
eu cred ca daca nu s-ar fi curatat inca as sangera, si beta ar fi mai mare, nu?? adica e posibil sa se opreasca sangerarea si sa nu fie curatat bine??
nu stiu, eu vreau sa am incredere in dr., sa cred ca e totul ok, mai e si asistent universitar, ma gandesc ca stie ce zice, altfel nu m-ar fi lasat asa.

ai grija mare de tine, si numai de bine la eco..pupici
Anelise
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Matya, am patit si eu ca tine si la fel am sangerat vreo cateva zile bune! pale Doctorita imi daduse un termen pana cand ar fi trebuit sa se opreasca sangerarea, dar stiu ca mi-a dat si niste pastile, printre care si un antibiotic, probabil pentru a preveni o eventuala infectie. Am avut norocul ca sangerarea sa se opreasca fix cu o zi inainte de acel termen, altfel ar fi vrut sa-mi faca si chiuretaj, asa ca am scapat. angel Te inteleg perfect prin ce treci ca stiu cate ganduri mi-am facut, ce speriata eram si cat m-am rugat sa nu trebuiasca sa trec si prin acea experienta. Si uite ca Doamne Doamne m-a ajutat! angel Stai linistita! Eu cred ca va fi bine si la tine! pupici
sweet angel
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:06 PM
Nivel

mie nu mi-a dat nici o tableta dar m-a trimis la control ginecologic unde mi-a pus ecograful pt 2 sec pe abdomen si a zis ca e bine pe hartie scria ca e totul normal si regularras , dar ma indoiesc ca dr a vazut totul in 2 sec
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.