Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2015 Mesaje: 4
| Buna tuturor,
Incerc de un an jumate sa raman insarcinata si acum este prima oara cand experimentez aceasta situatie. In luna ianuarie "am lucrat" pentru bebe, in perioada de ovulatie dar si in afara acesteia, iar menstruatia a aparut fix cand trebuia, la 28 zile (mentionez ca am o menstruatie foarte regulata). Ce m-a surprins, a fost faptul ca nu am mai avut durerile specifice ca in fiecare luna, doar o foarte usoara jena, menstruatia m-a tinut vreo 4 zile, dar deja din ziua 3, aceasta s-a transformat intr-o culoare maronie. Dupa ce am varsat cateva lacrimi, ca nu a fost sa fie nici in luna asta, am trecut mai departe, gandidu-ma ca o sa vina si momentul meu. A venit luna februarie, in care "am lucrat" pentru bebe pe toata perioada fertila. Conform calendar ovulatia ar fi avut loc in ziua 14, cu toate ca nu am simtit nicio jena sau durere de ovare (de obicei asa imi dau seama cand ovulez), in schimb am experimentat senzatia de greata ( pe care inca o am), sensibilitate sani (nu foarte mult). Nu stiu ce mi-a venit si am facut aseara un test de sarcina care a iesit pozitiv, cu ambele liniute foarte vizibile, iar in dimineata asta am mai facut inca unul, cu acelasi rezultat.
Nu stiu ce sa cred...daca sunt insarcinata sau nu. A mai trecut cineva prin aceasta situatie? De abia luni voi merge sa imi fac analiza HCG din sange si voi face o programare la medicul meu ginecolog.
Va multumesc si va imbratizez.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Daca ai teste pozitive este clar...esti insarcinata...poti sa te bucuri linistita! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |