sarcina sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lorenna11
Scris: Monday, February 2, 2015 3:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/29/2014
Buna ziua! As avea si nevoie de un sfat de la geavidute sau cele care au deja un bebe. Ne dorim un bebe si incercam de 8 luni. Luna asta am avut ovulatia la 11 zile de la menstruatie. Am avut contact toata perioada fertila. Inca din a 3 zi dupa ovulatie au inceput sa ma doare sanii in fiecare zi mai tare. Din a 4 zi ma doare stomacul zilnic. Tin sa va spun ca pe mine sanii ma dor doar cu 3 zile 4 inainte de venirea menstruatiei...iar dureri de stomac cred ca am avut de maxim 5 ori in viata mea dar si atunci de scurta durata. Aseara (6 zi de la ovulatie) am inceput sa am niste scurgeri albe groase fara miros. (In ziua ovulatiei am fost la control si nu am nici o problema nici o infectie) astazi a 7 zi de la ovulatie a inceput sa ma doara si capul. Mai am o sapt pana cand trebuie sa imi vina menstruatia...:( ar putea fi asa devreme semnele de sarcina? A mai avut cineva asa simptome? Va multumesc
pisicutaiuby
Scris: Thursday, February 5, 2015 3:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Buna!Si la mine,dupa vreo 3 zile de la ovulatie ,au inceput durerile de burta mult prea devreme de data menstrei,sanii sunt mai mariti putin si ft putin durerosi,ma simt ametita,in rest nimic,,,,Big Surprise
petronela123
Scris: Sunday, February 8, 2015 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2015
Buna fetelor. Voi luati ceva tratament pentru a ramane insarcinate?
marya d
Scris: Friday, September 2, 2016 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/2/2016
Buna am si eu o intrebare asputea fi gravida: am dureri de burta de spate dureri de cap si acum am simtul mirosului mai dezvolat am facut un test de sarcina acum 3 zile si arata ca nu sunt ciclul trebuie sa imi vaina pe data de 15 septembrie este posibil sa fiu insarcinata ?
HOPE
Scris: Friday, September 2, 2016 4:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
marya d wrote:
Buna am si eu o intrebare asputea fi gravida: am dureri de burta de spate dureri de cap si acum am simtul mirosului mai dezvolat am facut un test de sarcina acum 3 zile si arata ca nu sunt ciclul trebuie sa imi vaina pe data de 15 septembrie este posibil sa fiu insarcinata ?

Daca tre sa-ti vina pe 15 sept, abia esti la ovulatie. Durerile pot fi de la asta..
aurishta
Scris: Friday, September 2, 2016 9:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
marya d wrote:
Nu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.