Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 49
| Buna tuturor, am si eu o mare problema: CM este neregulat , iar ovulatia am avut-o pe 10-11 iulie (test ovulatie pozitiv ) Dupa aproximativ o saptamana de la ovulatie am inceput sa am stari de oboseala , de greata, iar sanii s-au marit si au devenit mai grei. Pe 24 mi-a venit un fel de menstruatie , insa s-a diferentiat de CM normal prin faptul ca a tinut 4 zile in loc de 6 si cantitatea a fost mai mica Am facut mai multe teste de sarcina , insa toate negative . Oare le-am facut devreme ? Starile de greata dimineata tot nu ma lasa , insa testele sunt negative.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Bună, dacă testele au ieșit negative probabil că nu ești însărcinată.Poti face beta pentru a fi sigură. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Încearcă și mergi la beta.Multă sănătate îți doresc. |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Bibii wrote:Buna tuturor, am si eu o mare problema: CM este neregulat , iar ovulatia am avut-o pe 10-11 iulie (test ovulatie pozitiv ) Dupa aproximativ o saptamana de la ovulatie am inceput sa am stari de oboseala , de greata, iar sanii s-au marit si au devenit mai grei. Pe 24 mi-a venit un fel de menstruatie , insa s-a diferentiat de CM normal prin faptul ca a tinut 4 zile in loc de 6 si cantitatea a fost mai mica Am facut mai multe teste de sarcina , insa toate negative . Oare le-am facut devreme ? Starile de greata dimineata tot nu ma lasa , insa testele sunt negative.
Buna, Daca ai ovulat pe 10-11 iulie pana acum testele trebuiau sa se pozitiveze. Probabil este vorba de o dereglare. Poti intra aici : https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---87.aspx?g=posts&t=19362&p=4 pentru discutie, unde sunt toate fetele care lucreaza pentru bebe, pentru mai multe pareri. |