Sarcina sau nu ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bibii
Scris: Wednesday, July 28, 2021 10:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
Buna tuturor, am si eu o mare problema: CM este neregulat , iar ovulatia am avut-o pe 10-11 iulie (test ovulatie pozitiv )
Dupa aproximativ o saptamana de la ovulatie am inceput sa am stari de oboseala , de greata, iar sanii s-au marit si au devenit mai grei.
Pe 24 mi-a venit un fel de menstruatie , insa s-a diferentiat de CM normal prin faptul ca a tinut 4 zile in loc de 6 si cantitatea a fost mai mica
Am facut mai multe teste de sarcina , insa toate negative .
Oare le-am facut devreme ? Starile de greata dimineata tot nu ma lasa , insa testele sunt negative.
Gaby 41
Scris: Wednesday, July 28, 2021 12:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună, dacă testele au ieșit negative probabil că nu ești însărcinată.Poti face beta pentru a fi sigură.
Bibii
Scris: Wednesday, July 28, 2021 12:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
Gaby 41 wrote:
Bună, dacă testele au ieșit negative probabil că nu ești însărcinată.Poti face beta pentru a fi sigură.

Ciudat e ca de 2 saptamani am stari pe care inainte nu le aveam .
Gaby 41
Scris: Wednesday, July 28, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Încearcă și mergi la beta.Multă sănătate îți doresc.
Maria.mmh
Scris: Wednesday, July 28, 2021 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Bibii wrote:
Buna tuturor, am si eu o mare problema: CM este neregulat , iar ovulatia am avut-o pe 10-11 iulie (test ovulatie pozitiv )
Dupa aproximativ o saptamana de la ovulatie am inceput sa am stari de oboseala , de greata, iar sanii s-au marit si au devenit mai grei.
Pe 24 mi-a venit un fel de menstruatie , insa s-a diferentiat de CM normal prin faptul ca a tinut 4 zile in loc de 6 si cantitatea a fost mai mica
Am facut mai multe teste de sarcina , insa toate negative .
Oare le-am facut devreme ? Starile de greata dimineata tot nu ma lasa , insa testele sunt negative.

Buna,
Daca ai ovulat pe 10-11 iulie pana acum testele trebuiau sa se pozitiveze. Probabil este vorba de o dereglare.
Poti intra aici : https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---87.aspx?g=posts&t=19362&p=4 pentru discutie, unde sunt toate fetele care lucreaza pentru bebe, pentru mai multe pareri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.