Nivel: Membru
Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 1
| Buna! Am luat timp de 3 luni anticonceptionale ,mai fiind utima luna, si ultima menstruatie avuta (pe 20). Luna urmatoare,in iunie, dupa ce am renuntat la ac menstruatia nu a mai aparut. Am avut 2 contacte neprotejate..unul pe 2 si celalalt pe 22 iunie. In ultima perioada am mai avut dureri de burta si spate, insomnii si m-am simtit ca si cum as avea febra cu toate ca nu sunt racita sau atceva. Sfarcurile sunt inflamate si dor la atingere.Am facut acum 5 zile 2 teste de sarcina diferite, ambele negative. Credeti totusi ca e vorba de o sarcina avand in vedere ca suntem deja in 1 iulie si inca nu am menstruatie? Am facut testele prea devreme? Multumesc. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/22/2013 Mesaje: 1
| Va mul?umim pentru partajarea de us.there sunt multe persoane în cautarea despre care acum se vor gasi suficiente resurse de post.I ar dori sa se alature forum oricum, astfel încât va rugam sa continua?i partajarea cu noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| andy789 wrote:Va mul?umim pentru partajarea de us.there sunt multe persoane în cautarea despre care acum se vor gasi suficiente resurse de post.I ar dori sa se alature forum oricum, astfel încât va rugam sa continua?i partajarea cu noi
... .
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cris-DL wrote: ...  . Adica... ce nu ai inteles? |
|

| Anelise wrote:Adica... ce nu ai inteles? "Mimica", cum zice fii-miu
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cris-DL wrote:"Mimica", cum zice fii-miu "Mimic" zice si a mea! Postarea a fost intr-un dialect diferit de al nostru... Simplu. |
|

| Ahaaa
Mimica... caci el, in general, e un feminist (seamana cu ta-su ). Numai Deei, uneori, ii zice - "fratiorul meu mai mare"
Edit: am dat-o si eu in balbaiala...
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| eu cred ca a intrat cu google translate - adica a scris in engleza si a copiat aici traducerea in romana am bagat si eu textul si uite ce a iesit
Thank you for sharing us. there are many people searching about that now they will find enough resources post.I would like to join the forum anyway so please continue sharing with us |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Da,are si locatia UK.
You`re welcome andy789! |
|

| ...mai bine scria in engleza...
|
|
|