Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2018 Mesaje: 31
| Buna seara ! Ma numesc Alina, sunt noua pe grup, mi-am facut curaj sa ca scriu pentru ca am vazut ca cele care raspund, raspund cu drag si din suflet. Sper sa nu va plictisesc cu un roman dar trebuie sa o iau cu începutul. Am ciclu foarte neregulat adica ori întârzie 2 saptamâni ori vine cu una mai devreme. Sa zic ca in cateva luni in care nu am facut-o NON stop, nu s-a prins nimic. Dar cred, ca urma unui tratament cu antibiotice, dupa ce l am terminat s-a produs o minune. Pe data de 23 imi întârziase de 3 zile am zis sa mai fac un test si de data asta ca ce ma costa.... A iesit pozitiv. Am mai facut inca 2 in ziua respectiva, tot pozitive dar a doua liniu?a nu era asa pronun?ata ca prima, apoi a doua zi, de Dragobete, inca un test pozitiv. Minune ! Deja ma trezeam noaptea sa merg la baie, la 9 eram in picioare ca muream de foame :))), constipa?ie oboseala etc. Astazi am fost sa fac beta hcg, intre timp m-am programat pt maine la ginecolog, si pt astazi la ecografie, am urgentat treaba pt a aseara am vazut niste pete pe hârtia igienica/protejslip, roz cremos, iar azi dimineata de culoarea ruginei. La ECO ( abdominal pt ca m am mutat intr un oras nou si nu am ?tiut unde sa gasesc sa fac Trans-vaginala. Oricât de tare ma apasa, nu se vedea nimic. M-a bu?it plânsul instant iar ea, Dna dr a încercat sa ma lini?teasca spunandu mi a poate e prea mic si nu se vede ( de?i având in vedere ca prima zi a ultimei menstrua?ii a fost 19 Ianuarie ar fi trebuit sa se vada dar, poate am ovulat mai tarziut) si ca vede o forma?iune dar atât, nu sac nu embrion nimic dar ca o prietena de a dânsei a pa?it la fel si i s a vazut sarcina la 3 luni. Ce sa cred ? In fine.... Dezamagita am zis sa astept rezultatul de la beta hcg oar in acest timp am mai facut 2 teste. Tot 2 linii dar a doua roz Pal. Am zis sa iau si acid folic si utrogestan ca nu strica chiar daca nu mi le recomandase personal nimeni ( vreun doctor ). Cand am luat rezultatul analizei, m am prabu?it ! Aveam valoarea 221. Nu în?elegeam de ce! 6 teste pozitive, ECO nimic, hcg scazut. Acum am scurgeri cremoase rozalii. Doar pe hârtia igienica, pe protejslip nu prea. Men?ionez ca am u?oare dureri de burta acum nu stiu de la ce. Ca sa fie treaba treaba, ma mai suna si cel de la Recep?ie de la clinica ( privata ) sa mi spuna Ca nu s au mai facut alte programari si nu mai vine doar pt mine. Frumos ! Pe cand dr de la ecograf a venit cu jum de ora mai devreme, pentru mine, si nu a vrut sa mi ia banuti, ba din contra, sa o sun sa ii spun ce mi a iesit la analiza. Gata romanul ... Ce parere aveti ? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| alinaali wrote:Buna seara ! Ma numesc Alina, sunt noua pe grup, mi-am facut curaj sa ca scriu pentru ca am vazut ca cele care raspund, raspund cu drag si din suflet. Sper sa nu va plictisesc cu un roman dar trebuie sa o iau cu începutul. Am ciclu foarte neregulat adica ori întârzie 2 saptamâni ori vine cu una mai devreme. Sa zic ca in cateva luni in care nu am facut-o NON stop, nu s-a prins nimic. Dar cred, ca urma unui tratament cu antibiotice, dupa ce l am terminat s-a produs o minune. Pe data de 23 imi întârziase de 3 zile am zis sa mai fac un test si de data asta ca ce ma costa.... A iesit pozitiv. Am mai facut inca 2 in ziua respectiva, tot pozitive dar a doua liniu?a nu era asa pronun?ata ca prima, apoi a doua zi, de Dragobete, inca un test pozitiv. Minune ! Deja ma trezeam noaptea sa merg la baie, la 9 eram in picioare ca muream de foame :))), constipa?ie oboseala etc. Astazi am fost sa fac beta hcg, intre timp m-am programat pt maine la ginecolog, si pt astazi la ecografie, am urgentat treaba pt a aseara am vazut niste pete pe hârtia igienica/protejslip, roz cremos, iar azi dimineata de culoarea ruginei. La ECO ( abdominal pt ca m am mutat intr un oras nou si nu am ?tiut unde sa gasesc sa fac Trans-vaginala. Oricât de tare ma apasa, nu se vedea nimic. M-a bu?it plânsul instant iar ea, Dna dr a încercat sa ma lini?teasca spunandu mi a poate e prea mic si nu se vede ( de?i având in vedere ca prima zi a ultimei menstrua?ii a fost 19 Ianuarie ar fi trebuit sa se vada dar, poate am ovulat mai tarziut) si ca vede o forma?iune dar atât, nu sac nu embrion nimic dar ca o prietena de a dânsei a pa?it la fel si i s a vazut sarcina la 3 luni. Ce sa cred ? In fine.... Dezamagita am zis sa astept rezultatul de la beta hcg oar in acest timp am mai facut 2 teste. Tot 2 linii dar a doua roz Pal. Am zis sa iau si acid folic si utrogestan ca nu strica chiar daca nu mi le recomandase personal nimeni ( vreun doctor ). Cand am luat rezultatul analizei, m am prabu?it ! Aveam valoarea 221. Nu în?elegeam de ce! 6 teste pozitive, ECO nimic, hcg scazut. Acum am scurgeri cremoase rozalii. Doar pe hârtia igienica, pe protejslip nu prea. Men?ionez ca am u?oare dureri de burta acum nu stiu de la ce. Ca sa fie treaba treaba, ma mai suna si cel de la Recep?ie de la clinica ( privata ) sa mi spuna Ca nu s au mai facut alte programari si nu mai vine doar pt mine. Frumos ! Pe cand dr de la ecograf a venit cu jum de ora mai devreme, pentru mine, si nu a vrut sa mi ia banuti, ba din contra, sa o sun sa ii spun ce mi a iesit la analiza. Gata romanul ... Ce parere aveti ?
Buna Alina, Hcg trebuie repetat la 48 ore pentru a vedea evolu?ia. Pe ecograf se vede ceva abia dupa valoarea de 1000 a hcg. Referitor la scurgeri am auzit de la alte gravidute ca au mai avut la începutul sarcinii, dar luau supliment de progesteron. Încearca sa stai lini?tita.
Pentru mai multe răspunsuri poți întreba fie pe grupul aspirantelor fie la gravidute.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Alina, valoarea asta 221 este o valoare foarte buna. De ce spui ca a scazut? Mai facusei unul si aveai valoarea mai mare? La eco trebuie sa ai minim 1000 valoarea si doar intravaginal se vede asa devreme. La ecografiile abdominale sarcina se vede mai bine incepand cu saptamana 12.
Poti lua linisita no-spa de 40 si progesteron, altceva nu pana nu esti convinsa ca nu e sarcina. Testele pot sa iasa cu liniuta mai pronuntat sau nu in functie si de marca, sensibilitate si moment al zilei in care este facut.
Pana gasesti programare la ginecolog repeta beta la 48 de ore de la prima. Multa sanatate! |
|

| Wow nu pot sa cred ! Stiu ca raspunsurile sunt informative ca nimeni nu ?tie ce este in corpul altcuiva. 221 ma refer ca e scazuta pt a valorile alea de referin?a erau cu miile. Si chiar daca e bun nu inteleg de ce ar fi asa mica cand toata lumea a spus ca trebuia sa fie saptamana 5. Scurgerile au devenit cam vi?inii sa zic asa dar am sa incerc pana la urma ovulele alea cu progesteron si sa repet analiza hcg in acela?i loc joi dimineata. Sa va dea Doamne Doamne sanatate, si un gând bun pentru mine ?? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| alinaali wrote:Wow nu pot sa cred ! Stiu ca raspunsurile sunt informative ca nimeni nu ?tie ce este in corpul altcuiva. 221 ma refer ca e scazuta pt a valorile alea de referin?a erau cu miile. Si chiar daca e bun nu inteleg de ce ar fi asa mica cand toata lumea a spus ca trebuia sa fie saptamana 5. Scurgerile au devenit cam vi?inii sa zic asa dar am sa incerc pana la urma ovulele alea cu progesteron si sa repet analiza hcg in acela?i loc joi dimineata. Sa va dea Doamne Doamne sanatate, si un gând bun pentru mine ??
Alina, daca tu ai cicluri neregulate este destul de greu de precizat momentul in care a avut loc ovulatia. Subcriu la cea a spus si Alina cealalta, 221 este o valoare foarte buna pentru beta. Repeta la 48 de ore, stai linistita in pat, pune progesteron, ia daca simti ca e cazul un no spa si ai incredere ca va fi bine. La mine sarcina abdominal s-a vazut abia de la 8 saptamani... Insa eu cred ca tu ai vreo 4, dupa valoarea de la beta... Te asteptam la gravidute! |
|

| Buna seara dragi mamici! Revin cu vesti proaste. Am ajuns pana la urma la ginecolog si am facut consulta?ie si eco endovaginala, unde nu este nimic nici nu a fost, a apus ca este închis maxim colul, iar mucoasa este prea sub?ire 5 mm si nu cea oricum cum sa fie ceva caci Si la menstra se îngroasa. A zis sa las scurgerile astea care cum sunt închise rau de tot la culoare sa si urmeze cursul si fara programare sa merg luni sa discutam cateva minute. Atât a mai zis ca e un pic marit uterul dar fara probleme pot ramane insarcinata, sa continui cu acid folic dar sa opresc utrogestanul si sa nu mai dau banii pe hcg maine ca oricum va iesi scazut, si ca testele de sarcina ar fi trebuit sa apara si a doua linie pronuntata si in cateva secunde.... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| alinaali wrote:Buna seara dragi mamici! Revin cu vesti proaste. Am ajuns pana la urma la ginecolog si am facut consulta?ie si eco endovaginala, unde nu este nimic nici nu a fost, a apus ca este închis maxim colul, iar mucoasa este prea sub?ire 5 mm si nu cea oricum cum sa fie ceva caci Si la menstra se îngroasa. A zis sa las scurgerile astea care cum sunt închise rau de tot la culoare sa si urmeze cursul si fara programare sa merg luni sa discutam cateva minute. Atât a mai zis ca e un pic marit uterul dar fara probleme pot ramane insarcinata, sa continui cu acid folic dar sa opresc utrogestanul si sa nu mai dau banii pe hcg maine ca oricum va iesi scazut, si ca testele de sarcina ar fi trebuit sa apara si a doua linie pronuntata si in cateva secunde....
La valoarea asta de la beta e normal sa nu se vada absolut nimic la ecografie, nici macar la eco vaginala.
Eu zic sa mai repeti Beta inca o data.
Sunt multe gravidute care au sangerari, chiar si eu am avut. |
|

| Am sa incerc sa repet analiza maine. Sunt trista ca sincer am cheltuit cateva sute bune de lei pt ceea ce a zis doctorul ca se cheama " nimic". :( sunt trista pt ca nu inteleg ce ar fi putut sa faca 6 teste sa iasa pozitive.... Am luat terbinafina care nu e antibiotic, revisan hair ANd nails, vitamina D si silimarina :( |
|

| alinaali wrote:Am sa incerc sa repet analiza maine. Sunt trista ca sincer am cheltuit cateva sute bune de lei pt ceea ce a zis doctorul ca se cheama " nimic". :( sunt trista pt ca nu inteleg ce ar fi putut sa faca 6 teste sa iasa pozitive.... Am luat terbinafina care nu e antibiotic, revisan hair ANd nails, vitamina D si silimarina :(
Eu la primul beta am avut valoarea 60...la al doilea la 48 de ore aproape s-a dublat.
Fa inca un Beta cu incredere, nu pierzi decat 40 ron. Dar asa stii ce ai de facut, ce iti trebuie pentru a sustine sarcina mai ales daca ai sangerari.
Cand am fost prima oara la consult, doctorul nu mi-a zis nimic. A zis hai sa mai asteptam sa vedem daca e unde trebuie, daca evolueaza, etc. Si ma cam intristasem pt ca eu eram sigura ca sunt insarcinata, iar el parea asa nesigur.
Tu fa tot ce poti ca sa stai linistita, ca daca e bobita nu ii face bine stresul.
Incearca sa faci Beta la aceeasi ora la care ai facut si prima oara si tine-ne la curent! |
|

| M ai convins mamico! Doctorul nu m a incurajat ci dimpotriva mi a spus sa nu fac hcg ca arunc banii pe geam care apropo, si la mine unde stateam, in Constanta mea iubita, hcg costa 40 lei dar aici unde sunt acum in Piatra Neamt, e mai bogata lumea :))) am dat 100 lei, si incepuse sa mi explice ca nu se vede niciun punct, ca perete e prea subtire si ca valoarea de la beta e nesemnificativa :( |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| alinaali wrote:Am sa incerc sa repet analiza maine. Sunt trista ca sincer am cheltuit cateva sute bune de lei pt ceea ce a zis doctorul ca se cheama " nimic". :( sunt trista pt ca nu inteleg ce ar fi putut sa faca 6 teste sa iasa pozitive.... Am luat terbinafina care nu e antibiotic, revisan hair ANd nails, vitamina D si silimarina :( Eu zic sa repeti beta!!! La eco se vede sarcina dupa beta 1000 ai mers foarte repede si aici cred ca ai gresit, si poate doctorita aia nu stie atata de bine...la valoare de 200 sigur e sarcina... Eu de cand am aflat ca is insarcinata am sangerari si au trefut 3 sapt de sangerari zilnice!!! Dar bebele meu creste!!! Deci repeta, ca mai bine pierzi bani decat sa pierzi ceea ce iti doresti mai mult... Sa ne auzim cu veti bune!! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| alinaali wrote:M ai convins mamico! Doctorul nu m a incurajat ci dimpotriva mi a spus sa nu fac hcg ca arunc banii pe geam care apropo, si la mine unde stateam, in Constanta mea iubita, hcg costa 40 lei dar aici unde sunt acum in Piatra Neamt, e mai bogata lumea :))) am dat 100 lei, si incepuse sa mi explice ca nu se vede niciun punct, ca perete e prea subtire si ca valoarea de la beta e nesemnificativa :( Schimba medicul!!! E incompetent!! |
|

| alinaali wrote:M ai convins mamico! Doctorul nu m a incurajat ci dimpotriva mi a spus sa nu fac hcg ca arunc banii pe geam care apropo, si la mine unde stateam, in Constanta mea iubita, hcg costa 40 lei dar aici unde sunt acum in Piatra Neamt, e mai bogata lumea :))) am dat 100 lei, si incepuse sa mi explice ca nu se vede niciun punct, ca perete e prea subtire si ca valoarea de la beta e nesemnificativa :(
Stiu ca unii doctori fac asa, mai povestea o mamica acelasi lucru aici si era tare debusolata...Sacul se vede la vreo 5 sapt de sarcina...embrionul pe la 6 sapt...la 6 sapt avea bebe meu 7 mm parca...deci ce sa se vada acum la valoarea asta mica...
Si eu am ovulat tarziu si pana a inteles doctorul ce si cum...i-am explicat de multe ori.
Da, ar fi pacat sa nu afli ce se intampla si sa faci tot ce trebuie.
Nu aveti Synevo? Acolo e 40 ron si iti davrezultatul in aceeasi zi.
Tin pumnii sa fie cu ochisori mari, mari! |
|

| fluturash26 wrote: Schimba medicul!!! E incompetent!!
Si asta. Pe mine m-a lus sa refac Beta dupa primul control unde nu s-a vazut nimic, chiar daca il facusem de doua ori si iesise bine. |
|

| Mi ati dat curaj sa merg mai departe. Daca nu erati voi, nici azi la doctor nu mai mergeam. Tremur in sinea mea ...... Revin dupa rezultat maine :( |
|
|