Sarcina reusita dupa 2 pierdute ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Piti
Scris: Wednesday, August 30, 2017 2:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/30/2017
Hands buna mamici si viitoare mamici. Anul trecut am pierdut 2 sarcini iar acum 2 zile am fost surprins placuta sa aflu ca sunt din nou insarcinata. Am o teama continua si nu stiu cum scap de ea.am fost timp de 10 ani la acelasi Dr dar am ales sa merg la altul nu ptr ca nu era un Dr bun ci ptr ca nu mai suport ideea de a mi astepta randul in acel cabinet. La ambele sarcini am presimtit ca le am pierdut una fiind chiar de Craciun.Acum am 4 sapt si 2 zile dupa calculele mele si iau destul de multe vitamine si pastile ptr mentinerea sarcinii. A trecut careva dintre voi prin 2 pierderi consecutive, iar a 3 a sa fie cu success? Mentionez ca am si hipotiroidism si 37 ani. AngelNot angel incerc sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv. De asemenea vreau sa gasesc un Dr bun care sa aiba grija de sarcina mea.
Lili Eu
Scris: Wednesday, August 30, 2017 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Piti wrote:
Hands buna mamici si viitoare mamici. Anul trecut am pierdut 2 sarcini iar acum 2 zile am fost surprins placuta sa aflu ca sunt din nou insarcinata. Am o teama continua si nu stiu cum scap de ea.am fost timp de 10 ani la acelasi Dr dar am ales sa merg la altul nu ptr ca nu era un Dr bun ci ptr ca nu mai suport ideea de a mi astepta randul in acel cabinet. La ambele sarcini am presimtit ca le am pierdut una fiind chiar de Craciun.Acum am 4 sapt si 2 zile dupa calculele mele si iau destul de multe vitamine si pastile ptr mentinerea sarcinii. A trecut careva dintre voi prin 2 pierderi consecutive, iar a 3 a sa fie cu success? Mentionez ca am si hipotiroidism si 37 ani. AngelNot angel incerc sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv. De asemenea vreau sa gasesc un Dr bun care sa aiba grija de sarcina mea.
Bravo mami!!! sarcina usoara si la termen newclap eu am avut doua av spontane plus o sarcina extrauterina dar a patra sarcina a fost cu noroc si acum am un baietel de 6 luni si aproape 2 saptamani... ai facut analize de trombofilie??? sa nu ai trombofilie si asta sa fie cauza pierderilor, e bn sa intrebi dr daca poti lua preventiv Aspenter sau aspirin cardio...previne formarea de cheaguri de sange pe arterele uterine si inpiedica si av spontan...
Andreea06
Scris: Wednesday, August 30, 2017 2:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Imi pare rau pentru pierderile tale.. Cray

Oare ai investigat ceva legat de ce s-au pierdut primele doua? Se mai intampla asa, dar cand sunt 2 consecutive, tre investigat mai mult, facuta autopsie (cred ca asa ii zice), analize.. stiu ca sunt alte femei in casuta de aspirante care au trombofilie de exemplu, si aceea poate cauza sa pierzi sarcinile daca nu e tratat.
Mergi la un alt doctor si zi-i de istoricul tau, sa iti dea sa faci analize pentru asta sau ce crede el.. e pacat sa lasi asa dupa soarta cand poate trebuie doar sa iei tratament potrivit ca sa poti duce la termen..

Pentru sustinerea sarcinii se ia progesteron la inceput, eu am luat pana la 9s dar la recomandarea medicului.

Multa sanatate si sarcina usoara!!
Piti
Scris: Wednesday, August 30, 2017 4:44 PM
Nivel

Ce ma bucur ca mi ati raspuns. Am facut toate analizele inclusiv cele de trombofilie. Mi au iesit cateva mutatii Dar dr hematolog a spus ca aceste mutatii s3 intalnesc la multe femei si ca nu este principalul motiv al pierderilor. La a doua sarcina am luat de la inceput Femibion, Aspenter, vit E, acid folic si Duphaston.Dr ma poate vedea doar marti.am inceput deja sa iau Femibion, Aspenter si Duphaston. Nu imi ramane decat sa ma rog la Dzeu sa fie bine. Multumesc inca odata ca mi ati scris. Sa stiti ca tare mult ma linisteste sa aflu ca ati trecut cu bine peste si ati reusit sa duceti sansa la bun sfarsit. Va tin la curent si daca trece cineva printr o astfel situatie, cu drag raspund la orice intrebare. pupici
Piti
Scris: Wednesday, August 30, 2017 4:51 PM
Nivel

Scuze. Am tastat cateva cuvinte aiurea. Am vrut sa spun sarcina,Nu sansa ras la a doua sarcina pierduta am facut examen histopatologic si reiesit ca a fost anomalie cromozomiala. Desi alt dr a spus ca acest examen histopatologic si rezultatul acestuia sunt irelevante la o sarcina de 8-9 sapt. Va pup!
Andreea06
Scris: Wednesday, August 30, 2017 4:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Incearca sa ramai optimista si sa nu te stresezi, dar la doctor sa faci pe cat posibil sa te ia foarte in serios pt 'risc', sa analizeze tot ce se poate, controale mai des poate.. mie asa mi s-ar parea normal.
Eu in primul trim am mers la 2 sapt la eco, si sunt la prima sarcina.. din trim 2 am inceput sa merg la 4 sapt.

Cauta neaparat un doctor bun, cu recomandari.. te asteptam si in casutele de aspirante si gravidute bine? Acolo suntem mai multe si povestim zilnic de una alta.
aurishta
Scris: Saturday, September 2, 2017 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Piti wrote:

Eu am pierdut 5 sarcini si am avut si alte 5 duse la termen! Iti recomand sa bei ceai de cretisoara in loc de apa....ajuta mult la mentinerea sarcinii!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.