Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna Ana, eu sunt una din fericitele mamici care a avut succes folosind metoda Fiv cu donare de mitocondrii. Am fost la o clinica de specializare din Kiev, am mers pe mana lor cu incredere, mai ales ca mi-au garantat reusita tratamentului donator. Mi-am dorit un copilas enorm de mult si odata cu trecerea anilor mi se parea din ce in ce mai greu ca acest vis sa mi se indeplineasca, pana cand mi-am vazut bebelusul pentru prima ora si de atunci toata viata mea s-a schimbat numai in bine. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2379
| Emanuelle wrote:Buna Ana, eu sunt una din fericitele mamici care a avut succes folosind metoda Fiv cu donare de mitocondrii. Am fost la o clinica de specializare din Kiev, am mers pe mana lor cu incredere, mai ales ca mi-au garantat reusita tratamentului donator. Mi-am dorit un copilas enorm de mult si odata cu trecerea anilor mi se parea din ce in ce mai greu ca acest vis sa mi se indeplineasca, pana cand mi-am vazut bebelusul pentru prima ora si de atunci toata viata mea s-a schimbat numai in bine. Din cate stiu, se foloseste fiv cu donare de mitocondrii in cazul unor boli transmise genetic prin ADN mitocondrial, de origine materna. Ai avut o suspiciune de astfel de problema? Testele genetice realizate dupa FIV au fost ok? |