sarcina prin fiv
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana09
Scris: Saturday, February 13, 2016 6:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2015
Buna fetele !Ce mai faceti ? Cam multa liniste pe aici...nu a inceput inca sezonul burticilor ?
Succes si reusita pt. fetele aspirante la titlul de mamica !
Emanuelle
Scris: Friday, June 21, 2019 11:37 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna Ana, eu sunt una din fericitele mamici care a avut succes folosind metoda Fiv cu donare de mitocondrii.
Am fost la o clinica de specializare din Kiev, am mers pe mana lor cu incredere, mai ales ca mi-au garantat reusita tratamentului donator.
Mi-am dorit un copilas enorm de mult si odata cu trecerea anilor mi se parea din ce in ce mai greu ca acest vis sa mi se indeplineasca, pana cand mi-am vazut bebelusul pentru prima ora si de atunci toata viata mea s-a schimbat numai in bine.
Tzepii
Scris: Friday, June 21, 2019 1:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Emanuelle wrote:
Buna Ana, eu sunt una din fericitele mamici care a avut succes folosind metoda Fiv cu donare de mitocondrii.
Am fost la o clinica de specializare din Kiev, am mers pe mana lor cu incredere, mai ales ca mi-au garantat reusita tratamentului donator.
Mi-am dorit un copilas enorm de mult si odata cu trecerea anilor mi se parea din ce in ce mai greu ca acest vis sa mi se indeplineasca, pana cand mi-am vazut bebelusul pentru prima ora si de atunci toata viata mea s-a schimbat numai in bine.

Din cate stiu, se foloseste fiv cu donare de mitocondrii in cazul unor boli transmise genetic prin ADN mitocondrial, de origine materna. Ai avut o suspiciune de astfel de problema? Testele genetice realizate dupa FIV au fost ok?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.