Sarcina prelungita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 7, 2014 10:40 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cand putem vorbi despre o sarcina prelungita si ce masuri se impun?

Ati avut o sarcina prelungita? Cum ati abordat problema cu medicul dvs?
dana_h
Scris: Tuesday, October 7, 2014 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
he,he he eu fac parte din categoria asta ras.sarcina suprapurtata scrie pe foaia mea .pana acum i-a dat termen pana poimaine sa vina.daca nu vrea doctorul zice ca o sa incepem sa o fortam putin,doar ca nu prea o da la intors cu mine pentru ca eu nu vreau nastere indusa NuImiPasa.eu tot ma rog ca poate azi-maine se gandeste si ea ca e timpul.ma pune in fiecare zi la test non-stres ca nu cumva sa intre bebelusa in stres fetal,ascultam bataile inimii si echoo o zi da una ba.in rest stau acasa si astept.
am incercat tot felul de "tentative" de inducere si nimic,gen miere,ceai de zmeur,urcatul scarilor,iubareala cu sotul,toate fara nici un rezultat.
carmenalina
Scris: Tuesday, October 7, 2014 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
E prea bine la mami acolo, de asta nu vrea afara.... Poate simte ca nu s-a implinit si mai vrea sa creasca putin, iti tinem pumnii sa fie cat mai bine pt voi!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Irinuca
Scris: Tuesday, October 7, 2014 1:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Dana tu scrie aici toate metodele pe care le incerci, ca acusi le iau si eu la rand. Mai auzisem de mancaruri picante, ananas... nu mai stiu
dana_h
Scris: Tuesday, October 7, 2014 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Irinuca am mancat si ananas,si degeaba,picant nu ma incumet pt ca imi da arsuri la stomac si apoi dau in alte probleme.semi picant am mai mancat,azi dimi am bagat un sandwich cu chorizo Hilar delicios.
miere am mancat un borcan de 750 gr si nimic,putina dilatatie la solduri hohot hohot hohot
ceai de zmeur su chimen...la fel nimic
program sexi...la fel
urcat scari,plimbari lungi...febra musculara si oboseala
ar mai fi uleiul de ricin,doar ca da diaree si chiar nu vreau sa ajung cu asa ceva in travaliu
bereea
Scris: Tuesday, October 7, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu cred ca azi, maine nasti. Eu am nascut la 40 de saptamani si 6 zile.
simona83
Scris: Tuesday, October 7, 2014 4:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Eu pe Victor l-am nascut la 42s fix. Inafara de dubla circulara si niste meconiu eliminat imediat dupa nastere, no issues :)
mamiemi
Scris: Thursday, October 9, 2014 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Parerea mea este ca doctorii sunt la capitolul acesta un stress in plus!
Eu sunt din specia care poarta puiul mai mult de 40 de saptamani, toti patru puii mei au stat mai mult si nu au avut nici un fel de problema.
1 - 41 saptamani si 4 zile
2 - 40 si 4 zile
3 - 42 saptamani
4 - 41 saptamani (si poate ar mai fi sta putin, daca nu primea ceva bobarnace de la dr.)
Suprapurtare este peste 42 de saptamani, copilul are semne de „imbatranire”, lichidul amniotic afectat.
Dr. m-a stresat la ultimii doi cu eco la 2 -3 zile dupa 40 de saptamani, dar acest lucru nu cred ca este rau - se monitorizeaza bataile inimii copilului in repaus si in miscare - estul de nonstress fetal. La prima (acum 17 ani) nu era disponibil ecograf in spital ca acum, asa ca am stat linistita.
aurishta
Scris: Friday, October 10, 2014 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
mamiemi wrote:
Parerea mea este ca doctorii sunt la capitolul acesta un stress in plus!
Sunt de acord! Oricum, DPN inseamna "data probabila a nasterii" si este doar un reper, nu e batuta in cuie!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.