|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Cand putem vorbi despre o sarcina prelungita si ce masuri se impun?
Ati avut o sarcina prelungita? Cum ati abordat problema cu medicul dvs? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| he,he he eu fac parte din categoria asta .sarcina suprapurtata scrie pe foaia mea .pana acum i-a dat termen pana poimaine sa vina.daca nu vrea doctorul zice ca o sa incepem sa o fortam putin,doar ca nu prea o da la intors cu mine pentru ca eu nu vreau nastere indusa .eu tot ma rog ca poate azi-maine se gandeste si ea ca e timpul.ma pune in fiecare zi la test non-stres ca nu cumva sa intre bebelusa in stres fetal,ascultam bataile inimii si echoo o zi da una ba.in rest stau acasa si astept. am incercat tot felul de "tentative" de inducere si nimic,gen miere,ceai de zmeur,urcatul scarilor,iubareala cu sotul,toate fara nici un rezultat. |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| E prea bine la mami acolo, de asta nu vrea afara.... Poate simte ca nu s-a implinit si mai vrea sa creasca putin, iti tinem pumnii sa fie cat mai bine pt voi! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Dana tu scrie aici toate metodele pe care le incerci, ca acusi le iau si eu la rand. Mai auzisem de mancaruri picante, ananas... nu mai stiu |

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Irinuca am mancat si ananas,si degeaba,picant nu ma incumet pt ca imi da arsuri la stomac si apoi dau in alte probleme.semi picant am mai mancat,azi dimi am bagat un sandwich cu chorizo delicios. miere am mancat un borcan de 750 gr si nimic,putina dilatatie la solduri ceai de zmeur su chimen...la fel nimic program sexi...la fel urcat scari,plimbari lungi...febra musculara si oboseala ar mai fi uleiul de ricin,doar ca da diaree si chiar nu vreau sa ajung cu asa ceva in travaliu |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu cred ca azi, maine nasti. Eu am nascut la 40 de saptamani si 6 zile. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Eu pe Victor l-am nascut la 42s fix. Inafara de dubla circulara si niste meconiu eliminat imediat dupa nastere, no issues :) |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Parerea mea este ca doctorii sunt la capitolul acesta un stress in plus! Eu sunt din specia care poarta puiul mai mult de 40 de saptamani, toti patru puii mei au stat mai mult si nu au avut nici un fel de problema. 1 - 41 saptamani si 4 zile 2 - 40 si 4 zile 3 - 42 saptamani 4 - 41 saptamani (si poate ar mai fi sta putin, daca nu primea ceva bobarnace de la dr.) Suprapurtare este peste 42 de saptamani, copilul are semne de „imbatranire”, lichidul amniotic afectat. Dr. m-a stresat la ultimii doi cu eco la 2 -3 zile dupa 40 de saptamani, dar acest lucru nu cred ca este rau - se monitorizeaza bataile inimii copilului in repaus si in miscare - estul de nonstress fetal. La prima (acum 17 ani) nu era disponibil ecograf in spital ca acum, asa ca am stat linistita. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| mamiemi wrote:Parerea mea este ca doctorii sunt la capitolul acesta un stress in plus!
Sunt de acord! Oricum, DPN inseamna "data probabila a nasterii" si este doar un reper, nu e batuta in cuie!
|
|
|