Nivel: Membru
Inregistrat: 7/5/2023 Mesaje: 1
| Buna ziua tuturor, este prima data cand postez pe un grup insa am nevoie de sfaturile cuiva care poate a trecut prin experienta mea sau poate are mai multe cunostinte. Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice intens, dar am menstruatia regulata, iar de aprox 1 an jumatate ma chinui sa raman insarcinata si nu reusesc..in Ianuarie am avut o sarcina care la 6 saptamani s a oprit in evolutie, iar de atunci iau Myo Sun si acid folic in fiecare luna, insa sarcina nu a mai aparut. Am fost la monitorizarea ovulatiei si s-a constatat ca ovulez in fiecare luna, ba mai mult de cand iau Myo Sun la una dintre ovulatii( care s a produs la cateva zile dupa oprirea menstruatiei) am avut un folicul de 13 mm, adica destul de generos. Am incercat si cu teste de ovulatie, am monitorizat insa tot nimic..ce credeti ca as putea sa mai fac? Medicul meu ginecolog ma tot taraganeaza si imi spune sa monitorizam sa monitorizam insa dezamagirea devine din ce in ce mai mare de la o luna la alta. Mentionez ca am 24 de ani. Va multumesc |