Sarcina oprita in evolu?ie.ajutati-ma va rog
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Franci
Scris: Friday, April 1, 2016 11:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/18/2016
Sunt noua aici,am nevoie de o parare.sunt deja doua zile de cind nu mai dorm.am fost la eco si mi-au spus ca am o sarcina oprita in evolu?ie.dar sa încep cu începutul.ultimul ciclu a fost pe 18.01.2017,durata ciclului este de aproximativ 35-38 de zile sau foarte neregulat.pe 10 Februarie facusem un test de sarcina si mi-a ie?it negativ.an repetat pe 22 si era pozitiv.pe 2 martie am fost la ginecolog,am facut si eco si mi-a fost confirmata sarcina.dar nu mi-a spus ce termen am.mi-a spus ca este intrauterina si se vede un punct,a zis ca acolo trebuie sa fie bebe.eram foarte,foarte fericiti.acum pe 31 martie am fost iar la eco,mi-a zis medicul sa vin la 10 saptamâni sa ii auzim inimioara.a facut eco si mi-a zis ca nu vede nimic,ca sacul e gol...cred ca înnebunesc.e posibil asa ceva??am facut azi diminea?a beta HCG,valoarea este de 37187 U/L,luni merg sa repet analiza apoi merg iar la eco.a spus ca 90% este sarcina oprita in evolu?ie.problema e ca eu am ciclu foarte neregulat.e posibil ca ovulatia sa fi avut loc mai tirziu?precizez ca nu am dureri si nici sângerari.ajutati-ma
Franci
Scris: Friday, April 1, 2016 11:57 PM
Nivel

18.01.2016 a fost ultimul ciclu.scuzati-ma sunt foarte confuza si speriata
georgy gya
Scris: Saturday, April 2, 2016 12:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Franci wrote:
18.01.2016 a fost ultimul ciclu.scuzati-ma sunt foarte confuza si speriata

scumpa mea imi pare rau sa aud povestea ta dar din pacate cred ca doctorii au dreptate,daca pe 18.01 ai avut ultimul ciclu acum ai 10 saptamani si cateva zile,pai la atatea saptamani bebele tau ar fi trebuit sa aiba peste 3 cm si oricu se vedea clar la ecograf,eu am fost la 6 sapt si 3 zile si l-am vazut destul de maricel si plus de asta se vedea si inima cum bate,la tine ar fi trebuit sa se si auda si sa se vada clar format...plus de asta nici beta nu e bine la sapt 10 de sarcina valoarea de referinta e intre 46.000 si 180.000 cu o medie de 85.000 pa cand tu ai doar 37.000....asteapta pana luni si refa beta desi parerea mea e ca va fi in scadere,si dute la un ginecolog sa vedeti c puteti face din pacate bebele acesta sa dus....fi tare si capul sus Dumnezeu are grija de toata lumea...te pup si te imbratisez cu drag..iar daca vrei sa vb cu cineva noi suntem un grup de fete pregatite sa te sustinem http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---45.aspx?g=posts&t=17574&find=unread intra aici si ai sa gasesti niste persoane minunateCheek Kiss
Franci
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:08 AM
Nivel

georgy gya,iti mul?umesc pentru raspuns,chiar am nevoie de cineva cu care sa vorbesc.iubitul meu este plecat in America si eram singura la eco cind mi-a spus asta medicul.am ie?it de acolo si nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic.stiu ca am putine ?anse,dar înca mai sper.urmaresc discu?iile voastre si intr-un fel mi-a?i devenit dragi si apropiate...nu stiu ce sa mai cred.sper sa ma ajute Dumnezeu.nu stiu cum o sa trec peste asta.ne-am dorit enorm acest copila?.
Franci
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:15 AM
Nivel

Uitasem...georgy gya,scumpo,sarcina u?oara iti doresc,sanatate si tie si puiului tau.pupici
georgy gya
Scris: Saturday, April 2, 2016 3:03 AM
Nivel

Franci wrote:
georgy gya,iti mul?umesc pentru raspuns,chiar am nevoie de cineva cu care sa vorbesc.iubitul meu este plecat in America si eram singura la eco cind mi-a spus asta medicul.am ie?it de acolo si nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic.stiu ca am putine ?anse,dar înca mai sper.urmaresc discu?iile voastre si intr-un fel mi-a?i devenit dragi si apropiate...nu stiu ce sa mai cred.sper sa ma ajute Dumnezeu.nu stiu cum o sa trec peste asta.ne-am dorit enorm acest copila?.

te inteleg perfect, e greu sa suporti o asemenea pierdere...dar trebuie sa gandesti pozitiv si sa ramai cu piciarele pe pamant,trebuie sa vezi ce e de facut in continuare cu sarcina ta...nu cred ca se mai poate ceva caci e totul clar,trebuie sa fi puternica caci Dumnezeu te va binecuvanta din nou cu un puiut mic...si eu anul trecut in martie am avut un avort spontan era prima sarcina din viata mea,am suferit enorm de mult,si inca mai sufar dar fetele de la clubul aspirantelor m-au ajutat sa trec peste,m-au invatat lucruri de care habar nu aveam si m-au sustinut luna de luna ... ai incredere ca va fi totul bine...te imbratisez cu dragCheek Kiss computerlove
anyta88
Scris: Saturday, April 2, 2016 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eu am.avut aceasi problema cu cm.neregulat. teoretic aveam 7 saptamani dar ecografic nu o gasea nicaieri. Apoi mi a schimbat data ultimului cm ca sa corespunda ecografic pentru ca ovulasem tarziu. parerea mea este sa repeti luni betahcg si eventual sa mergi si la alt medic
anyta88
Scris: Saturday, April 2, 2016 11:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
georgy gya wrote:

te inteleg perfect, e greu sa suporti o asemenea pierdere...dar trebuie sa gandesti pozitiv si sa ramai cu piciarele pe pamant,trebuie sa vezi ce e de facut in continuare cu sarcina ta...nu cred ca se mai poate ceva caci e totul clar,trebuie sa fi puternica caci Dumnezeu te va binecuvanta din nou cu un puiut mic...si eu anul trecut in martie am avut un avort spontan era prima sarcina din viata mea,am suferit enorm de mult,si inca mai sufar dar fetele de la clubul aspirantelor m-au ajutat sa trec peste,m-au invatat lucruri de care habar nu aveam si m-au sustinut luna de luna ... ai incredere ca va fi totul bine...te imbratisez cu dragCheek Kiss computerlove

La cate saptamani ai facut avort spontan? Nu mi mai aduc aminte.
Franci
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:06 PM
Nivel

Va mul?umesc mult fetelor.abia a?tept ziua de luni.va doresc la amindoua sarcini u?oare si bebei sanato?i.va pup cu drag
georgy gya
Scris: Saturday, April 2, 2016 4:38 PM
Nivel

anyta88 wrote:

La cate saptamani ai facut avort spontan? Nu mi mai aduc aminte.

la 5 saptamani si 3 zile...sa eliminat singura nu a fost nevoie de chiuretaj sau altceva fiind prea mica...te pup
enryku
Scris: Monday, April 4, 2016 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/15/2014
Interesant
Franci
Scris: Friday, April 8, 2016 2:08 AM
Nivel

Am sperat sa fie totul bine,dar nu a fost asa...mar?i am fost internata pentru chiuretaj,a fost o sarcina oprita in evolu?ie...murise puiutul meuCray am facut ceva complica?ii dupa anestezie si am fost externata abia dupa doua zile.fizic sunt bine acum,dar in suflet am o rana imensa...va mul?umesc pt raspunsuri si sper sa avem toate fericirea si bucuria de a fi mamici.nu mi-am pierdut speran?a.pupici la toate.sper sa ma primi?i la aspirante
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.