sarcina oprita din evolutie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Saturday, August 13, 2016 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
maria raluca wrote:
multumesc mlt de tot asa e nu are rost sa dau banii daca dr nu iimi recomanda DistanceKiss
cu placere!!computerlove
aurishta
Scris: Sunday, August 14, 2016 8:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
maria raluca wrote:
va multumesc tuturor pt sustinere si sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa ne tinem bebei in brate cat de curand. si la mn era dezvoltat tot mai putin bebele nu pot sa trec peste asta plang mereu... vreau sa vad care a fost cauza...mi.e frica sa incerc iar cu tratamentul branca ursului sa nu fie la fel... poate asa a vrut Doamne Doamne si este o incercare...ma simt goala acum a fost un soc foarte mare...
coeur coeur
Nu te teme de branca ursului...este un remediu natural care stimuleaza fertilitatea, in nici un caz nu va afecta vreo sarcina! Mai degraba teme-te de contraceptivele hormonale....alea intervin in intregul organism!
maria raluca
Scris: Sunday, August 14, 2016 11:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2016
da multumesc pt raspunsunsuri si sustinerile voastre,aseara am intrat intr.o stare de iimi era scarba de mn ca ma gandesc ca am gresit eu undeva. voi astepta sa treaca si efectul steroizililor din corpul lui cica trece intre 3-6 luni si stiu ca Dumnezeu imi va da un bebe sanatos. am mai vorbit cu o prietena care prima sarcina a pierdu.o si acm are 2 fetite si a zis i.a explicat dr ca era ceva in neregula si organismul a simtit.
aurishta
Scris: Sunday, August 14, 2016 3:49 PM
Nivel

maria raluca wrote:
... am mai vorbit cu o prietena care prima sarcina a pierdu.o si acm are 2 fetite si a zis i.a explicat dr ca era ceva in neregula si organismul a simtit.
Si eu am pierdut cinci sarcini si acum am alti cinci copii...deci Cheek Kiss coeur coeur coeur
maria raluca
Scris: Sunday, August 14, 2016 4:05 PM
Nivel

wow felicitari sa iti traiasca minunile ! le.ai pierdut consecutiv? ai descoperit care era cauza?
aurishta
Scris: Monday, August 15, 2016 12:04 AM
Nivel

Nu, le-am pierdut alternativ...niciodata nu s-a descoperit cauza...mi-au spus sec: "boala avortiva"Cray De aceea iti inteleg deplin suferinta si stiu ca nimic nu o poate alina...doar timpulCray Copiii mei da, sunt extraordinari, dar ei sunt "altii", nu "aceia" pe care i-am pierdut Cray Cray . Totusi, Domnul mi i-a daruit si mi-a umplut viata cu bucuria si satisfactia de a fi mama....iti doresc si tie, si tuturor celor in care arde aceasta dorinta, ca sa vina si timpul lor!Cheek Kiss Speranta nu trebuie sa fie niciodata inabusita de suferinta, de deznadejde...lacrimile au timpul lor si bucuria are timpul ei....deci capul sus, mamico (caci oricine a avut un copil, chiar daca l-a pierdut, este o mamicacoeur ) ...va rasari soarele si in casa ta! bis
maria raluca
Scris: Monday, August 15, 2016 11:17 AM
Nivel

da asa este mereu iti ramane in minte dar am speranta in bunul Dumnezeu...si nimic nu e intamplator...va voi spune ce mi.a iesit la analizele de laborator
aurishta
Scris: Monday, August 15, 2016 4:53 PM
Nivel

coeur coeur topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.