Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| maria raluca wrote:va multumesc tuturor pt sustinere si sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa ne tinem bebei in brate cat de curand. si la mn era dezvoltat tot mai putin bebele nu pot sa trec peste asta plang mereu... vreau sa vad care a fost cauza...mi.e frica sa incerc iar cu tratamentul branca ursului sa nu fie la fel... poate asa a vrut Doamne Doamne si este o incercare...ma simt goala acum a fost un soc foarte mare... Nu te teme de branca ursului...este un remediu natural care stimuleaza fertilitatea, in nici un caz nu va afecta vreo sarcina! Mai degraba teme-te de contraceptivele hormonale....alea intervin in intregul organism! |

| maria raluca wrote:... am mai vorbit cu o prietena care prima sarcina a pierdu.o si acm are 2 fetite si a zis i.a explicat dr ca era ceva in neregula si organismul a simtit. Si eu am pierdut cinci sarcini si acum am alti cinci copii...deci |

| Nu, le-am pierdut alternativ...niciodata nu s-a descoperit cauza...mi-au spus sec: "boala avortiva" De aceea iti inteleg deplin suferinta si stiu ca nimic nu o poate alina...doar timpul Copiii mei da, sunt extraordinari, dar ei sunt "altii", nu "aceia" pe care i-am pierdut . Totusi, Domnul mi i-a daruit si mi-a umplut viata cu bucuria si satisfactia de a fi mama....iti doresc si tie, si tuturor celor in care arde aceasta dorinta, ca sa vina si timpul lor! Speranta nu trebuie sa fie niciodata inabusita de suferinta, de deznadejde...lacrimile au timpul lor si bucuria are timpul ei....deci capul sus, mamico (caci oricine a avut un copil, chiar daca l-a pierdut, este o mamica ) ...va rasari soarele si in casa ta! |

| |