|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2016 Mesaje: 27
| as vrea sa va impartasesc marea mea dezamagire... am urmat 3 luni tratament cu branca ursului...dupa cea de.a treia luna am ramas insarcinata( am luat 6 capsule de 2 ori zi timp de 10 zile din prima zi a cm) m.am dus la doctor pentru confirmarea sarcinii si mi sa spus ca am niste cheaguri de sange in sacul embrionar si mi.a dat tratament cu arefam ovule(1zi) analizele de sange si urina mi.au iesit bine...la 10 saptamani revin la un eco si bebelu meu ramasese la starea de embrion nu era dezvoltat ma programat la chiuretaj a doua zi.(sotul meu a luat steroizi injectabil testesteroni)mi sa luat din placenta si tesutul bebelui pt analiza de laborator. crede.ti k branca urs a afectat sau steroizii dezvoltarea lui sau rh pe care nu mi.a zis nimeni sa mi.l fac. ati trecut prin asa ceva? poate influenta o viitoare sarcina? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Imi pare rau pt pierderea ta! Sper sa iti revii repede si sa faci alt bebe in curand, pt ca asta nu influenteaza cu nimic sansele tale de aramane gravida si de a avea copii. Nu au nicio treaba tratamentele pe care le-ati luat voi. |
|
| multumesc mlt...mi.e tare frica de o alta dezamagire..desi mi sa spus de la inceput k st probleme am fost optimista...si am tot citit ca sunt multe care au trecut prin aceasta situatie...nuu stiu de la ce poate fi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nimic din toate astea nu a fost de vina....pur si simplu, se intampla Curaj....asteapta cu speranta urmatorul bb! |
|
| offf...da mi.e tare frica imi doresc un bebe enorm nu stiu de ce sa oprit din evolutie...am mai fost insarcinata odata si bebelu se dezvoltase bine dar din pacate am facut un chiuretaj...oare e adevarat ca ramai mai greu dupa o sarcina oprita din evolutie...dr mi.a prescris anticonceptionale pt o luna 2 ...ce parere aveti? s.au ce analize sa mai fac? oare la probele pe care le.a luat la laborator vede cauza opririi din evolutie? |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Imi pare rau pentru pierderea ta sper sa te recuperezi repede atat fizic cat si psihic Analiza embrionului poate sa te lamureasca daca au fost anomalii cromozomiale sau nu, pentru tine poti sa-ti faci si profilul de trombofilie. Noi viitoarele mamici ne-am adunat in topicul Clubul aspirantelor ca sa ne incurajam si sa ne sustinem pe tot parcursul asteptarii testului pozitiv, esti binevenita sa ni te alaturi! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| maria raluca wrote:offf...da mi.e tare frica imi doresc un bebe enorm nu stiu de ce sa oprit din evolutie...am mai fost insarcinata odata si bebelu se dezvoltase bine dar din pacate am facut un chiuretaj...oare e adevarat ca ramai mai greu dupa o sarcina oprita din evolutie...dr mi.a prescris anticonceptionale pt o luna 2 ...ce parere aveti? s.au ce analize sa mai fac? oare la probele pe care le.a luat la laborator vede cauza opririi din evolutie? imi pare foarte rau pt pierderea bebelinului tau!! si eu am pierdut o sarcina in februarie!!! sa dezvoltat tot mai putin bebele si la 7 saptamani sa eliminat singur, a fost un defect cromozonian!!!! asa sa exprimat dr in luna martie am avut pauza nu am avut voie sa raman insarcinata apoi in iunie am ramas iar insarcinata acum sunt insarcinata in aproape 11 saptamani!!! sper ca in curand sa simti si tu bucurua pe care o simt eu! si sa ne dai cat mai curand vestea cea mare!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| maria raluca wrote:...oare e adevarat ca ramai mai greu dupa o sarcina oprita din evolutie...dr mi.a prescris anticonceptionale pt o luna 2 ...ce parere aveti? Nu, de obicei ramai mai usor dupa un avort...dar depinde de fiecare organism in parte. Ce fel de anticonceptionale vei lua? Eu ti-as recomanda sa folosesti locale, nu hormonale! |
|
| va multumesc tuturor pt sustinere si sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa ne tinem bebei in brate cat de curand. si la mn era dezvoltat tot mai putin bebele nu pot sa trec peste asta plang mereu... vreau sa vad care a fost cauza...mi.e frica sa incerc iar cu tratamentul branca ursului sa nu fie la fel... poate asa a vrut Doamne Doamne si este o incercare...ma simt goala acum a fost un soc foarte mare... |
|
| cred k yasmin imi va da o luna 2 a zis dar eu vreau dupa cele 3 luni sa raman... nu stiu de ce imi va da anticonceptionale.si a zs ca in timpul chiuretajului mi.a curs cam mult sannge ,,e cam sangeros '' asa sa exprimat |
|

| maria raluca wrote:cred k yasmin imi va da o luna 2 a zis dar eu vreau dupa cele 3 luni sa raman... nu stiu de ce imi va da anticonceptionale.si a zs ca in timpul chiuretajului mi.a curs cam mult sannge ,,e cam sangeros '' asa sa exprimat eu nu am luat nimic in luna care nu am avut voie sa raman am evitat perioada fertila, eu zic ca e mai bine sa folosesti prezervativ decat pastile! e parerea mea tu faci cum crezi!!! |
|
| si euu am zis sa nu le iau...astept aanaliza de laborator si sper pe viitor sa fie bine. m.am tot gandit k steroizii pe care ia luat sotul ar fi de vina dar cred ca asa a fost sa fie. ce analize crede.ti k ar fi necesare sa fac ? |
|
| mi sa zis ca analizele de trombofilie se fac la urmatoarea sarcina cica nu inainte ca problema poate fi doar in timpul sarcinii asa e? |
|

| maria raluca wrote:si euu am zis sa nu le iau...astept aanaliza de laborator si sper pe viitor sa fie bine. m.am tot gandit k steroizii pe care ia luat sotul ar fi de vina dar cred ca asa a fost sa fie. ce analize crede.ti k ar fi necesare sa fac ? la mine a fost ok Dr meu a zis doar sa fac pauza o luna si apoi sa incerc iar, si ca a fost pur si simplu un ghinion si daca nu raman in trei luni de incercare insarcinata sa merg iar la el. dar DD a avut grija de mine si a3a luna am ramas, in privinta analizeror poti cere sfatul dr daca el crede ca ai nevoie sa faci ceva investigatii iti va da sa faci, nu are rost sa faci de capul tau sa dai bani degeaba pe ele!!! eu iti tin pumni sa fie bine si sa vina bebe repejor!! |
|
| multumesc mlt de tot asa e nu are rost sa dau banii daca dr nu iimi recomanda |
|
|