Sarcina normala sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
merenml
Scris: Wednesday, February 20, 2013 9:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/20/2013
Buna ziua, am si eu o intrebareie , pe 14 ianuarie am avut ultima menstruatie si pe 26 ianuarie un contact sexual neprotejat cu sotul meu ,deci aproape cind aveam ovulatie , citeva zile in urma am facut un test de sarcina si mi-a aratat pozitiv , am mai facut unul si la fel era pozitiv , acum nu mi se incepe ciclu deja a 9-a zi , deobicei mai mult de 3 zile nu se retinea niciodata in trecut. Am fost ieri la medic si am facut o ecografie rezultatul a fost absenta sarcinii in uter,pe mine ma doare cind mai mult cind mai putin ovarul drept , spuneti-mi va rog poate fi sa am o sarcina extrauterina sau e inca devreme de vorbit despre aceasta!Va multumesc anticipat!
kali
Scris: Wednesday, February 20, 2013 9:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu prea am inteles chestia cu ciclul.sorry

Ideea e ca sarcina poate fi prea mica ( nu ai nici 5 sapt.!), de aceea sa nu se vada la eco. Pe la 8 sapt. ar trebui sa fie clar.
Cred ca esti insarcinata daca a iesit pozitiv testul. Lasa gandurile de extrauterina mai ales daca nu ai motive seriose sa banuiesti asa ceva.
merenml
Scris: Wednesday, February 20, 2013 11:57 AM
Nivel

Spunemi te rog de cind se incep a socoti saptaminile ? de cind mi sa inceput ciclu ultima data sau de cind am avut contact sexual....problema e ca ma doare in partea drepta acolo unde se afla ovarul, din acest motiv imi apare intrebarea daca nu am sarcina extrauterina ...
kali
Scris: Wednesday, February 20, 2013 12:08 PM
Nivel

Din prima zi al ultimului ciclu - in cazul tau, 14 ian.
Durerile de ovare pot fi comune in sarcina, deci nu e nimic iesit din comun.
Nanny
Scris: Wednesday, February 20, 2013 6:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Ultima menstruatie 14 ianuarie...daca ai ciclu regulat..ar insemna ca astazi sa ai 5 saptamani si 3 zile! La varsta asta sarcina se vede la echo transvaginal si ar trebui sa aiba cam 8-9 mm. Deci..repet ar trebui sa se vada! Daca tu zici ca testele sunt pozitive si totusi nu vede nimic, dar te doare in dreapta exista 2 posibilitati: Una, cuma i zis si tu sa fie sarcina extrauterina ( Doamne fereste!) sau sarcina e prea mica! Ori mai astepti 2-3 zile pt un nou consult, ori ceri parerea si unui alt medic! Oricum nu sta! Sanatate si sa speram ca e bine!
miorita02
Scris: Wednesday, February 20, 2013 11:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
buna.eu zic ca esti gravida si cum spuneau si fetele sarcina e prea mica sa se vada .testul iti apare pozitiv din momentul fecundarii dar ovulul fecundat trebuie sa coboare din trompe si sa se fixeze in uter abea atunci se vede ceva la eco.si pe mine m-a speriat doctorita la primul baiat ca am extrauterina ca nu al vedea.eu m-am dus cu 2-3 zile inainte sa fie ziua de ciclu din cauza durerilor la ovare.am crezut ca am o anexita ceva si cand colo surprizasic .deci durerile sunt comune.eu nu puteam sa stau in fund pe scaun doar pe fotoliu sau intinsa in primele luni.
succespupici
kali
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:10 AM
Nivel

Corect, 5 sapt.+... nu am calculat eu bine.

Nanny, nu toti medicii fac eco transvaginal - depinde in ce oras locuieste fata. Eu iti spun din experienta proprie ca la 5 sapt. sarcina mea nu s-a vazut la eco normal - asadar au banuit ca am pierdut-o de vreme ce aveam hemoragie si au vrut sa ma chiureteze. La 8 sapt. aveam inimioara.coeur

Iar in sarcina te obisnuiesti, pana la urma, cu tot felul de dureri si de neplaceri, asa ca asta e doar inceputul...

Merenml, poate vii sa ne mai povestesti cum este, pana la urma. Nu se exclude 100% varianta de care te temi tu... dar noi te asteptam cu vesti bune, da?
Nanny
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:57 AM
Nivel

Stiu ca nu toti doctorii au aparatura necesara! Tocmai de aceea am si precizat ca se vede la Echo transvaginal, nu la echo normal. Merenl n-ai precizat ce fel de echo ai facut! Probabill..ca ai facut echo normal. Daca medicul tau nu are aceasta aparatura, mergi la unul care are. Asa poti sa fi mai sigura si mai linistita!
merenml
Scris: Thursday, February 21, 2013 3:37 PM
Nivel

Va multumesc fetelor pentru raspunsurile si parerile voastre,deci da am facut atunci o ecografie normala,astazi am fost la o clinica privata si am facut o eco. intravaginala care mia aratat prezenta sarcinii in uter, are 8 milimtri copilasul meu, si sarcina decurge normal ,am avut si niste singerari usoare azi ,medicul nu le-a dat importanta ,argumentind ca in cantitati asa de mici nu e nimic strasnic, i-am spus de ovare dureroase s-a uitat si la ele , nu a gasit ceva grav nici nu am inteles am ceva sau nu la ovare , doar ca mi-a spus ca sunt in regula si nu prezinta nici un risc pentru bebelus, mi-a prescrie pentru ovare Diufaston,la eco a observat ca sunt balonari intestinale si mi-a prescris Viburcol, si pentru copilas Ogestan ,cica e folositor si contine vitamine :)
Nanny
Scris: Thursday, February 21, 2013 4:21 PM
Nivel

yes yes yes yes
Deci...am avut dreptate! La Echo transvaginal se veeede! SI are cam cat am zis..adica 8 mm!
Felicitari mamico...poti trece la gravidute! Doamne ajuta ca totul sa decurga normal!hainoroc hainoroc
kali
Scris: Thursday, February 21, 2013 5:16 PM
Nivel

deeia9
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2013
buna ziua fetelor,nu stiu daca postez unde trebuie dar sper sa nu fiu mustruluita daca gresesc.ma numesc andreea si am 28 de ani.cu 2 sapt in urma am inceput sa am niste scurgeri urate si durerei in partea de jos a abdomenului.am fost la doctor si mi-a zis ca am anexita .mi-a prescris un tratamet dar imi pare cam dubios...mi-a dat sa iau extract de mugur de zmeur si mugur de coacaz negru si pe timpul menstrei augmenin si inca ceva nu mai retin acum numele si nu am reteta la mine..am citit pe net cu totul alte tratamente ,acum nu contest cunostintele si experienta doamnei doctor dar mi se pare ciudat si faptul ca pt partenerul meu nu mi-a dat nimic.am dureri destul de intense si suparatoare are ovarelor si ne incercam sa facem si un bebe dar nu prea ne iese.mentionez ca am fost la doamna dr popa din bacau .rog fetele care au avut astfel de probleme sa-mi zica ceva..ma gandesc sa ma duc la alt doctor..
cathy
Scris: Wednesday, March 6, 2013 8:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Pt anexita nu are de ce sa iti dea tratament pt partener, iar extractul de mugur, de zmeur si de coacaz negru este un tratament naturist foarte bun care da rezultate bune la multe femei. Cat despre augumentin nu stiu ce sa zic...
aurishta
Scris: Thursday, March 7, 2013 7:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Intr-adevar, partenerul n-are nimic de-a face cu asta, nu e o boala venerica, ci doar o inflamatie a ovarelor. Eu zic sa iei tratamentul asa cum ti-a fost prescris si sa vezi daca se rezolva.
kali
Scris: Thursday, March 7, 2013 8:00 AM
Nivel

aurishta wrote:
Intr-adevar, partenerul n-are nimic de-a face cu asta, nu e o boala venerica, ci doar o inflamatie a ovarelor. Eu zic sa iei tratamentul asa cum ti-a fost prescris si sa vezi daca se rezolva.

Subscriu!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.