Sarcina multipla
Subiectul anterior · Subiectul urmator
evita
Scris: Thursday, February 23, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Da, eu am verisoare gemene, iar unchiul sotului este dintr-o sarcina gemelara.
CasandraE
Scris: Thursday, May 30, 2013 5:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
O tanare de 23 de ani din Cehia va deveni prima femeie din aceasta tara care va naste cvintupli conceputi pe cale naturala

Quote:
Alexandra Kinova a aflat în luna martie ca va avea gemeni. Câteva zile mai târziu, când a facut o vizita la Institutul pentru îngrijirea mamei si a copilului din Praga, Kinova a aflat ca va avea patru copii. În aprilie, medicii si-au dat seama ca tânara va naste de fapt cinci copii. „Când mi-au dat aceasta veste, am fost socata, am început sa plâng”, a declarat femeia.

Alexandra Kinova va naste duminica, prin cezariana. „De-abia astept sa vad cum arata. Îi voi alapta pe toti”, a declarat femeia.

http://www.gandul.info/magazin/aceasta-femeie-va-stabili-o-premiera-mondiala-ce-va-naste-in-cateva-zile-cand-mi-au-dat-aceasta-veste-am-fost-socata-am-inceput-sa-plang-10910967

Pe siteul Daily Mail de unde este preluata stirea exista si un filmulet :
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2332967/Czech-mother-23-pregnant-countrys-naturally-conceived-QUINTUPLETS.html
bereea
Scris: Friday, May 31, 2013 10:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mammamia, 5 dintr-o lovitura!
Ania
Scris: Friday, May 31, 2013 4:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
ras , asta da mamica Clap

Mai sunt cazuri si de 6 sau chiar 7 . Cele de 8 si 9 sunt prea rare si de obicei bebelusi nu supravietuiesc .

CasandraE
Scris: Thursday, June 6, 2013 10:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Alexandra Kinova (23 ani) a nascut duminica, la 31 de saptamani de sarcina, prin operatie de cezariana, 4 baieti si o fata, primii cvintupleti din Cehia, care, au fost conceputi si pe cale naturala. Alexandra Kinova este la a doua sarcina, avand deja un baietel. Operatia de cezariana a fost asistata de 40 de medici si a decurs fara complicatii, iar copiii chiar daca au fost pusi la terapie intesiva au sanse de 95% sanse de a se dezvolta normal. greutatea bebelusilor a fost intre 1 kg si 1.3 kg

Cateva poze de la nastere, de pe siteul http://metro.co.uk/2013/06/03/five-of-a-kind-woman-gives-birth-to-czech-republics-first-quintuplets-3825880/

DINGAIONUT
Scris: Saturday, April 30, 2016 1:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/30/2016
evita wrote:
Ma inscriu aici in clubul mamicilor cu gemeni. Nu stiu daca mai e vreo mamica cu gemeni sau tripleti pe acest forum, dar astept sa apara sa putem sa ne impartasim experientele. pupici

Buna ziua ,noi vom fi in curand parinti de gemeni ,fata si baiat, suntem foarte fericiti si entuziasmati .Trecand peste toate opiniile negative ale unora ,stim ca ne va fi greu ,dar pana acum suntem multumiti.Salutari!
aurishta
Scris: Saturday, April 30, 2016 5:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Bravo, sunteti niste parinti fericiti!Bravoo Bravoo
Da' chiar...de ce "opinii negative"? Cine are ceva impotriva sarcinilor gemelare?
NicoN
Scris: Tuesday, September 13, 2016 3:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Eu am aflat ieri ca vom fii parinti de gemeni! As vrea sa stiu pareri de la mamici! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.