Sarcina la 40+
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Olive K
Scris: Wednesday, July 16, 2025 8:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna!
Forumul nu pare foarte activ pe partea de sarcina, si nici subiectul din titlu nu l-am vazut discutat, asa ca încerc eu: am 40+ si sunt însarcinata în 12 saptamâni si ceva. Nu am in anturaj persoane care au nascut la aceasta vârsta si as simti nevoia unor discutii (despre teme importante dar si despre banalitati) despre sarcina cu gravide aproape de vârsta mea.
Luna01
Scris: Thursday, July 17, 2025 2:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2025
Buna!

In primul rand, felicitări și sarcina ușoară!
Forumul este foarte activ în căsuța aspirantelor și suntem și acolo câteva gravidute. Daca ai întrebări despre sarcina, fetele răspund foarte prompt, mai ales că avem și persoane cu experiență și care sunt la a doua sarcina.
Eu am aproape 35 de ani. Nu mă încadrez la 40+, dar cred că nu este nici mare diferența. Daca pot fi de folos, cu mare drag, scrie-mi.

P.S. Mama mea m-a născut la 40 de ani, deci am un exemplu în familie.
Iudita
Scris: Friday, July 25, 2025 12:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Guest wrote:
Buna!
Forumul nu pare foarte activ pe partea de sarcina, si nici subiectul din titlu nu l-am vazut discutat, asa ca încerc eu: am 40+ si sunt însarcinata în 12 saptamâni si ceva. Nu am in anturaj persoane care au nascut la aceasta vârsta si as simti nevoia unor discutii (despre teme importante dar si despre banalitati) despre sarcina cu gravide aproape de vârsta mea.

Bună tu câți ani ai?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.