Nivel: Membru
Inregistrat: 1/2/2017 Mesaje: 2
| Buna, am si eu o problema destul de delicata. am o menstruatie neregulata, ultima pe 23 octombrie.Am mers la medicul de fam pe 29 dec si mii s.a spus ca ori am sarcina extrauterina ori am trompa dreapta inflamata, ca nu se vede bine la ecograf..Am mers la medic ginecolog a doua zi si mii s.a facut ecograf, dar m.a si consultat si mi.a zis ca nu e decat o raceala si mi.a dat supozitoare cu indometacina, niste ovule(cum ca as avea un inceput de candida de la augmentin, am luat de doua ori cate 7 zile la dif de o luna )si desorelle pt reglare si mii s.a spus sa ma duc la control pe 4 ianuarie cu un test de sarcina..Am facut doua teste de cand a intarziat menstruatia o luna si ceva si ambele negative, pe 29 am facut unul din ele..De ieri seara ma cam doare burta acolo jos la ovare si am dureri de cap si greata.Intrebarea mea este daca mii s.a zis ca e decat o raceala de ce m.a pus sa mai i.au test?E posibil sa fie ascunsa atat de bine?Inca ceva, am cam exagerat cu pilulele de a doua zi, am luat pe 3 sept ultima zi de menstruatie desii nu a fost nimic, pe 8 sept, atunci s.a spart prezervativul, pe 23 am avut menstruatie si pe 7 noiembrie am luat iar(stiu ca este periculos, stiu . va multumesc
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Testul este pentru siguranta....mai bine pui cea mai rea posibilitate inainte! |