Sarcina extrauterina, operatie, prevenire
Subiectul anterior · Subiectul urmator
floryannaB
Scris: Friday, April 5, 2013 10:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2013
Buna! Am foarte mare nevoie de ajutorul vostru!!!! Am 7 saptamani de sacina, am fost la ecograf si am fost diagnosticata cu sarcina extrauterina. Sunt la prima sarcina si nu stiu ce sa aleg, operatie de extirpare a trompei sau tratament medicamentos cu methotrexat injectabil doza de 50Mg.
Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu cum e mai bine pe viitor. Vreau sa am copil si nu vreau sa ma afecteze decizia pe care trebuie sa o iau acum
zaza_
Scris: Friday, April 5, 2013 10:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Daca este posibil medicamentos... mai bine decat extirpare. Sanatate multa si recuperare rapida!
bulibuli
Scris: Saturday, April 6, 2013 5:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Discuta cu medicul, eventual cere si o a doua parere daca consideri ca e necesar si gasiti cea mai buna solutie pt a salva trompa. Probabil ca te va sfatui sa alegi varianta nechirurgicala.
simonik86simo
Scris: Tuesday, May 14, 2013 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/25/2013
Le respect,dar nu pot sta asa linistita,asa ca am fost la alt medic ginecolog din Bucuresti ,aveam 3 luni de la operatie mia sus k nu trebuie sa mi astept sa incerc sa fac un bebe,dar mia recomacdat sa imi fac niste analize mai complete,cum ar fi cmv,listeria,herpes,mai multe .Acum astept rezultatul la analize sa merg din nou la medic,medicul are ma operat nu prea vb cu mine .
simonik86simo
Scris: Friday, September 13, 2013 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/25/2013
BUNA FETELE ,DUPA O GROAZA DE TRATAMENTE AM REUSIT SA RAMAN INSARCINATA ,DAR SPRE NEFERICIREA MEA SARCINA SA OPRIT DIN EVOLUTIE LA 5 SAPTAMANI , GROAZNIC,
aurishta
Scris: Friday, September 13, 2013 2:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Imi pare tare rau pentru tineCheek Kiss Cray , curaj sa mergi mai departe iti doresc!
miri_miri
Scris: Thursday, April 28, 2016 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2016
Buna,imi pare rau pentru ca ai pierdut sarcina si imi pare rau ca doctorul te-a neglijat. Daca vrei sa schimbi medicul, poti merge la Dl Dr. Silviu Istoc, pe mine m-a operat de fibrom si chiar la 2 ani am ramas insarcinata.si mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile de femeie-panicata ce eram.. e normal sa pui intrebari si e normal sa ti se raspunda. recuperare usoara iti doresc si curaj mult pe mai departe..
Madi115
Scris: Saturday, January 25, 2020 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/25/2020
Buna. Numele meu este Madalina ?i sunt noua pe acest forum.
Am ?i eu o povestioara cu multe întrebari dar fara raspuns.
In iunie 2019 am ramas însarcinata dar din pacate in august pe la sfâr?it am avut ni?te chegule?e de sânge ceea ce a dus la eliminarea sarcinii. Doctorul mi-a spus sa a?teptam 3 luni ?i putem pe urma sa încercam iar. Bun.. zis ?i facut.
În decembrie am ramas însarcinata. În data de 8 ianuarie 2020 am mers la urgen?a cu ni?te dureri in partea stânga (am aflat in data de 5 ianuarie ca sunt însarcinata) ?i am avut niste sângerari de culoare închisa. Acolo am facut ecograf ?i nu se vedea nimic. Am facut analize de sange beta hcg ?i am avut 2700 ceaa ce la valoare aceasta trebuia macar sacul sa se vada. Dar nimic,eram suspecta de sarcina extrauterina. Dupa mai multe ecografe ?i-au dat seama ca este extrauterina.
Mi-au administrat un trament metotrax pentru eliminarea acesteia . Dar un doctor mi-a spus ca sa a?teptam 3 luni pt a concepe alt bebe alt doctor mi-a spus ca sa a?teptam 6 luni. Care este adevarul? ?i lua?i ceva in preconcep?ie? Ceva vitamine? Multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.