|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2013 Mesaje: 2
| Buna! Am foarte mare nevoie de ajutorul vostru!!!! Am 7 saptamani de sacina, am fost la ecograf si am fost diagnosticata cu sarcina extrauterina. Sunt la prima sarcina si nu stiu ce sa aleg, operatie de extirpare a trompei sau tratament medicamentos cu methotrexat injectabil. Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu cum e mai bine pe viitor. Vreau sa am copil si nu vreau sa ma afecteze decizia pe care trebuie sa o iau acum |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu n-am fost in situatia asta, dar , daca ar fi aleg, as opta pentru varianta medicamentoasa pentru ca, oricum, totul se va desfasura sub observatie medicala si, daca ar fi cazul, s-ar interveni chirurgical. Este doar opinia mea! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Extirpare a trompei? Nu stiam ca asta se face la extrauterine.cine ti-a dat varianta asta?...mai ales ca nu ai copii |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Pai.. de multe ori asta e singura solutie!! Si asta pt ca majoritatea se prezinta/sunt descoperite tarziu, cand deja trompa e compromisa... |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| poate nu ajungi aici,asteptam vesti. |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Se poate ramane insarcinata si doar cu o singura tromba sanatoasa, chiar daca cealalta a fost extirpata. Am o prietena, care la fel a patit. Prima sarcina a fost una extrauterina, cu destul de multe complicatii, dar la interval de un an-doi, nu mai stiu sigur, a ramas din nou insarcinata, sarcina normala, dusa la termen, nascut prin cezariana. Deci nu dispera. |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Se poate ramane insarcinata si doar cu o singura trompa sanatoasa, chiar daca cealalta a fost extirpata. Am o prietena, care la fel a patit. Prima sarcina a fost una extrauterina, cu destul de multe complicatii, dar la interval de un an-doi, nu mai stiu sigur, a ramas din nou insarcinata, sarcina normala, dusa la termen, nascut prin cezariana. Deci nu dispera. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 6
| Buna fetelor! Vreau sa va povestesc si experienta mea in speranta ca o sa va inspire sa luptati pana in panzele albe sa deveniti mamici. Eu am 32 de ani si am avut o sarcina cu probleme, extrauterina. Mi-a fost extraordinary de greu, am ajuns pe masa de operatie si mi-a fost scoasa trompa uterina dreapta si eram efectiv terminata la gandul ca nu o sa pot avea copii. Imi doream extraordinar de mult un bebe si m-am dus pe recomandare la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Fertilia. O doamna foarte draguta, a avut mare grija si de mine si sotul meu! Ne-am facut amandoi analizele, mie mi-au iesit ok spre surprinderea mea, insa sotului i-a iesit spermograma in neregula, numar mic de spermatozoizi si alte probleme. Doamna doctor mi-a recomandat inseminarea intrauterina si a mers din prima!!! Sunt extrem de fericita! Marti mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv! Doamne ajuta sa decurga totul cum trebuie! Ii ramand profund recunoscatoare si indatorata doamnei doctor! V-o recomand din tot sufletul daca cautati un doctor bun, corect si serios! |
|
|