sarcina extrauterina- tratament medicamentos sau chirurgical??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
floryannaB
Scris: Friday, April 5, 2013 10:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2013
Buna! Am foarte mare nevoie de ajutorul vostru!!!! Am 7 saptamani de sacina, am fost la ecograf si am fost diagnosticata cu sarcina extrauterina. Sunt la prima sarcina si nu stiu ce sa aleg, operatie de extirpare a trompei sau tratament medicamentos cu methotrexat injectabil.
Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu cum e mai bine pe viitor. Vreau sa am copil si nu vreau sa ma afecteze decizia pe care trebuie sa o iau acum
aurishta
Scris: Saturday, April 6, 2013 8:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu n-am fost in situatia asta, dar , daca ar fi aleg, as opta pentru varianta medicamentoasa pentru ca, oricum, totul se va desfasura sub observatie medicala si, daca ar fi cazul, s-ar interveni chirurgical. Este doar opinia mea!pupici
t-mihaela
Scris: Saturday, April 6, 2013 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Extirpare a trompei?Big Surprise Nu stiam ca asta se face la extrauterine.cine ti-a dat varianta asta?...mai ales ca nu ai copiialcool
bulibuli
Scris: Saturday, April 6, 2013 5:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Pai.. de multe ori asta e singura solutie!! Si asta pt ca majoritatea se prezinta/sunt descoperite tarziu, cand deja trompa e compromisa...
t-mihaela
Scris: Saturday, April 6, 2013 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
pale poate nu ajungi aici,asteptam vesti.
LilianaD
Scris: Sunday, April 7, 2013 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Se poate ramane insarcinata si doar cu o singura tromba sanatoasa, chiar daca cealalta a fost extirpata.
Am o prietena, care la fel a patit. Prima sarcina a fost una extrauterina, cu destul de multe complicatii, dar la interval de un an-doi, nu mai stiu sigur, a ramas din nou insarcinata, sarcina normala, dusa la termen, nascut prin cezariana.
Deci nu dispera.angel
LilianaD
Scris: Sunday, April 7, 2013 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Se poate ramane insarcinata si doar cu o singura trompa sanatoasa, chiar daca cealalta a fost extirpata.
Am o prietena, care la fel a patit. Prima sarcina a fost una extrauterina, cu destul de multe complicatii, dar la interval de un an-doi, nu mai stiu sigur, a ramas din nou insarcinata, sarcina normala, dusa la termen, nascut prin cezariana.
Deci nu dispera.angel
Diana555
Scris: Thursday, November 13, 2014 12:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/30/2014
Buna fetelor! Vreau sa va povestesc si experienta mea in speranta ca o sa va inspire sa luptati pana in panzele albe sa deveniti mamici. Eu am 32 de ani si am avut o sarcina cu probleme, extrauterina. Mi-a fost extraordinary de greu, am ajuns pe masa de operatie si mi-a fost scoasa trompa uterina dreapta si eram efectiv terminata la gandul ca nu o sa pot avea copii. Imi doream extraordinar de mult un bebe si m-am dus pe recomandare la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Fertilia. O doamna foarte draguta, a avut mare grija si de mine si sotul meu! Ne-am facut amandoi analizele, mie mi-au iesit ok spre surprinderea mea, insa sotului i-a iesit spermograma in neregula, numar mic de spermatozoizi si alte probleme. Doamna doctor mi-a recomandat inseminarea intrauterina si a mers din prima!!! Sunt extrem de fericita! Marti mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv! Doamne ajuta sa decurga totul cum trebuie! Ii ramand profund recunoscatoare si indatorata doamnei doctor! V-o recomand din tot sufletul daca cautati un doctor bun, corect si serios!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.