sarcina cu uter retrovers
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AliceAndreea
Scris: Saturday, December 9, 2017 4:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Buna dragele mele! Sunt noua aici si am nevoie de ajutorul/parerile voastre.( doamne cu uter retrovers)
. AngelNot Sunt insacinata cu o minune mica de 8 saptamani. De la 5 saptamani ma confrunt cu unel dureri surde in abdomenul inferior, mereu pe partea stanga, ce e drept sunt foarte rare dar suficient cat sa ma puna pe ganduri. Uterul meu este rotrovers, aplecat inspre dreapta, banuiesc ca asta ar fi cauza...

. Voi ati intampinat dureri in primul trimestru.? Cum a fost experienta voastra cu o sarcina si uter retrovers??
MaryPoppins
Scris: Saturday, December 9, 2017 5:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Felicitari, sarcina usoara si la termen sa ai pupici

Si eu am uter retrovers, insa nu difera cu nimic sarcina cu uter retrovers fata de una cu uter antevers, mi-a confirmat si medicul meu. Uterul oricum isi schimba pozitia odata cu cresterea sarcinii.

Dureri usoare/intepaturi pe partea stanga am simtit si eu in primele saptamani de sarcina, insa era vorba de corpul galben format pe ovarul cu care am ovulat. M-a avertizat si doctorita mea ca s-ar putea sa simt disconfortul asta o perioada de timp.

Insa durerile abdominale in sarcina sunt de multe feluri si din multe cauze, vorbeste cu medicul tau daca ai nelamuriri sau te ingrijoreaza ceva. Si te asteptam sa treci si pe la topicul de gravidute ras
AliceAndreea
Scris: Saturday, December 9, 2017 6:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Big Laugh Big Laugh Blushing Da , durerea e pe partea pe care am ovulat . Eu ma gandeam ca poate se intind acele ligamente si poate. Doctorita mea spunea si ea ca uterul va evolua normal si nu voi avea dureri. Si totul arata bine si sa ma linistesc.
Acum eu ma panichez la cel mai mic discomfort
Multumesc mult , pot sta linistita pana la urmatoarea vizita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.