Sarcina-Cand se va naste copilul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Sunday, May 4, 2008 4:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Alina la noi se duce pana la 42, dupa care se dau tot felul de stimulenti de dilatare, etc...

Helga, pai asa este, asemanator intre sarcinei, ce voiam sa spun este ca mai putin vei intalni mamici care sa nasca 2 sarcini una mai devreme si una mai tarziu, sau greutate mica fata de 4.200 g .
Mai mult sau mai putin femeia are aceleasi carecteristici la toate sarcinile, in conditii normale.

Deci ce voiam sa zic Rody este ca, daca ai dus peste 40 saptamani la prima, mari sanse sa fie la fel si la a doua nastere, de asemenea si greuatatea bb va fii asemanatoare cu cea lui Elodie +- 100/150g
Rody
Scris: Monday, May 5, 2008 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Ce dulci suntetipupici pupici pupici Pe Elo am nascut-o la 40 de saptmani.Deci trebuie sa ma astept luna asta sa nasc cam pe la sfrsit angel angel angel Oricum eu ma pregatesc cum se cuvine.Am o emotie ca exact ca la prima nasterealcool
Fluturas
Scris: Monday, May 5, 2008 11:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Cristy wrote:
Alina la noi se duce pana la 42, dupa care se dau tot felul de stimulenti de dilatare, etc...

Helga, pai asa este, asemanator intre sarcinei, ce voiam sa spun este ca mai putin vei intalni mamici care sa nasca 2 sarcini una mai devreme si una mai tarziu, sau greutate mica fata de 4.200 g .
Mai mult sau mai putin femeia are aceleasi carecteristici la toate sarcinile, in conditii normale.

da,si la noi se duce pana la 42 saptamani,la darius aveam programare la 41,5 sapt,doar ca inainte cu 3 zile s-a gandit sa iasa singurel
deci daca mai fac un copil sa fiu sigura ca voi duce iar peste termenscratch scratch

rodyoricand ar fi,important e sa fie sanatoasa
delfinasa
Scris: Tuesday, May 31, 2011 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
K trebuia sa se nasca pe 7 sept si a venit pe 22 aug...a fost impinsa de la spate sa vina, dar imi cazuse dopul oricum si nu mai avea incotro decat sa iasa.
Baby boo, dupa calculul de aici, ar trebui sa-i vina cadou Karinei pe 22 aug ras...desi prima zi a ultimului CM a fost 13 nov., doctora mi-a estimat data nasterii pe 20aug...eu cred ca nici el nu va sta pana la termen...vom vedea cat de grabit va fi.
Fatima
Scris: Thursday, June 9, 2011 11:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Eu am DPN-ul pe 24 noiembrie, cine e aproape de mine? topai
duchess292004
Scris: Thursday, June 9, 2011 12:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2010
Fetita mea a venit fix la 39 de saptamani!
anca_eu
Scris: Thursday, June 9, 2011 12:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Daca sta pana la final - 10 august. Tinand cont ca pe 6 august e ziua sotului meu ma astept sa-i vina ca si cadou. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.