Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am nascut in aceeasi zi in care mi-a confirmat doctorul, pe 27 martie! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kmy wrote: Previziunile sunt mai aproape de realitate cu cat aveti mai regulare ciclurile menstruale.
De ce are o asa importanta regularitatea menstrei?Ma gandesc ca eu nu am avut niciodata menstra regulata, nici ianinte de nastere nici dupa nastere.E adevarat ca daca ar fi sa imi programez o viitoare sarcina, cu greu as putea, pt ca nu pot anticipa cand voi avea menstra, plus ca la mine ovulatia este la menstra...
E adevarat ca neavand menstra regulata, sa zicem, nu am nascut "la fix", dar cred ca am nascut mai devreme din alte considerente, si anume col scurt, uter contractil plus inca cateva problemutze in sarcina care mi-au ingreunat ducerea sarcinii pana la capat (pana la 39-40 de saptamani).De aceea intreb:de ce are importanta regularitatea menstrei in stabilirea DPN-ului? |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mie medicul prima data a spus ca data nasteri ar fi pe 13 iunie la bebeka asta mica.Ultima data cand am fost la control mi-a spus ca va veni pe la sfrsitul lui Mai bebika dupa ultimul CM care a fost pe 23 augsut 2007.Deci pe cine sa mai cred |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Rody, daca faci un calcul dpn pe un calculator din multele aflate pe net, iti va da o data intre 28-30 mai 2008. cel putin mie asa mi-a dat, cand am incercat cu data ultimului CM al tau. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Rody, tu implinesti 40 de saptamani pe 29 mai. Deci pana atunci nasti sigur.
Eu as zice ca fiind la a doua nastere si fiind fetita, vei naste in jur de 20 mai 2008. Nu mai e mult, relax, |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Rody wrote:Mie medicul prima data a spus ca data nasteri ar fi pe 13 iunie la bebeka asta mica.Ultima data cand am fost la control mi-a spus ca va veni pe la sfrsitul lui Mai bebika dupa ultimul CM care a fost pe 23 augsut 2007.Deci pe cine sa mai cred
Rodicuto,te inteleg perfect!
La mine data preconizata a fost 20 ianuarie,apoi dr mi-a zis ca nasc pana de Rev,dupa aia ca poate nasc pana pe 4 ian... si am nascut pe 13 ianuarie! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Alina wrote:Rody, tu implinesti 40 de saptamani pe 29 mai. Deci pana atunci nasti sigur. Eu as zice ca fiind la a doua nastere si fiind fetita, vei naste in jur de 20 mai 2008. Nu mai e mult, relax, nu e obligatoriu...eu pe karina am nascut-o la 41 saptamani...a fost a doua nastere si fetita |
|
| butterfly wrote: nu e obligatoriu...eu pe karina am nascut-o la 41 saptamani...a fost a doua nastere si fetita
Ciudat, dar adevarat. |
|
| Alina wrote:
Ciudat, dar adevarat.
sau sunt eu mai speciala??ca pe amandoi i-am dus pana la 41 saptamani... |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| butterfly wrote:sau sunt eu mai speciala??ca pe amandoi i-am dus pana la 41 saptamani...
Ba deloc... si la mine ambele fete s-au nascut la 41.5 (exact ) saptamani Mie doctorita mi-a spus ca sunt sanse mari ca si a doua nastere sa fie asemanatoare cu prima dpdv a timpului si greutatii bb, intr-o situatie normala, la mine s-a adeverit in toatalitate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu tot fata si tot la 41 de saptamani am nascut. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| butterfly wrote:sau sunt eu mai speciala??ca pe amandoi i-am dus pana la 41 saptamani...
Esti o mamica asa de dulce,incat bebeii nu s-au grabit sa plece din prima lor casuta ...s-au simtit minunat pentru ca auzeau batand o inima asa de mare si plina de iubire...asta e explicatia... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Rody,cred ca ai niste emotii... eu spun ca de-acum poti sa te astepti sa vina bb oricand.si nu conteaza pe cand o sa faca cunostinta cu lumea,important e sa fie sanatos si cumintel |
|
| Cristy wrote:Ba deloc... si la mine ambele fete s-au nascut la 41.5 (exact ) saptamani Mie doctorita mi-a spus ca sunt sanse mari ca si a doua nastere sa fie asemanatoare cu prima dpdv a timpului si greutatii bb, intr-o situatie normala, la mine s-a adeverit in toatalitate
si care a fost explicatia,de ce asa?la mine darius s-a nascut la 41,2 sapt cu 3750gr si karina la 41 saptamani cu 3810gr,deci foarte asemanator
oanalaurisa wrote:Esti o mamica asa de dulce,incat bebeii nu s-au grabit sa plece din prima lor casuta ...s-au simtit minunat pentru ca auzeau batand o inima asa de mare si plina de iubire...asta e explicatia... oo,ce frumoase cuvinte.multumesc mult si te pup dulce |
|
| Helga, cu siguranta esti speciala. Cat despre varsta sarcinilor, Helga si Cristy, chiar nu stiu e sa zic, nu-s doctor, eu atat stiu: 40 de saptamani e maxim de sarcina. |
|
|