Saptamana 5 de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 7, 2012 5:27 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
SAPTAMANA A 5-A DE SARCINA

In interiorul uterului, embrionul continua sa se dezvolte in ritm alert. In acest moment el este cam de dimensiunea unei seminte de susan, si nu arata prea uman. Are acum deja 3 straturi — ectoderm, mezoderm, si endoderm — care mai tarziu vor forma toate celelalte organe si tesuturi...

Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 5-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.

SAPTAMANA a 5-a DE SARCINA

Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 5-a de sarcina, la acest topic.
mmm00
Scris: Friday, May 18, 2012 10:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
eu sunt in a 5 saptamana yes
am mari dureri de burta si de spate si nu am pofta de mancare...si ma plang toata ziua din cauza durerilor fool
CasandraE
Scris: Friday, May 18, 2012 10:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
mmm00 wrote:
eu sunt in a 5 saptamana yes
am mari dureri de burta si de spate si nu am pofta de mancare...si ma plang toata ziua din cauza durerilor fool

Durerile de spate se datoreaza in principal cresterii in greutate. Ar fi bine sa incepi sa faci o serie de exercitii speciale, care ajuta la diminuarea si chiar disparitia unor dureri de spate. Exercitiile iti vor fi utile si pentru efortul depus in timpul nasterii.

Ai aici cateva articole despre gimnastica gravidelor :
http://forum.7p.ro/Gimnastica-gravidelor.aspx?g=posts&t=31
Exercitii pentru femeile insarcinate
mmm00
Scris: Friday, May 18, 2012 10:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
multumesc casandra pupici dar nu ar trebui sa incep sa mananc mai mult si sa am pofte? nu prea mananc nimic toata ziua, doar beau apa multa si mananc cateva fructe
Adina
Scris: Friday, May 18, 2012 1:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Nu e obligatoriu sa ai pofte... Eu de exemplu cu Timea nu am avut nici greturi, nici pofte, durerile de spate au aparut numai pe la 6-7 luni, nu mai retin pentru ca au trecut imediat dupa nastereyes . Nu te grabi inca sa mananci "cat pentru 2"ras . Stiu ca esti nerabdatoare sa arati si sa te simti ca o graviduta de adevaratelea dar toate la timpul lor. Eu si Timea pupam burtica in devenirepupici
CasandraE
Scris: Friday, May 18, 2012 2:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.