Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| SAPTAMANA A 5-A DE SARCINA
In interiorul uterului, embrionul continua sa se dezvolte in ritm alert. In acest moment el este cam de dimensiunea unei seminte de susan, si nu arata prea uman. Are acum deja 3 straturi — ectoderm, mezoderm, si endoderm — care mai tarziu vor forma toate celelalte organe si tesuturi...
Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 5-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.
SAPTAMANA a 5-a DE SARCINA
Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 5-a de sarcina, la acest topic. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| eu sunt in a 5 saptamana am mari dureri de burta si de spate si nu am pofta de mancare...si ma plang toata ziua din cauza durerilor
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| multumesc casandra dar nu ar trebui sa incep sa mananc mai mult si sa am pofte? nu prea mananc nimic toata ziua, doar beau apa multa si mananc cateva fructe |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Nu e obligatoriu sa ai pofte... Eu de exemplu cu Timea nu am avut nici greturi, nici pofte, durerile de spate au aparut numai pe la 6-7 luni, nu mai retin pentru ca au trecut imediat dupa nastere . Nu te grabi inca sa mananci "cat pentru 2" . Stiu ca esti nerabdatoare sa arati si sa te simti ca o graviduta de adevaratelea dar toate la timpul lor. Eu si Timea pupam burtica in devenire |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Adina wrote: ...Nu te grabi inca sa mananci "cat pentru 2" ...
Nu numai ca nu trebuie sa mananci cat pentru 2, dar o dieta moderata din punctul de vedere al numarului de calorii in timpul sarcinii este chiar benefica (previne complicatiile cum sunt pre-eclamsia, diabetul, hiper-tensiunea si nasterea prematura).
|