Saptamana 18 de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, March 18, 2012 9:17 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
SAPTAMANA A 18-A DE SARCINA

De acum este posibil sa incepeti sa dormiti mai greu, pe masura ce sarcina avanseaza si corpul dvs se mareste. Incercati sa va gasiti pozitii cat mai comfortabile de somn, folositi-va de perne, paturi si orice va este folositor pentru a va asigura un somn cat mai bun si odihnitor...

Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 18-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.

Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 18-a de sarcina, la acest topic.
tina_cris27
Scris: Monday, June 11, 2012 2:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/11/2012
Ai dreptate acum parca respir mai greu si nu prea imi gasesc pozitia in pat mereu ma intreb cand o sa am 36 de saptamani cum o sa fie cred ca tare greu
oanamaria
Scris: Monday, June 11, 2012 6:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu si acum dorm foarte bine -trebuie sa-ti gasesti o pozitie in care s ate poti odihni ca esti abia de jumatatea sarcinii si spre final e din ce in ce mai greu .
Iei ceva vitamine ?!Eu dupa ce am inceput sa iau Elevit m-am simtit mult mai bine s-a simtit imediat efectul lor -mai plina de energie si nu mai gafaiam la 10 trepte urcate .
bulibuli
Scris: Monday, June 11, 2012 9:20 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
eu, la 18 saptamani si 3 zile am simtit prima data bine-bine miscarile bebe-ului coeur
de dormit, am dormit bine cam toata sarcina, aveam orele mele de insomnie de la 4 la 6..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.