|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| SAPTAMANA A 15-A DE SARCINA
Inima incepe sa pompeze mai puternic ca sa il aprovizioneze pe bebelus cu oxigen. Acum pompeaza cu cca 20% mai mult sange decat inainte de a ramane insarcinata. ...
Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 15-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.
Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 15-a de sarcina, la acest topic. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De vreo 2 zile au aparut sangerarile nazale,probabil si de la caldura din ultimele zile.Ma bucur ca am scapat de greturi si starea de somnolenta(enervanta). Am "ascuns"toate hainele care nu-mi vin,trebuie sa cumpar altele.... |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Ingerash, sa iti verifici totusi si tensiunea ! Nu ar strica nici sa vorbesti cu un medic si sa vezi ce iti spune...
Sarcina usoara in continuare !
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu sunt mereu in urma cu vestile bune ! Felicitari Ingeras ! Sarcina usoara |

| Adriana ,e buna,asa am patit si in sarcina cu David,numai pe o nara(dreapta)si nu mult.Nu am dureri de cap sau alt discomfort.Moasa ma sfatuit sa umezesc nasul mereu....multumesc
TatyKS,multumesc |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| ingerash wrote:TatyKS,multumesc
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Felicitari pentru sarcina! Nu te ingrijoara foarte tare si incearca sa iti pastrezi calmul. Eu din saptamana a 6 de sarcina am nasul in permanenta infundat, pe langa asta mi se infunda si urechea dreapta si ma doare si capul. Toate aste din cauza tensiunii si a oboselii. Eu incerc sa ma odihnesc si pe cat posibil sa evit stresul. La mine saptamana 15 a debutat cu dureri acute sub burta si urinari mult mai frecvente decat inainte. Doctorul mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca nu este nimic grav insa eu mi-am facut o analiza sa vad daca este infectie urinara pentru ca am citit ca netratata poate fi periculoasa. |

| Multumesc crys stau linistita.Bea suc de coacaze rosi,e indicat pentru tractul urinar.In sarcina anterioara am avut in repetate randuri infectie urinara... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Ingerash, de ce nu intrii pe la gravidute? Felicitari pentru bebe |
|

|
Am intrat,dar rar multumesc |
|
|