sangerari in timpul sarcinii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Wednesday, July 2, 2008 12:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
kali wrote:
Leut, fa un test...
Poate e o sarcina cu probleme, poate nu... dar macar stii in ce ape te scalzi si o poti lua din timp.

Am facut testul acum doua zile, exact cand trebuia sa-mi vina si a iesit negativ. uff
dya
Scris: Wednesday, July 2, 2008 2:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Papadia imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina.pale cry angel In ce priveste analizele medicul este cel mai in masura sa-ti recomande un set de analize.pupici
Leut eu zic ca nu ar strica sa te duci la un consult , un test chiar nu te-ar ajuta cu nimik , un consult ti-ar raspunde la mai multe intrebari. Pup si multa sanatate.pupici computerlove
leut
Scris: Wednesday, July 2, 2008 8:29 PM
Nivel

dya wrote:

Leut eu zic ca nu ar strica sa te duci la un consult , un test chiar nu te-ar ajuta cu nimik , un consult ti-ar raspunde la mai multe intrebari. Pup si multa sanatate.pupici computerlove

He, he...curge frate ca pe teava, asa incat e clar...nu e vorba de sarcina. sorry1
marmita
Scris: Wednesday, July 2, 2008 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
papadia imi pare rau ca ai piedut sarcina
Laura
Scris: Thursday, July 3, 2008 2:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Leut, va fi si sarcina..la momentul oportun angel pupici floare3 Probabil ca BB a simtit ca ai fost mai suparata in ultima vreme si nu a vrut sa apara floare2 Uite, un pupic aromat pupici si luna viitoare sa fie asa cum iti doresti flowers flowers flowers
leut
Scris: Thursday, July 3, 2008 7:28 AM
Nivel

Laura wrote:
Leut, va fi si sarcina..la momentul oportun angel pupici floare3 Probabil ca BB a simtit ca ai fost mai suparata in ultima vreme si nu a vrut sa apara floare2 Uite, un pupic aromat pupici si luna viitoare sa fie asa cum iti doresti flowers flowers flowers

Stiu. Multumesc frumos, Laura!computerlove
Lavinia2009
Scris: Wednesday, January 14, 2009 9:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ceau

Am intrat pe acest forum cu speranta ca voi afla mai multe despre evolutia unei sarcini,deoarece prezint toate simptomele unei sarcini si apoi am confirmat cu un test care a iesit pozitivyes.
Sunt incantata desi nu a fost nimic programat.Mi-am facut programare la ginecologie pe maine dupa masa dar nu mai am rabdare , deoarece am inceput sa sangerez, si sa am dureri abdominale.Oare ii normal? sau sa ma gandesc la ce e mai rau?!!!
leut
Scris: Wednesday, January 14, 2009 12:49 PM
Nivel

Imi citeam mesajul din 2 iulie. Ei bine, atunci a fost ultima menstra!dance dance dance
Lavinia, daca testul ti-a iesit pozitiv, e clar! Esti insarcinata!
Daaaaaaaaaaaar, orice sangerare pe sarcina necesita CONTROL IMEDIAT!!! Du-te azi la orice cabinet ca nu-i de gluma! Sper sa-ti fie bine si sa ne mai scrii!
pupici
Lavinia2009
Scris: Wednesday, January 14, 2009 1:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sper sa fie totu k si sa nu am probleme, m-am entuziasmat foarte mult deja in privinta sarcini, deja ma gandeam ce nume am putea alege daca e fata si ce nume daca e baiat.dar azi cand ies de la lucru la 4 merg direct la primul cabinet.
Mi-este frica de o pierdere dar in mine incerc sa cred ca totu va fi ok si ca bebele meu este un luptator si va reusi sa vina pe lume la 9 luni bine sanatos.floare2
Multumesc LEUT asa am sa fac merg azi nu mai pot astepta pana maine.thankyou mai vorbim dupa ce stiu un rezultat, sper ca de bine.
ninetem
Scris: Wednesday, January 14, 2009 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Bafta Lavinia, si ai grija de tine si de bebe!
leut
Scris: Wednesday, January 14, 2009 1:38 PM
Nivel

Lavinia2009 wrote:
Sper sa fie totu k si sa nu am probleme, m-am entuziasmat foarte mult deja in privinta sarcini, deja ma gandeam ce nume am putea alege daca e fata si ce nume daca e baiat.dar azi cand ies de la lucru la 4 merg direct la primul cabinet.
Mi-este frica de o pierdere dar in mine incerc sa cred ca totu va fi ok si ca bebele meu este un luptator si va reusi sa vina pe lume la 9 luni bine sanatos.floare2
Multumesc LEUT asa am sa fac merg azi nu mai pot astepta pana maine.thankyou mai vorbim dupa ce stiu un rezultat, sper ca de bine.

Super si ai grija...pana la 16, fara efort!pupici De-abia astept sa scrii! pupici
Flori22
Scris: Tuesday, May 27, 2014 1:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/27/2014
kali wrote:
Teoretic- sangerarile in sarcina sunt ingrijoratoare si semnifica iminenta de avort. Practic- am reusit sa duc o sarcina la bun sfarsit trecand prin vreo 4 hemoragii si un inceput de travaliu pe la 5 luni jumatate... si sper sa duc cu bine si sarcina asta (presarata si ea cu sangerari dese dar foarte reduse ca si cantitate). Trebuie tratament de mentinere si mult repaos.

Kali, pls ce doctor te-a urmarit? eu sunt la a doua sarcina, totul bine pana la 20 de sapt cand am avut o usoara sangerare rosie apoi maronie...si de atunci o duc numai in sangerari maronii,care se mai opresc cate o zi apoi iar se mai scurge...nu e abundent dar nici nu trec, acum am 25 de sapt.
as vrea mai multe pareri la ce ar putea fi...merci frumos
emanicole
Scris: Tuesday, May 27, 2014 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Flori22 wrote:

Kali, pls ce doctor te-a urmarit? eu sunt la a doua sarcina, totul bine pana la 20 de sapt cand am avut o usoara sangerare rosie apoi maronie...si de atunci o duc numai in sangerari maronii,care se mai opresc cate o zi apoi iar se mai scurge...nu e abundent dar nici nu trec, acum am 25 de sapt.

Flori ce tratament iei? Este foarte important sa te urmareasca un doctor bun, acela sigur iti va spune de la ce ai sangerarile si sa-ti recomande un tratament bun. ce ti-a spus doctorul tau in perioada asta de 5 saptamani in care spui ca ai tot avut sangerari??. Nu sta asa in niciun caz
capsunica
Scris: Tuesday, May 27, 2014 4:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Flori22 wrote:

eu zic sa mergi la un doctor cat de repede .. sa nu astepti ..te asteptam cu vesti pupici
Flori22
Scris: Wednesday, May 28, 2014 5:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/27/2014
urmez tratament de sustinere: utrogestan 4/zi, duphaston 2/zi, pt contractii gynipral juma de pastila la 12 ore, no spa si scobutil la nevoie, iau fier si magne B6...Drii, intrucat am fost la cativa, nu vad nimic anormal la placenta, e totul ok...toti spun ca e posibil sa fie colul extrem de sensibil si de la contractii sa sangerez, copilul este si el f jos, practic e cu capul in col si spun ca e posibil sa treaca niste vase de sange pe acolo care la contractii sangereaza...

de aceea o intrebam pe Kali cine a urmarit-o ca sa stiu si eu ce i s-a spus...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.