sangerari in timpul sarcinii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, May 28, 2014 5:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Flori, daca te intereseaza un medic din Iasi si te ajuta informatia, iti spun cu drag cine mi-a urmarit sarcina.
Flori22
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/27/2014
kali wrote:
Flori, daca te intereseaza un medic din Iasi si te ajuta informatia, iti spun cu drag cine mi-a urmarit sarcina.

aa, nu stiam ca esti in Iasi, eu in Buc...la mine nu se gaseste cauza, si am fost la multe eco si la aparate bune, cu oameni bine pregatiti si tot nimic...la tine erau cauze evidente?
stau in pat, nu fac nimic, am colul bun si inchis, mai am contractii ce-i drept si daca fac un efort mic nu ma simt bine, dar nimeni nu imi spune concret de unde vine sangele asta care ajunge maroniu...
kali
Scris: Thursday, May 29, 2014 3:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
La mine s-a stiut cauza... nu stiu ce sa spun la tine. Daca te-au vazut atatia medici si niciunul nu a gasit un motiv evident, probabil ca trebuie sa te lasi in baza lor.

Cat a fost sarcina mica a fost vorba despre un hematom decidual; apoi de un bebe pozitionat extrem de jos, un col deschis si pericol de nastere prematura cu contractii dese - si dureroase - . Oricum m-au tinut pe tratament, internata. Nu mi-au dat drumul acasa pana nu m-au vazut cu bebe in brate.

aurishta
Scris: Thursday, May 29, 2014 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Flori22 wrote:

stau in pat, nu fac nimic, am colul bun si inchis, mai am contractii ce-i drept si daca fac un efort mic nu ma simt bine, dar nimeni nu imi spune concret de unde vine sangele asta care ajunge maroniu...
Nu poate fi vreun polip? Mie mi s-a intamplat asta la una dintre sarcini.....dar polipul era vizibil, nu stiu ce i-au facut ca pana la urma n-a mai sangerat!
Lorelai
Scris: Tuesday, August 12, 2014 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2014
Hey, mai activeaza cineva pe aici?
Fetelor, as avea si eu o intrebare, de fapt o neliniste, sunt insarcinata in 5 luni si 3 zile si de saptamana trecuta experimentez usoare sangerari, pete rozalii si maronii, nu am dureri, iar sangerarile sunt si cu intreruperi de o zi sau doua. Analiza HCG creste, dar nu atat de mult cat ar trebui, la eco inca nu se vede clar pentru ca e f mica, trebuie sa mai astept.
Voi ati experimentat asa ceva? Ma tot ingrijorez...
Plus ca de ieri nici nu mai am tensiunea aceea la nivelul sanilor, e mult mai scazuta in intensitate...
Pls, help! Macar un sfat, ceva...
multumesc tare mult! Domane-ajuta! Sa aveti bebelusi sanatosi!
SmileyC
Scris: Tuesday, August 12, 2014 3:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/9/2014
5 luni sau 5 saptamani? La 5 luni misca bebe. probabil 5 saptamani ai vrut sa spui. Ce inseamna ca HCG creste, dar nu destul? Scrie-ne cat valorile si orele de recoltare!
dana_h
Scris: Tuesday, August 12, 2014 8:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
probabil 5 saptamani ai vrut sa zici,ca la 5 luni deja nici nu se mai masoara HCG.orice fel de scurgere anormala ai avea in sarcina trebuie sa mergi la doctor.poate fi vorba de un hematom decidual,o dezlipire de placenta,etc.la 5 saptamani ar trebui sa se vada ceva la echo.nu e multumi doar cu analizele de sange si mergi din nou la dr si spune-i ca ai sangerari.
Anamaria.adriana
Scris: Tuesday, March 29, 2016 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2016
Buna ziua,daca mai este cineva pe aici,am si eu nevoie de un sfat sau daca stie cineva sau a mai trrcut prin asa ceva..am cm regulat acum 2sapt mi'am facut 6teste de sarcina in zile diferite cu rezultatul 3pozitive 3negative..normal menstruatia trebuia sa imi apara pe data de 26martie.pe data de 28martie am avut o pata uriasa maroniu inchis dupa care la cateva ore sangerare normala rosie cu chegulete dar nu abundenta..de 4zile am stari de somnolenta oboseala ..stari de voma tot timpul,orice incerc sa mananc sau sa miros imi creaza stare de voma,am fost la urgenta dar mi'au zis ca trebuie sa astept...stie cineva ceva?..nici nu stiu ce astept sau ce sa inteleg..
georgy gya
Scris: Tuesday, March 29, 2016 3:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Anamaria.adriana wrote:
Buna ziua,daca mai este cineva pe aici,am si eu nevoie de un sfat sau daca stie cineva sau a mai trrcut prin asa ceva..am cm regulat acum 2sapt mi'am facut 6teste de sarcina in zile diferite cu rezultatul 3pozitive 3negative..normal menstruatia trebuia sa imi apara pe data de 26martie.pe data de 28martie am avut o pata uriasa maroniu inchis dupa care la cateva ore sangerare normala rosie cu chegulete dar nu abundenta..de 4zile am stari de somnolenta oboseala ..stari de voma tot timpul,orice incerc sa mananc sau sa miros imi creaza stare de voma,am fost la urgenta dar mi'au zis ca trebuie sa astept...stie cineva ceva?..nici nu stiu ce astept sau ce sa inteleg..

draga mea e foarte posibil ca tu sa fi insarcinata,dar nu e deloc ok acel sange rosu cu chegulete...poti merge sa faci o recoltare pt hcg sa vezi ce valoare are si sa repeti la 48 de ore sa vezi daca se dubleaza... la urgente ce ti-au facut? te pup si sper din suflet sa fie bine bobita ta
andy07
Scris: Wednesday, March 30, 2016 12:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
cum naiba un medic din urgenta iti spune sa astepti sa vezi ce se intampla? se face beta HCG-ul, hormonul care confirma sarcina, in urgenta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.