Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 1
| Buna burici si mamici! Ma numesc Denisa,sunt noua pe acest forum. Am si eu o neliniste...sunt foarte ingrijorata defapt, insa momentan nu am acces la un medic. Locuiesc in Germania de putin timp si nu sunt asigurata,urmeaza.. apoi primul lucru v-a fi programarea la medic. Acum 2 ani am pierdut prima mea sarcina(oprita in evolutie la 8saptamani) fara simptome,sangerari sau incetqrea simptomelor normale de sarcina...Nu am aflat motivul..greu. In ianuarie am aflat ca sunt din nou insarcinata(aflandu-ma deja pe plaiuri straine). Acum am 9 saptamani de sarcina,iar de 2 zile am niste scurgeri maro pe slip si de fiecare data pe hartia igienica. Nu intr-o cantitate exagerata insa nici o picatura,doua.... Tinand cont ca la data primei menstruatii care a lipsit nu am avut asa ceva( cand probabil ar fi fost implantarea de vina) ...acum in a 2-a luna mi se pare foarte suspect si faptul ca pe parcursul zilei mai am cateva dureri ca la menstruatie. A mai patit vreo mamica treaba asta? ??
Poate ma linisteste cineva pana ajung la medic. Multumesc fetelor!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nu e de bine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Si eu am avut sangerari maronii prin saptamana 7-8. Mi-a crescut dr. doza de progesteron de la 1 ovul la 2 pe zi si s-au oprit sangerarile. Aveam si dureri foarte usoare de burta asemanatoare celor menstruale. |