Sangerari in saptamana 9?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mariude
Scris: Thursday, February 2, 2017 10:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/2/2017
Buna burici si mamici!
Ma numesc Denisa,sunt noua pe acest forum.
Am si eu o neliniste...sunt foarte ingrijorata defapt, insa momentan nu am acces la un medic. Locuiesc in Germania de putin timp si nu sunt asigurata,urmeaza.. apoi primul lucru v-a fi programarea la medic.
Acum 2 ani am pierdut prima mea sarcina(oprita in evolutie la 8saptamani) fara simptome,sangerari sau incetqrea simptomelor normale de sarcina...Nu am aflat motivul..greu.
In ianuarie am aflat ca sunt din nou insarcinata(aflandu-ma deja pe plaiuri straine). Acum am 9 saptamani de sarcina,iar de 2 zile am niste scurgeri maro pe slip si de fiecare data pe hartia igienica. Nu intr-o cantitate exagerata insa nici o picatura,doua.... Tinand cont ca la data primei menstruatii care a lipsit nu am avut asa ceva( cand probabil ar fi fost implantarea de vina) ...acum in a 2-a luna mi se pare foarte suspect si faptul ca pe parcursul zilei mai am cateva dureri ca la menstruatie.
A mai patit vreo mamica treaba asta? ??

Poate ma linisteste cineva pana ajung la medic. Multumesc fetelor!
aurishta
Scris: Friday, February 3, 2017 9:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Nu e de bine pale pale
Crissy
Scris: Friday, February 3, 2017 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Buna, daca nu e mult si rosu ar putea totusi sa fie ok si doar sa se elimine un cheag de sange sau un hematom. Pana ajungi la dr incearca sa nu faci prea mult efort, pe cat se poate stai mai mult in pat. Iti tin pumnii sa fie totul bine!
HOPE
Scris: Friday, February 3, 2017 8:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014

Si eu am avut sangerari maronii prin saptamana 7-8. Mi-a crescut dr. doza de progesteron de la 1 ovul la 2 pe zi si s-au oprit sangerarile. Aveam si dureri foarte usoare de burta asemanatoare celor menstruale.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.