Buna, Fetelor, am si eu o intrebare pt voi...in urma injectarii progesteronului intramusular, in timpul protocolului pt embriontansferul din noiembrie m-am trezit cu niste noduli fesieri f durerosi si care nici ac dupa trei luni nu au disparut!...ati trecut vreuna din voi prin asa ceva?sa consult un medic?astept raspunsurile voastre!va pup
|
Buna,Rodixon Noi am facut embriotransferul la sf lunii octombrie, dar nu am reusit nici de data aceasta...cred ca incercarile noastre prin fiv s-au terminat,o sa vedem in viitor ce decizie luam... Ma bucur ca Miriam creste si e sanatoasa si sunteti bine cu toti!!
|
Geaninab, karoll... imi pare extrem de rau....
|
Lana 1,fata despre are vorbesti tot la medpark a facut Fiv?? Hope26, imi pare extrem de Rau... Ana08, eu as fi dorit sa ma duc in septembrie sa fac acel embriotransfer,dar cu rezultatele acestea de pe forum...
|
Buna,fetelor Nu am mai scris demult,pt ca aceste esecuri m-au demoralizat enorm...imi pare rau pt fie are dintre voi, dar trebuie sa mergem mai departe ,sa fim puternice si sa speram! Ana-ana, ai mare dreptate,rezultatele pozitive de la inceput ne-au dat mari sperante,ac avem nevoie de ele ca sa ofere din nou incredere... Ana08,tu cum esti?mai ai embrioni congelati? Hope26,karol, asteptam doar vesti bune!va pup
|
Buna,fetelor Eu aseara m-am intors din concediu !!! Hope26,Geaninab,Karoll si restul fetelor care ati ajuns in ultima faza a protocolului,mult succes, incarcati-va cu mult opimism si cat mai multa speranta si credinta in Dumnezeu!!!safie cu noroc,va pup
|
Liliana38, Hope26 , Geaninab, ma gandesc la voi si astept doar vesti bune de la voi!!!drum bun maine si mult succes!!va pup Ana08,tu ce mai faci??ai semnat contractul?? Inulia, Nadia, salutari!! Eu ,momentan,nu am m-ai fcut nimic, cred ca'n septembrie o sa mergem pt ET!!
|
Liliana 38, Hope 26 , va tin pumnii si sper sa veniti numai cu vesti bune!!!
|
Asteptam vesti, Hope16,Liliana38, Geaninab
|
La multi ani,Miriam!!! Hope26, cand te duci sa semnezi contractul??de acum,incep emotiile! Referitor,la lorry nu cred ca avem dreptul sa judecam, poate este o fata tanara,la care pur si simplu s-a intamplat si care chiar nu are posibilitati materiale si decat sa fi facut avort a ales aceasta cale...daca o sa-i para rau mai tarziu e strict problema ei!!!
|