Profil: Sandra
Despre
Utilizator: Sandra
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 26, 2012
Ultima vizita: Saturday, August 11, 2012 7:04 AM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sa fie... sa nu fie?
Postat: Saturday, August 11, 2012 7:04 AM
Fetelor, de avort nu se pune problema. Nu vreau din nenumarate motive. Ruth, sper sa n-am de platit mare lucru (sunt salariata, dar part time, 2 ore pe zi pentru 200 RON pe luna - ca sa nu platim multe taxe si impozite pentru salarii).

Parintii mei sunt alaturi de mine. Amandoi sunt bucurosi pentru bebe dar sunt impotriva taticului pentru ca e lenes. Mama mi-a zis ca fara tatic ma primeste acasa sa-l cresc si tata s-a oferit sa ajute si el (ai mei sunt despartiti).

Ania, cum zici de eco, si eu sper ca taticul sa se intragosteasca de bebe la ecografia de saptamana viitoare dar nu stiu ce sanse am.

El nu munceste (avem o firma si cateva contracte, dar toata munca o fac numai eu). Cand i-am spus ca daca vine bebe ar trebui ca eu sa stau acasa sa muncesc la contractele existente (ceea ce fac deja) iar el sa-si gaseasca un loc de munca in alta parte ca sa avem mai multi banuti, mi-a zis cu nonsalanta ca el nu crede ca va avea dispozitia necesara sa munceasca daca vine bebe pentru ca va fi stresat si mai stiu eu ce.

Ma gandesc ca e tatal copilului, il iubesc si trebuie sa incerc sa gasesc o solutie ca sa-l crestem pe bebe impreuna ca o familie. Pe de alta parte stiu ca 5 ani de zile am muncit de m-am spetit ca sa ne intretin pe amandoi cu ajutorul parintilor lui iar el nu misca niciun deget nici la munca, nici cu treburile casei. Cred ca de acum inainte trebuie sa ma gandesc la bebe si la nevoile lui, nu sa am grija unul bebe mic si a unui copil mare.

E tare greu sa ma gandesc ca daca saptaman viitoare la eco nu-i pune Dumnezeu mana-n cap sa-i lumineze mintea va trebui sa-i spun la revedere si sa merg mai departe...
Postat: Thursday, August 9, 2012 5:49 PM
Buna fetelor!

Am revenit dupa mai bine de 7 zile chinuitoare.

Am mers in ziua in care v-am zis la farmacie si am luat 3 teste (sunt un berbec incapatanat, scuze ca nu v-am ascultat). Am facut doua teste in ziua respectiva cu a doua urina si inca unul ziua urmatoare cu prima urina. Toate cele trei au fost pozitive.

Din pacate, m-am bucurat singura. Viitorul tatic nu a fost deloc incantat, ba mai mult insista sa fac avort zicand ca nu suntem pregatiti si ca acest beb sa-i/sa ne distruga viata.

Eu sunt complet impotriva avortului si chiar imi doresc acest bebe. Sper ca el sa se mai gandeasca si sa-si bage mintile in cap... daca nu, asta e... are balta peste si copilul e mai important.

Saptamana viitoare (am calculat ca voi fi in saptamana a 7-a, ultimul CM fiind pe 29 - 7 saptamani sunt, nu?) vom merge la doctor. E destul de complicat pentru ca eu nu am medic de familie desi sunt salariata si platesc contributia la sanatate... In fine, luni ma voi duce sa ma inscriu la un medic de familie si de acolo... cu Dumnezeu inaine.

Daca vreo proaspata mamica m-ar putea lumina putin cu privire la pasii care urmeaza -- teste, preturi pentru primele analize, eco, secretie si tot asa... v-as fi tare recunoscatoare. Nu stiu ce banuti sa pregatesc pentru analizele din primul trimestru si daca tati nu va participa, as vrea sa nu fiu luata prin surprindere.

Va pup!
Postat: Tuesday, July 31, 2012 7:52 AM
In 10 minute plec spre farmacie chitara

Ieri m-am simtit groaznic, am vomat si am avut o diaree teribila. Nu m-am ridicat toata ziua din pat si am dormit intruna. Bineinteles, ma gandesc ca poate fi autosugestie dupa cate am citit pe aici pe forum... poate mi-am indus simptomele astea.

O sa iau macar doua teste (marci diferite) pentru un rezultat bun.

Va pup!
Postat: Saturday, July 28, 2012 7:42 PM
Merci, acum nu stiu cat de corect o sa indice. Ma gandeam sa iau vreo 3 teste, marci diferite preferabil, ca sa fiu cat de cat sigura. Daca-s 2 pozitiv si unul negativ, nu ma voi entuziasma prea tare... nu?
Postat: Saturday, July 28, 2012 6:24 PM
Merci, taty si bine v-am gasit. Sa dea Dumnezeu sa fie bebelas.

Azi a fost ziua nr. 4 de intarziere si tot nici urma de CM, nici o pata, nimic, nimic. S-au mai domolit durerile "premenstruale" si pentru prima data am simit ca ma dor sfarcurile rau si foarte putin sanii (mentionez ca nu m-au durut niciodata).

Am aflat ca exista aici in comuna o farmacie deschisa marti si joi numai intre 9am si 12am. Ma gandesc sa ma duc marti sa iau cateva teste. Marti ar fi a 8-a zi de intarziere (dupa calculele mele ar fi trebuit sa vina pe 29). Am citit pe aici pe forum ca din a 7-a zi de intarziere e ok pentru test, ce ziceti?

Acum... eu sper sa-l fac marti, cat mai repede ca ard de nerabdare, dar daca farmacia abia la 9 deschide... nu stiu daca pot tine pipi in mine pana atunci. A doua urina ar fi ok sau e cea mai sigura prima?

V-am pupat,

Sandra
Postat: Friday, July 27, 2012 10:31 AM
Da, asa e, daca e bebe, nu fuge nicaieri pana apuc eu sa fac testul topai

E deja a treia zi de intarziere, dar durerile asemanatoare cu cele premenstruale si menstruale continua.

Am calculat ieri pe nu stiu ce site ca data propice pentru test ar fi 3 august si pentru o eventuala ecografie 8 august. Stiu ca datele astea sunt practic dupa colt, dar par atat de departe...

Nu reusesc sa mai fac nimic, ma gandesc doar la asta si tare mi-e sa nu fiu dezamagita in final daca aflu ca nu e bebe maseluta
Postat: Thursday, July 26, 2012 9:10 AM
Buna fetelor! Am 24 de ani si ma numesc Sandra. Abia ce m-am alaturat forumului si-am tot citit despre experienta altora si m-as bucura tare mult daca ar fi si in cazul meu o minune mica.

Am avut ultimul CM pe 29 iunie (iar cele ce l-au precedat pe 4 iunie si pe 10 mai - dureaza cam 25 de zile (regulat) cu scurgere propriu-zisa de 3-4 zile). Nu planuiam nimic, dar am zis ca daca se intampla, e de la Dumnezeu sa fie. Nu am luat niciodata anticonceptionale, iar prezervative folosim mai niciodata, dar in 5 ani nu s-a intamplat nimic asa ca ma bat ganduri de infertilitate de ceva vreme.

(Cred ca) ultimul contact l-am avut undeva in jurul date de 8 iulie. Dupa calculele mele pe 24 iulie trebuia sa vina cineva, dar azi suntem in 26 si nimic, nimic.

Semne au fost. Cam pe 22 au inceput dureri mici pevestitoare de menstra, dar zilele tot trec si nu vine nimic (mici dureri si presiune in zona ovariana inca am).

De vreo saptamana m-am simtit mai obosita, am fost balonata si am mers mai des la baie. Nu cred ca sunt simptome totusi... Oboseala cred ca e de la caldura... balonarea, pur si simplu, iar urinarea deasa banuiesc ca e de la mancatul cu pepene rosu. Am explicatii pentru orice ras dar nu si pentru intarziere decat daca... angel

Nu am cum sa cumpar un test de sarcina pentru ca stam (peste vara) intr-uo comuna fara farmacie. Trebuie sa fac un drum pana la Bucuresti (30km) ca sa iau un test si zic ca e prea devreme. N-as vrea sa-i spun lui nimic pana nu stiu ceva cat de cat clar... si-atunci ma gandesc sa mai astept cu testul pana undeva pe saptamana viitoare. Sa vad macar ca a intarziat 7 zile.

Voi credeti ca e ceva? E ok daca mai astept cateva zile pana la test sau sa ma grabesc avand in vedere ca nu iau nimic pentru un posibil bebe si ma gandesc sa nu-i faca rau... nu stiu...

Ma omoara asteptarea asta...

Va pup dragelor,

Sandra