|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Imi cer scuze,dar nu am gasit un loc unde sa intreb,unde sa se dezbata problema pe care vreau sa o abordez.M-am gandit ca ma incadrez aici,......Daca nu este bine,puteti sa stergeti,nu ma deranjeaza...... Deci,problema mea este urmatoarea..... Alex,dimineata mi-a spus ca-l doare foarte tare mana dreapta,mai precis in partea de sus-parca muschiul mainii,iar in alte dati cand l-a mai durut,spune ca l-a durut si spre gat in sus,pe directia umarului.Ce m-a socat,.....este faptul ca nu mi-a spus pana acum ca-l doare.I-am dat un Ketonal si l-a luat somnul,...... Nu stiu de ce l-ar putea durea,....i-am spus sa mearga sa faca o radiografie dar a zis ,...ehhhh,nu ma duc...... Ma gandesc sa vb cu dr mea de familie pt niste analize,....caci la dr lui e f greu de ajuns,.....Sau in ce parte sa o iau,ca nu ma dumiresc deloc..... Ce-i drept ca nici nu se ingrijeste,.....cara greutati,are forta in muschi dar probabil ca asta l-a afectat...... |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mioara, e posibil sa fie febra musculara? In orice caz, nu-i da medicamente aiurea, mai ales ca Ketonalul e puternic, trimite-l la medic. |
| De data aceasta,nu este vb de febra musculara,caci nu a muncit zilele acestea,..... De la Ketonal l-a lasat si a adormit,caci cica de la 4 imineata se trezise de durere,....Ma gandesc sa vb luni cu dr mea sa vedem ce trebuie facut,..... Poate niste analize?Ma gandesc sa nu fie un reumatism,... Offf,numai probleme,.... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mari, sa nu fi facut vreo intindere musculara, sau ligamentara... poate fi orice; Incearca sa-i pui gheata, sau un bandaj elastic... ar fi bine, pentru inceput, sa-l vada medicul de familie si el iti poate spune ce are, sau unde sa mearga; eventual, sa faca o radiografie.
|
| Cris,multumesc,....am chiar in casa bandaj elastic,.....ma duc sa-l caut si sa il dau......Multumesc Problema este ca nu are grija de el absolut deloc,.....Cara saci in spinare daca trebuie,pt casa,ridica greutate,se cotopeneste de unul singur cu diverse,....si mi-e teama sa nu fie ceva mai vechi,.... Ufff,de abia astept sa vb luni cu dr mea,..... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Marivic, dar cati ani are Alex? Nu-l poti insoti tu la un medic? Poate asa va merge. Multa sanatate! |
| Are 22 de ani,Vanina Nu este mic,dar el nu se prea vaieta asa,din orice,.....si este foarte,foarte incapatanat |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 5
| fiul meu acuza dureri la piciorul drept, dar la consult medicul nu a stiut ce are exact. are perioade in care nu poate calca in el si are dureri mari. are cineva vreo idee de ce ar putea avea? |
| Pot fi dureri de crestere? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| ancamaria10000 wrote:fiul meu acuza dureri la piciorul drept, dar la consult medicul nu a stiut ce are exact. are perioade in care nu poate calca in el si are dureri mari. are cineva vreo idee de ce ar putea avea?
Medicul nu v-a recomandat radiografie? Poate nu ar fi rau sa faca una. Sanatate! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aspirina pentru febra musculara care trece in 2-3 zile,daca persista durerea trebuie un miorelaxant cum e mydocalmul sau clorzoxazona in combinatie cu un antiinflamator,analgezic cum ar fi ketonalul(la care atentie mare pt ca necesita si un protector gastric:omez,omeprazol,omeran,esomeprazol,emanera,helides...)diclofenacul inca merge foarte bine,si naproxenul merge (reuxen,naldorex).Atat mydocalmul cat si antiinflamatorul se iau 1-0-1 tratament de minim 5 zile,si ar fi bun acolo si un unguent antiinflamator pentru masaj cum ar fi Alle-gel,Sindolor,Lioton,Rheumagel,sau chiar Ghiara Dracului,untul pamantului si arnica!Sa o lase putin mai moale cu ridicatul pana se simte mai bine ca cu asa ceva nu este de jucat! Sanatate multa lui Alex! |
| Anul trecut ne-am confruntat cu dureri de burta foarte dese.Medicul a spus ca sunt pe fond nervos.In vacanta a fost ok, acum a reinceput.Nu stiu cum sa reactionez! |
|
| Nu stiu ce sa zic...dar la gradinita am avut si eu copil care acuzadureri de burtica...Dupa consult la medic i s-a pus diagnostic durere pe fond de stres.Era stresata ca o lasa mama la gradi si ea ramanea acolo singura...Deci,se poate..... |
|
|