Sanatatea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, January 19, 2013 12:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Imi cer scuze,dar nu am gasit un loc unde sa intreb,unde sa se dezbata problema pe care vreau sa o abordez.M-am gandit ca ma incadrez aici,......Daca nu este bine,puteti sa stergeti,nu ma deranjeaza......
Deci,problema mea este urmatoarea.....
Alex,dimineata mi-a spus ca-l doare foarte tare mana dreapta,mai precis in partea de sus-parca muschiul mainii,iar in alte dati cand l-a mai durut,spune ca l-a durut si spre gat in sus,pe directia umarului.Ce m-a socat,.....este faptul ca nu mi-a spus pana acum ca-l doare.I-am dat un Ketonal si l-a luat somnul,......
Nu stiu de ce l-ar putea durea,....i-am spus sa mearga sa faca o radiografie dar a zis ,...ehhhh,nu ma duc......
Ma gandesc sa vb cu dr mea de familie pt niste analize,....caci la dr lui e f greu de ajuns,.....Sau in ce parte sa o iau,ca nu ma dumiresc deloc.....fool fool
Ce-i drept ca nici nu se ingrijeste,.....cara greutati,are forta in muschi dar probabil ca asta l-a afectat......
bereea
Scris: Saturday, January 19, 2013 1:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, e posibil sa fie febra musculara? In orice caz, nu-i da medicamente aiurea, mai ales ca Ketonalul e puternic, trimite-l la medic.
marivic
Scris: Saturday, January 19, 2013 1:56 PM
Nivel

De data aceasta,nu este vb de febra musculara,caci nu a muncit zilele acestea,.....
De la Ketonal l-a lasat si a adormit,caci cica de la 4 imineata se trezise de durere,....Ma gandesc sa vb luni cu dr mea sa vedem ce trebuie facut,.....pale
Poate niste analize?Ma gandesc sa nu fie un reumatism,...pale
Offf,numai probleme,....plans
Cris-DL
Scris: Saturday, January 19, 2013 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Mari, sa nu fi facut vreo intindere musculara, sau ligamentara... poate fi orice; Incearca sa-i pui gheata, sau un bandaj elastic... ar fi bine, pentru inceput, sa-l vada medicul de familie si el iti poate spune ce are, sau unde sa mearga; eventual, sa faca o radiografie.
marivic
Scris: Saturday, January 19, 2013 3:28 PM
Nivel

Cris,multumesc,....am chiar in casa bandaj elastic,.....ma duc sa-l caut si sa il dau......Multumescpupici
Problema este ca nu are grija de el absolut deloc,.....Cara saci in spinare daca trebuie,pt casa,ridica greutate,se cotopeneste de unul singur cu diverse,....si mi-e teama sa nu fie ceva mai vechi,....
Ufff,de abia astept sa vb luni cu dr mea,.....uff uff uff
vanina
Scris: Saturday, January 19, 2013 3:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Marivic, dar cati ani are Alex? Nu-l poti insoti tu la un medic? Poate asa va merge. Multa sanatate!
marivic
Scris: Saturday, January 19, 2013 3:34 PM
Nivel

Are 22 de ani,Vanina ras Nu este mic,dar el nu se prea vaieta asa,din orice,.....si este foarte,foarte incapatanatnervi
ancamaria10000
Scris: Thursday, May 8, 2014 11:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/8/2014
fiul meu acuza dureri la piciorul drept, dar la consult medicul nu a stiut ce are exact. are perioade in care nu poate calca in el si are dureri mari. are cineva vreo idee de ce ar putea avea?
bereea
Scris: Thursday, May 8, 2014 12:03 PM
Nivel

Pot fi dureri de crestere?
monica irimia
Scris: Thursday, May 8, 2014 1:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
ancamaria10000 wrote:
fiul meu acuza dureri la piciorul drept, dar la consult medicul nu a stiut ce are exact. are perioade in care nu poate calca in el si are dureri mari. are cineva vreo idee de ce ar putea avea?

Medicul nu v-a recomandat radiografie? Poate nu ar fi rau sa faca una. Sanatate!angel
raly
Scris: Thursday, May 8, 2014 8:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Aspirina pentru febra musculara care trece in 2-3 zile,daca persista durerea trebuie un miorelaxant cum e mydocalmul sau clorzoxazona in combinatie cu un antiinflamator,analgezic cum ar fi ketonalul(la care atentie mare pt ca necesita si un protector gastric:omez,omeprazol,omeran,esomeprazol,emanera,helides...)diclofenacul inca merge foarte bine,si naproxenul merge (reuxen,naldorex).Atat mydocalmul cat si antiinflamatorul se iau 1-0-1 tratament de minim 5 zile,si ar fi bun acolo si un unguent antiinflamator pentru masaj cum ar fi Alle-gel,Sindolor,Lioton,Rheumagel,sau chiar Ghiara Dracului,untul pamantului si arnica!Sa o lase putin mai moale cu ridicatul pana se simte mai bine ca cu asa ceva nu este de jucat!
Sanatate multa lui Alex!computerlove computerlove
bereea
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:02 PM
Nivel

Anul trecut ne-am confruntat cu dureri de burta foarte dese.Medicul a spus ca sunt pe fond nervos.In vacanta a fost ok, acum a reinceput.Nu stiu cum sa reactionez!
marivic
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:11 PM
Nivel

Nu stiu ce sa zic...dar la gradinita am avut si eu copil care acuzadureri de burtica...Dupa consult la medic i s-a pus diagnostic durere pe fond de stres.Era stresata ca o lasa mama la gradi si ea ramanea acolo singura...Deci,se poate.....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.