Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Stiu ca am inceput pe undeva pe aici un jurnal pt Samuel , dar nu am mai postat nimic pe el . Asa ca m-am gandit sa deschid unul pt amandoi ...
Sa va povestesc un pic cum a fost la nasterea Aryei
Arya ,ca si Samuel , nu mai avea rabadare in burtica , asa ca la 35 de sapt si 6 zile am inceput sa sangerez . La spital aveam multe contractii dar nu ma durea nimic . Cum nu aveam apa rupta au hotarat sa ma trimita acasa , insa au hotarat sa mai faca ceva teste pana sa imi dea externarea , asa ca pana la urma au constatat ca avea apa rupta , doar f putin , de aceea nu se vedea nimic . Au trebuit sa imi puna penicilina , pt bebe , ca sa nu faca vreo infecie , apoi oxitocina . Uiiiiii , si ce dureri cu oxitocina asta , ca nici cu Samuel nu am simtit asa ceva , desi eram la prima sarcina . Am cerut si epidurala , dar dupa doar 15 min de cand a inceput sa isi faca efectul epidurala a sosit momentul sa imping - am impis cam de 4-5 ori si GATA ! Arya venise pe lume . 2,500 kg si 47 cm ! M'am bucurat ca nu a avut nevoire de ingrijire speciala , si totul a fost bine cu ea! A fost un moment special pt mine , pt ca am nascut in Spania , si a fost total diferit experienta pe ca am avut'o cu Arya , pt ca imediat cum a iesit mi'a pus'o pe burtica , apoi dupa ce s'au ocupat de ea si au vazut ca totul este bine mi'a dat'o , ca sa o pun la san , si am ramas cu ea tot timpul . Am avut o camera pt noi doua , eu patul meu , ea patul ei . Dar cum a fost o gingasa , a vrut sa doarma cu mami inca de la inceput . Si de atunci nu pot sa o mai scot din patul meu .
Samuel l'a inceput a fost gelos , insa cu timpul , a invatat sa o iubeasca pe Arya chiar f mult . EL stia ca urma sa avem un bebe , dar cred ca se astepta la un bebe mai mare , asa cam pe la un an si ceva . Dar acum intre cei doi e iubire mare .
Noi intre timp am revenit in Romania . Samuel se adapteaza la viata de aici , inca vorbeste spaniola prin parc , dar e mic asa ca nu imi fac griji , o sa fie bine .
Avem si ceva perlute de la Samuel , mai ales cand plange Arya ' Mami , Arya plange multe !' .
O sa pun si ceva poze imediat ! |
|

| Poze!
Nu vrea suzeta , degetul e mai practic

Sunt cool !

Micutii mei !

ARYA pe la 3 luni

Tati il cunoaste pe Mos Craciun !

Samuel

Nu sunt puse in ordine cronoligica . Toate sunt facute tel mobil de aceea se vad asa . |
|

| Sa nu ii spune'ti lu tati de video !
Mos Craciun - video pt Samuel :))

Arya se pregateste intenst pt o cursa de ciclism , asa face mereu din picioare

sunt video , numai ca nu stiu exact cum se pun .
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Sunt tare dragalasi, sa creasca mari si sanatosi .... ca frumosi sunt |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Doua minuni minunate! sa creasca mari,sanatosii,sa va bucure fiecare zi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce cretulin e Samuel iar gogosica e o frumoasa . Sa va traiasca si sa fiti sanatosi! |
|

| Multumim de urari ! Samuel are parul cret dar tare frumos , sunt geloasa , si are si niste gene asa lungi , sunt invidoasa , ce sa zic , Iar Arya e o printesa ne are la picioarele ei . pe toti trei Revin in curand cu noi poze , planific o iesire la gradina zoologica cu piticii . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| ania sa-ti traiasca ingerasi, sunt niste scumpi, multa sanatate la toti |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ania sa-ti traiasca frumosii ingerasi! Felicitari pentru jurnal si mai asteptam poze! |
|

| Nu am reuserit sa mai facem poze in ultimul timp , mereu telefonul nu avea baterie cand incercam sa facem poze
Samuel creste pe zi ce trece si incepe sa vb mai mult romaneste acum
De Paste nu am facut multe lucruri , am stat acasa si ne-am bucurat toti 4 de sarbatoare . Samuel a avut o zi dedicata mancatului cam din 5 in 5 minute zicea ?Mi-e foame si eu ? si a tot mancat Soata a avut liber cateva zile de la lucru si am reusit sa petrecem ceva timp impreuna , plimbare impreuna cu copiii etc Iar de azi la lucru Samuel si Arya se iubesc la nebunie , se pupacesc tot timpul . Defapt Samuel o pupaceste pe Arya , dar ei ii place si doar cand il vede prin camera se uita lung dupa el poate poate
Arya creste repede , nu aveti ceva ca sa ramana bebe pt mai mult timp ?
Si eu imi doream gemeni la un moment dat , si am citit pe net ca daca alaptez am mai mari sanse sa am gemeni , daca raman gravida in timpul asta ... dar mai astept pt urmatorul bebe Eu sunt tare dupa ce am nascut-o pe Arya am zis ca nu mai vreau bebei , si acum ma gandesc deja la urmatorul bebe
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce copilasi frumosi aveti Ania!Sa va traiasca si sa fie sanatosi! |
|

| Am reusit sa mai facem ceva poze . Acum le incarc si le postez pe forum |
|

| Ceva poze Aici in parc cu copiii :
Arya

Samuel

prin casa

La plimbare

Cam atat de moment . Ma bucur ca am reusit sa mai facem ceva poze si ca ne bucuram de timpul pe care il petrecem impreuna . Azi am facut ultimele poze, ne-am plimbat prim oras , asa ca o familie .
|
|

| Pe Samuel il prindem mai greu in poze pt ca nu prea sta la pozat dar ma bucur ori de cate ori reusesc sa il pozez |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Cat sunt de scumpi amandoi!
|
|
|