Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Kara , sunt perfecte FELICITARI |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc florii.......sarutminuta..............oliv modelul se numeste raspunzel.........cred ca gasesti detalii la fulare tricotate...............una din fete l.a lucrat..........totusi cred ca lucrezi normal cu andrele potrivite firului pe care il ai tu ...........eu la saluri lucrez de ex cu ace cu 2 numere mai mari dar modelul tau e lucrat cu ace potrivite........ |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Kara ce frumuseti! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Kara ,fara cuvinte |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| kara sperbe salurile,vreau sa te intreb ce andrele ai folosit pt ca dupa cum vad eu primul sal e destul de mare deci ai avut multi ochi,deci unde au incaput atatea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrelele sunt de 80 cm normale si am avut 650 de ochi la final...........un picut mai greu dar a mers,,,,,,,,,,,mai lungi nu am
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Am terminat si eu un nou Revontuli si am facut prima mea esarfa creata, la cerinta fiica-mii care s-a indragostit de-a dreptul de aceasta culoare. Urmeaza sa mai fac cateva cretuline, deja mi-am luat firele si imi plac pt ca se fac f repede. Multumesc fetelor care au pus explicatii si filmulete, au fost de mare ajutor!
green_eyes_11 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Kara,Mihaela ,superbe.Am reusit si eu un revontuli dar mi s-a parut ca a iesit cam scurt.A plecat in Italia si nu am apucat sa-l pozez.Poate imi trimite fiica-mea poza cu el. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela sant superbe! |
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| green_eyes_11 wrote:Am terminat si eu un nou Revontuli si am facut prima mea esarfa creata, la cerinta fiica-mii care s-a indragostit de-a dreptul de aceasta culoare. Urmeaza sa mai fac cateva cretuline, deja mi-am luat firele si imi plac pt ca se fac f repede. Multumesc fetelor care au pus explicatii si filmulete, au fost de mare ajutor!
wwwwwwwaaaaaaaaaaawwwwwwwwwww, nici nu stiu la ce sa ma uit prima data, la superba dsoara, la cretulin sau la sal m-am indragostit de fiecare piesa in parte, imi place foarte mult si boina dsoarei tale
|
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mihaela,sint frumoase |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Multumesc, fetelor! Motanel, caciulita e cumparata, n-am facut-o eu |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Un model interesant de fular.

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Inca un model foarte simplu:

R1: fata R2: dos R3: 1 ochi pe fata, 1 ochi pe dos R4: dos
apoi se repeta |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Am tot rasfoit paginile anterioare si nu am gasit explicatii pentru saluri crete.Eu mi-am luat un fir Frilly. Mi-a aratat ceva vanzatoarea, dar daca aveti ceva filmulete, mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc! |
|
|