Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| Motanel wrote:doamne ce minunat este!!! mi-ar place sa ii fac si eu unul nasei mele dar......imi prind urechile  si asa ca raman la partea cu privitul intotdeauna este prima data. si mie mi-a fost teama, dar daca lucrezi cu diagrama in fata si esti atenta, sa stii ca nu ai cum sa nu reusesti. si daca iti si place ceea ce faci, cu siguranta vei reusi. curaj motanel. astept sa ne dai de veste cand incepi. nasa merita asa ceva. succes. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| oliv wrote: intotdeauna este prima data. si mie mi-a fost teama, dar daca lucrezi cu diagrama in fata si esti atenta, sa stii ca nu ai cum sa nu reusesti. si daca iti si place ceea ce faci, cu siguranta vei reusi. curaj motanel. astept sa ne dai de veste cand incepi. nasa merita asa ceva. succes.
msc msc pt incurajari dupa ce termin bluza o sa incep cu ajutorul vostru si un sal, eu lucrez numai cu diagrama in fata pt ca altfel nu stiu sa fac |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Superb sal! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| inca 2.............primul fara schema si al doilea vestitul percy{modificat un pikut}sper sa va placa kara attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kara superbe saluri! |
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| kara wrote:inca 2.............primul fara schema si al doilea vestitul percy{modificat un pikut}sper sa va placa
fara deci si poate sunt mortale |
|
| multumesc frumos.....ingeras.....motanel................pupici......... |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Vai Kara m-ai omorat
Sant Minunate!!!
Felicitari! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Kara...divine.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Kara ,sunt deosebite. |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Kara, sunt minunate amandoua! Felicitari! |
|
| sarut minuta fetelor:018: |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Kara,sunt SUPERBE!!!Felicitari!!! |
|
| dar si tu lucrezi minunat.........am vazut eu |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| fetelor, imi poate spune si mie cineva care se pricepe, ce fel de ata si cate grame si ce numar la andrele imi trebuie pentru acest fular (poate un picut mai lung decat in poza)? va rog tare tare mult sa ma ajutati. oliv attached the following image(s):

|
|
|