Saluri,fulare,esarfe tricotate 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Saturday, January 5, 2013 12:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Am inceput de aici .
Deschiderea o fac eu cu un inceput de esarfa Flamenco

carla attached the following image(s):
cercei 283.jpgcercei 284.jpg

silvia_serban
Scris: Tuesday, January 8, 2013 7:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2012
Fetelor (cele care ati lucrat modelul rapunzel) cam cat material trebuie pentru a face un fular? Vreau sa-mi fac si eu unul.
kara
Scris: Tuesday, January 8, 2013 7:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
din 100 de gr o sa iasa un fular destul de scurt cam 70.80 cm.............depinde cite rinduri de model faci
silvia_serban
Scris: Wednesday, January 9, 2013 7:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/3/2012
Multumesc Kara. Oricum cred ca asta e genul de fular mai scurt, nu? Pentru ca se lucreaza pe orizontala, nu pe verticala ca un fular clasic. Ma gandesc ca nu poti sa pui un numar foarte mare de ochiuri,ca nu iti permite andrelele. Ma insel oare? scratch
oliv
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2012
gabyta, te rog sa-mi dai si mie diagrama de la salul GABYTA de la pagina 39. imi ard degetele si andrelele de nerabdare. am inceput sa fac un sal GAIL. as vrea sa-l fac cadou. sper sa iasa frumos. am incercat sa merg dupa diagrama. daca am facut bine, voi hotarati. sper sa fie bine. am emotii. va pooooooooop dulce si sa aveti un an cat mai rodnic.
victoria1
Scris: Wednesday, January 9, 2013 1:30 PM

silvia_serban wrote:
Multumesc Kara. Oricum cred ca asta e genul de fular mai scurt, nu? Pentru ca se lucreaza pe orizontala, nu pe verticala ca un fular clasic. Ma gandesc ca nu poti sa pui un numar foarte mare de ochiuri,ca nu iti permite andrelele. Ma insel oare? scratch

Silvia ,da modelul Rapunzel se lucreaza orizontal ,sunt su fulare mai lungi si mai scurte,depinde cum ati place tie

victoria1 attached the following image(s):
84994516_large_3149611_kolosok2_2.jpg

oliv
Scris: Thursday, January 10, 2013 10:01 AM
Nivel

victoria1 wrote:

Silvia ,da modelul Rapunzel se lucreaza orizontal ,sunt su fulare mai lungi si mai scurte,depinde cum ati place tie

buna, victoria si la multi ani! te rog sa ma ajuti si pe mine cu explicatii, eventual o diagrama, pentru fularul asta RAPUNZEL, ca-i tare frumos. mai am putin la un sal Gail si ma bate gandul sa lucrez si asa ceva. multumesc si astept cu nerabdare.
oliv
Scris: Thursday, January 10, 2013 1:49 PM
Nivel

fetelor, ma poate lumina si pe mine cineva? am gasit un model de fular WINGSPAN. cum se face? banghead
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:02 PM

oliv wrote:
fetelor, ma poate lumina si pe mine cineva? am gasit un model de fular WINGSPAN. cum se face? banghead

se face cu randuri scurte,am explicatiile pe undeva,le caut si le postez.carmen(pcinfo) l-a facut,il am si eu in plan.merge si repede...
daca nu poti deschide file xps,spune-mi ca le salvez in paint si le postez iar.

Atasamente:
raverly.xps 489 KB, salvati 618 ori.
expl carmen.xps 253 KB, salvati 574 ori.

ildi attached the following image(s):
1.png121.png1212.png

diana-andreea
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:07 PM

e usor dar intra cam mult material,nu???ca e punct lenes....sau daca nu il faci imens nu intra asa mult...intreb si euhohot ca mi-i greu sa dau o fuga pe ravelry...banghead banghead
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 2:19 PM

diana-andreea wrote:
e usor dar intra cam mult material,nu???ca e punct lenes....sau daca nu il faci imens nu intra asa mult...intreb si euhohot ca mi-i greu sa dau o fuga pe ravelry...banghead banghead

daca imi aduc aminte bine,carmen l-a facut din 100gr de alize lanagold,dar a iesit cam mic.o chem sa ne zica ea mai bine.
pe raverly zice cu fir de 4 ply,iti trebuie 330-425 m cu andrele 3,5.
pcinfo
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:07 PM

Asa fetelor, sa va spun de ale mele. Primul l-am facut din 100 de grame dar l-am facut mult mai mic, pe 45 de ochiuri nu 90 cum e in pattern. Intre timp l-am terminat si pe al doilea si mi-au intrat aproape 200gr (fara cativa metrii) si l-am facut parca pe 80, ca ata e groasa, cu andrele 4. Am sa pun zilele urm poze si cu al doilea wingspan. Explicatiile le-a pus ildi, dar daca e ceva cu ce te pot ajuta cu mult drag.
ildi
Scris: Thursday, January 10, 2013 3:35 PM

pcinfo wrote:
Asa fetelor, sa va spun de ale mele. Primul l-am facut din 100 de grame dar l-am facut mult mai mic, pe 45 de ochiuri nu 90 cum e in pattern. Intre timp l-am terminat si pe al doilea si mi-au intrat aproape 200gr (fara cativa metrii) si l-am facut parca pe 80, ca ata e groasa, cu andrele 4. Am sa pun zilele urm poze si cu al doilea wingspan. Explicatiile le-a pus ildi, dar daca e ceva cu ce te pot ajuta cu mult drag.

tot cu lanagold l-ai lucrat? eu am 2 sculuri,pe care scrie 240 m cu andrele 4-5.
gabyta
Scris: Thursday, January 10, 2013 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
oliv wrote:
gabyta, te rog sa-mi dai si mie diagrama de la salul GABYTA de la pagina 39. imi ard degetele si andrelele de nerabdare. am inceput sa fac un sal GAIL. as vrea sa-l fac cadou. sper sa iasa frumos. am incercat sa merg dupa diagrama. daca am facut bine, voi hotarati. sper sa fie bine. am emotii. va pooooooooop dulce si sa aveti un an cat mai rodnic.

DA,am sa iti pun ,, daca ceva nu intelegi mai intreaba pupici computerlove
SA ne arati si noua salul majoreta majoreta majoreta majoreta pupici

gabyta attached the following image(s):
schema model sal gabyta.jpg

t-mihaela
Scris: Thursday, January 10, 2013 4:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Wingspan e tradus de mine pe Ravelry, dai click pe Free ravelry download -romanian pdf .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.