Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| [quote=tyktak]In sfarsit vin si eu cu cateva poze la ce am facut si eu in iarna asta. Ildi, victoria, liliana, andrushka etc. multumesc pentru explicatii! Cu restul pozelor revin alta data.
Gabi, superbe! ai tacut si ai facut! felicitari! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumoase toate |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Waw ,ce de saluri frumoase toate |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Carmen ma bucur ca iti plac, mai am in plan si unul cu triunghiuri atunci o sa te necajesc pe tine. |
|
| Gabyta ma faci sa rosesc ca iti place ce am facut eu,pe langa frumusetile tale ale mele sunt slabute...dar cu rabdare voi face si eu altele si mai si.Cel crosetat se face usor. |
|
| Kale, Liliana, Flory multumesc pentru aprecieri.Eu sunt fanul vostru si va multumesc inca odata pentru ca impartasiti din experienta voastra si cu noi cele novice. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
|
Superbe toate. Chiar de nu ma pricep la tricotat, mi-a atras atentia cel in degrade, presupun ca e din Angora. Multumiri si pentru schema de la cel crosetat. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Si imi plac chiar mult,sincer am vorbit . Si nimeni nu cere perfectiune aici ,incet ioncet invatam una de la cealalta ,asta este ideea in fond si la urma urmei.Si este de foarte admirat mai ales ca vezi ca se pune atata suflet ,,felicitari inca o data |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cata dreptate ai gabyta!! Pana vara asta cand v-am descoperit, ziceam ca ma pricep la tricotat, dar cate am invatat de atunci incoace nici nu-mi vine sa cred... nici nu imi imaginam cate chestii nu stiu defapt. E minunat ca exista o astfel de "comunitate" |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Tyktak superbe! Desi am tricotat mult nu ma prind cum e facut fularul tricotat? si ...te mai iai de furca mea! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Tyktak toate sunt superbe. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Gabi,ce frumoase sint toate |
|
| Alina nu e angora e mohair si multumesc pentru aprecieri.Schema e tot de la voi de pe forum si daca v-a placut ma bucur. |
|
| Gabyta multumesc esti o frumoasa si nu lasa gandurile negere sa puna stapanire pe sufletelul tau bun.Nu cred ca exista persoana pe care sa nu o incerce un pic gandurile aiurea,important e sa nu le lasam sa ne copleseasca.Imi place foarte mult cum ai iesit in poza asta |
|
| vali horhoianu wrote:Tyktak superbe! Desi am tricotat mult nu ma prind cum e facut fularul tricotat? si ...te mai iai de furca mea! care cel bej cu alb? Este fularul explicat de Victoria. |
|
|