Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| wooooooooooooww victoria...a iesit super!Eu de mult am pe lista o capa asa... kara..ce finuta e etola ta.imi place mult! felicitari fetelor!!! ildi ti s-a uscat salul??? |
|
| [quote=diana-andreea ildi ti s-a uscat salul??? [/quote] cu vremea asta????ploua de2 zile incontinuuu...l-am pus dedesubt de calorifer,poate se usca mai repede....sper |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
|
Daca nu te descurci cu explicatiile pe care le ai, poate te ajuta..... http://www.liveinternet.ru/users/ageeva_tania/post235419589/ Alyna |
|
| s-a uscattttt! am postat pozele in topicul meu |
|
|
Lol, nu stiu nici spaniola dar tot e mai "ineligibila" |
|
| Aici gasiti in romina ezplicatiile si maine le postez aici http://margelitcrosetat.blogspot.ro/2012/12/model-tricotat-deosebit-rapunzel.html |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Tot uitandu-ma la salurile lui Ildi mi s-a facut pofta de unul Nu stiu daca il termin pana la Craciun dar meita sa incec |
|
| E foarte frumos Sandica, firul e tare finut... Sa ai spor si poate il dai gata pana la Craciun. |
|
| Wooow cw fir superb sigur merita sa incerci Sandica. |
|
| Multumesc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=sandica80]Tot uitandu-ma la salurile lui Ildi mi s-a facut pofta de unul
wwwwwwwwaaaaaaaaaaawwwwwwwwwww ce fir misto, o sa iasa o minunatie de sal, spor in continuare si sper sa ti-l aduca mosul de Craciun eu iti fac galerie |
|
| sandica,ce fir frumos! sa ai mult spor! |
|
| Multumesc dragelor,o sa am nevoie cu atata treaba sapt.aceasta |
|
| Încercati sa tricotati un esantion de 24 de ochiuri. În rândurile de pe fata se tricoteaza pe fata si in rindurile pe dos se tricoteaza pe dos. Primul rind este pe fata,se tricoteaza 6 ociuri si va intoarceti pe rindul de pe dos si se tricoteaza asa numai cele 6ochiuri 10 rinduri,ultimul fiind pe fata. Apoi se adaugă la cele 6 ochiuri inca 3 ochiuri de pe andreaua stinga si imediat ne intoarcem pe partea de pe dos si tricotam doar 6 ochiuri 10 rinduri. Continuam asa pina la capat. Al doilea rind este pe dos. Al treilea rind este pe fata. Al patrulea rind este pe dos.incepem modelul ca si la primul rind doar ca al facem pe partea de pe dos. victoria1 attached the following image(s):
|
|
| aha, merci de explicatii, eu imi imaginam putin altfel! |
|
|