Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Sa va arat la ce lucrez eu acum,abia apuc sa fac cate un rand ,doua seara gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Woow Gabyta ,ce minunatie faci tu iar acolo? Imi place firul foarte mult Sa ai spor draga mea ma bucur sa te vad iar prin zona |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| foarte dragut. Te-ai inspirat de la salul gail cumva?! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Ce frumos e, Gabyta! Spor in continuare! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Gabyta, ma doare inima de cat e de frumos ceea ce faci! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...gabyta...faci etola Gail...ce minunatie!!!! absolut superba....imi place mult ...
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Multumesc fete dragi !! ,abia astept sa vad dupa ce il blochez gata tot cum se aseaza. |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Hai Gabyta ;ierse superb. |
|
| foarte fromos Gabyta .spor in continuare. |
|
| gabyta,ce frumos arata! eu inca nu mi-am luat inima in dinti!as vrea sa fac percy,dar nu pe mohair,caci daca gresesc sa pot desira cu usurintza.pe bumbac merge?si apoi cind mai prind curaj trec la mohair,mi-ar parea tare rau sa stric firele ce nu inteleg la percy de ce apare acelasi nr indreapta pe scheme diverse? m-am tot uitat si de fapt nu inteleg nimic,daca l-a facut careva dintre voi,imi puteti explica?va rooooggg mult de tot |
|
| gabyta wrote:Sa va arat la ce lucrez eu acum,abia apuc sa fac cate un rand ,doua seara gabitza e mortal!!!!!!!!!!!!!!te rog mult ,mult ,mult ...da ,ult de tot.....zi si la baba cuum se face ,chiar azi m-apuc de ea daca imi dai expliatiile:bowing: :bowing: :bowing: ahhhhh e superba!!!!!!!!!1 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Gabita, e superba, felicitari , spor la lucru si sa o porti sanatoasa |
|
| gabyta e minunata esarfa ta.te rog si eu mult daca ai o schema neo poti da si noua sau explicatii ceva?????? multumesc. si inca ceva.de ce ai pus firul ala rosu la capat?la ce tia trebuit? |
|
| gabitza am gasit paternul pe ravelry dar sunt tabula rasa...nu inteleg mai nimik,poate-mi dai o mana de ajutor tu(si-n sut in fund ) |
|
| ildi, eu inca nu l-am facut, dar explicatiile sunt zic eu destul de clare. Singura chestie e ca fiecare schema incepe numerotarea de la inceput, dar nu ai treaba... Explicatiile de acolo sunt parca putin incurcate intr-adevar. Dar uite cum as face eu:
- monteaza 3 ochiuri - randul urmator: 1 fata, jeteu, 1 fata, jeteu, 1 fata => 5 ochiuri - randul urmator: 2 fata, 1 jeteu, 1 fata, 1 jeteu, 2 fata => 7 ochiuri - randul urmator: 2 fata, 3 dos, 2 fata - apoi faci schema "set-up chart", la care vei avea cate 2 ochi pe margine, dar care nu apare pe schema, si pe care ii vei face in contiunare in punct lenes - treci apoi la schema A si o repeti de 4 ori - treci apoi la schema B, dar numai de la randul 5 la 31 (+ randul pe dos) - apoi schema B de la 1 la 28 - apoi schema C de la 1 la 36 si inchei
Sper sa iti iasa. |
|
|