Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| Gabyta ca de fiecare data ma lasi cu gura cascata, nu pot descrie in cuvinte ce sal frumos ai realizat sunt sigura ca o sa ai multe admiratoare la nunta (asteptam poza cu rochia decoltata ) felicitari nu iti mai spun pt ca deja iti e plina casa de ele in schimb te pupic dulce si iti urez distractie placuta de pe acum |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Valentina e SUPERBBBBBB!!! Te cred ca iti e drag ,la cat de frumos este Ai o diagrama la el? Ca ma apuca acu boala salurilor |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Valentina, este minunat salul! Iar pozele sunt de revista Felicitari!
Poti sa ne spui cum se numeste salul?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor care ate sunt bune pt fulare?Sa nu fie aspre sa te piste la gat dar sa fie moi si calduroase .Sunt anumite fire speciale pt fulare? |
|
| MMarinella wrote:Fetelor care ate sunt bune pt fulare?Sa nu fie aspre sa te piste la gat dar sa fie moi si calduroase .Sunt anumite fire speciale pt fulare? Poti folosi orice fir doresti, depinde foarte mult de modelul ales si lungimea acestuia. La fularele crete, de exemplu se gaseste atat fir pe baza de acril+lurex, cat si acril 100%. Eu am avut numai acril, insa pentru salulri mai de ocazie se preteaza ceva matase (pentru vara) sau mohair (daca vrei sa faci pentru iarna).
|
|
| valicule.....nu ma fa ca merg acasa pe jos si ti-l iau ahhh as merge acasa numai sa te vad....dar lasam asta....sa trec la subiect!!!deci stii ca-mi place tare,tare,nu???e minunat...cat despre poze....ce mai....nota 20 e putin!!!bravoooooooooo!!! |
|
| Valentina este superb salul. Ai cumva o schema la el? |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| valentina ....minunat!!!!! |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Multumesc mult! Ma bucur ca va place si voua! La cat de incantata am fost eu, trebuia sa-i fac niste poze pe masura.
green_eyes_11 wrote:Poti sa ne spui cum se numeste salul? Sigur, e Mon Bijou. Il gasiti pe ravelry, dar e cu plata.
|
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| valentina wrote:Multumesc mult! Ma bucur ca va place si voua! La cat de incantata am fost eu, trebuia sa-i fac niste poze pe masura. Sigur, e Mon Bijou. Il gasiti pe ravelry, dar e cu plata.
Multumesc! O sa mi-l pun si eu la favorite, ca am acolo o lista taaare lunga... |
|
| L-am adaugat si eu la favorite. Chiar l-am cautat pe net, insa e cu plata Voi gasi eu o modalitate sa dau de schema, nu ma las. |
|
| Am gasit o schema la un alt sal dragut. Am vrut sa-l incep astazi dar am incurcat schemele, si in consecinta fac acum un sal victory :)) Atasamente: north-roe-explications.pdf 704 KB, salvati 456 ori.
|
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Eu nu pot sa il vad |
|
| Uite le-am salvat ca poze, sper ca asa sa le vezi pcinfo attached the following image(s):
|
|
| si inca unul pcinfo attached the following image(s):
|
|
|