Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mami_de_gemeni wrote:Cu placere Ildi. Cu timpul vei ajunge si tu sa le postezi. Abia astept sa cumpar si eu 200 gr sa vad cum se lucreaza.Cam cat intra la unu astfel de sal? cum adica cu timpul? stiam sa o fac,aveam si un doc salvat cum se face si nu-l mai gasesc,ca am uitat cum se salveaza.o fi doamna roza,scleroza? trimite-mi un pm ca sa-mi reimprospatez memoria,cind ai timp.ptr fular,100 grame iti trebuie,eu il iau la 5 euro sculul de 100 gr.la mercerii am vazut 50 gr la 3-4 euro.
|
|
| Nu te-ai screlozat deloc draga, ai postat doar gresit linkul. Ai dat link-ul canalului, in loc de link-ul tutorialului. Ni se poate intampla tuturor. |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Nu te-ai screlozat deloc draga, ai postat doar gresit linkul. Ai dat link-ul canalului, in loc de link-ul tutorialului. Ni se poate intampla tuturor. iti spun sincer ca nu mai stiu,cred ca sunt prea stresata in ultimul timp.am cam multe de facut si timpul e scurt...amterminat si fularul àsta....uffff maine jacheta raglan....mai am 2-3 randuri si nasturii,dar nu mai pot de maini. |
|
| Ia-ti o mica pauza pentru a te ocupa cu grija de pregatirile pentru vacanta. |
|
| tocmai asta fac,pina sambata vreau sa termin tot,sambata duminica la mare si saptamina viitoare curatenie si bagaje,cadouri....hai,ca suntem off-off-topic. asta-iarna am facut si pom-pom-ul.cred ca e postat pe undeva,ev pun poze iar.iata fularul....aceeasi combinatie de culori ca si precedentul,m-am indragostit de culorile astea si cum e cadou,la brunete da bine.vezi ce elegant e? cu haina potrivita arata super!
ildi attached the following image(s):
|
|
| Arata superb pe tine, te prinde acum ca esti bronzata. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Si totusi, unde gasim acest fir minunat??? |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Arata superb pe tine, te prinde acum ca esti bronzata. cum iti spuneam,e cadou si àsta,pe aici sunt toate cam inchise la culoare,par,piele,de aceea am ales firul acesta.ptr mine am pe albastru degradè.ca toamna nu mai am bronz. |
|
| Pe mine m-a tinunt bronzul in 2009 din august pana tarziu in decembrie si am fost doar 15 zile in Napoli. |
|
| Mihaela Andrei wrote:Si totusi, unde gasim acest fir minunat??? din ceea ce am vazut eu,alize dantela e asa.in rest n-as stii sa-ti spun ce se gaseste prin tara. si un alt tutorial tot la acest subiect.in fustite crosetate,alina(mamibogdan) a postat azi dimi cum se lucreaza si cu croseta firul,ptr a face fustite si nu numai. http://www.savetubevideo.com/?v=IOzSxh9HOMA |
|
| ildi wrote:din ceea ce am vazut eu,alize dantela e asa.in rest n-as stii sa-ti spun ce se gaseste prin tara. si un alt tutorial tot la acest subiect.in fustite crosetate,alina(mamibogdan) a postat azi dimi cum se lucreaza si cu croseta firul,ptr a face fustite si nu numai. http://www.savetubevideo.com/?v=IOzSxh9HOMA
Multumesc Ildi, esti amabila! |
|
| Mihaela Andrei wrote:Multumesc Ildi, esti amabila! ptr nimic! duminica viitoare vin acasa,in timisoara,o sa ma duc la bire in oradea sa o vad,poate vii si tu? |
|
| M-as bucura sa ne cunoastem! |
|
| sa va arat si pom-pom-ul cum arata.exista si mai mic ca dimensiune si culori diferite.fularul l-am facut rotund,plus,caciulita. si fularul meu cret pe albastru. ildi attached the following image(s):
|
|
| Mihaela Andrei wrote:M-as bucura sa ne cunoastem! o sa-ti trimit pm cind ajung acasa cu nr rom si cind o sa vin in oradea,trebuie sa vb si cu anamaria sa ne punem de acord. |
|
|