Saluri, fulare, esarfe tricotate 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ildi
Scris: Thursday, July 12, 2012 11:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mami_de_gemeni wrote:
Cu placere Ildi. computerlove computerlove Cu timpul vei ajunge si tu sa le postezi.
Abia astept sa cumpar si eu 200 gr sa vad cum se lucreaza.Cam cat intra la unu astfel de sal?

cum adica cu timpul? stiam sa o fac,aveam si un doc salvat cum se face si nu-l mai gasesc,ca am uitat cum se salveaza.o fi doamna roza,scleroza? trimite-mi un pm ca sa-mi reimprospatez memoria,cind ai timp.ptr fular,100 grame iti trebuie,eu il iau la 5 euro sculul de 100 gr.la mercerii am vazut 50 gr la 3-4 euro.pupici pupici
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, July 12, 2012 11:12 PM

Nu te-ai screlozat deloc draga, ai postat doar gresit linkul. computerlove computerlove
Ai dat link-ul canalului, in loc de link-ul tutorialului. Ni se poate intampla tuturor.pupici
ildi
Scris: Thursday, July 12, 2012 11:14 PM

Mami_de_gemeni wrote:
Nu te-ai screlozat deloc draga, ai postat doar gresit linkul. computerlove computerlove
Ai dat link-ul canalului, in loc de link-ul tutorialului. Ni se poate intampla tuturor.pupici
iti spun sincer ca nu mai stiu,cred ca sunt prea stresata in ultimul timp.am cam multe de facut si timpul e scurt...amterminat si fularul àsta....uffff maine jacheta raglan....mai am 2-3 randuri si nasturii,dar nu mai pot de maini.
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, July 12, 2012 11:16 PM

Ia-ti o mica pauza pentru a te ocupa cu grija de pregatirile pentru vacanta.pupici pupici computerlove
ildi
Scris: Thursday, July 12, 2012 11:19 PM

Mami_de_gemeni wrote:
Ia-ti o mica pauza pentru a te ocupa cu grija de pregatirile pentru vacanta.pupici pupici computerlove

tocmai asta fac,pina sambata vreau sa termin tot,sambata duminica la mare si saptamina viitoare curatenie si bagaje,cadouri....hai,ca suntem off-off-topic.
asta-iarna am facut si pom-pom-ul.cred ca e postat pe undeva,ev pun poze iar.iata fularul....aceeasi combinatie de culori ca si precedentul,m-am indragostit de culorile astea si cum e cadou,la brunete da bine.vezi ce elegant e? cu haina potrivita arata super!

ildi attached the following image(s):
fular cret.jpg

Mami_de_gemeni
Scris: Friday, July 13, 2012 10:06 AM

Arata superb pe tine, te prinde acum ca esti bronzata. hearts hearts
Mihaela Andrei
Scris: Friday, July 13, 2012 10:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2010
Si totusi, unde gasim acest fir minunat???ras
ildi
Scris: Friday, July 13, 2012 10:43 AM

Mami_de_gemeni wrote:
Arata superb pe tine, te prinde acum ca esti bronzata. hearts hearts

cum iti spuneam,e cadou si àsta,pe aici sunt toate cam inchise la culoare,par,piele,de aceea am ales firul acesta.ptr mine am pe albastru degradè.ca toamna nu mai am bronz.
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, July 13, 2012 10:45 AM

Pe mine m-a tinunt bronzul in 2009 din august pana tarziu in decembrie si am fost doar 15 zile in Napoli.
ildi
Scris: Friday, July 13, 2012 10:46 AM

Mihaela Andrei wrote:
Si totusi, unde gasim acest fir minunat???ras

din ceea ce am vazut eu,alize dantela e asa.in rest n-as stii sa-ti spun ce se gaseste prin tara.sorry si un alt tutorial tot la acest subiect.in fustite crosetate,alina(mamibogdan) a postat azi dimi cum se lucreaza si cu croseta firul,ptr a face fustite si nu numai.
http://www.savetubevideo.com/?v=IOzSxh9HOMA
Mihaela Andrei
Scris: Friday, July 13, 2012 11:26 AM
Nivel

ildi wrote:

din ceea ce am vazut eu,alize dantela e asa.in rest n-as stii sa-ti spun ce se gaseste prin tara.sorry si un alt tutorial tot la acest subiect.in fustite crosetate,alina(mamibogdan) a postat azi dimi cum se lucreaza si cu croseta firul,ptr a face fustite si nu numai.
http://www.savetubevideo.com/?v=IOzSxh9HOMA

Multumesc Ildi, esti amabila!flowers
ildi
Scris: Friday, July 13, 2012 12:24 PM

Mihaela Andrei wrote:

Multumesc Ildi, esti amabila!flowers

ptr nimic! duminica viitoare vin acasa,in timisoara,o sa ma duc la bire in oradea sa o vad,poate vii si tu?pupici
Mihaela Andrei
Scris: Friday, July 13, 2012 1:07 PM
Nivel

M-as bucura sa ne cunoastem!
ildi
Scris: Friday, July 13, 2012 2:00 PM

sa va arat si pom-pom-ul cum arata.exista si mai mic ca dimensiune si culori diferite.fularul l-am facut rotund,plus,caciulita. si fularul meu cret pe albastru.

ildi attached the following image(s):
fular cret 001.jpgfular cret 003.jpgfular cret 002.jpg

ildi
Scris: Friday, July 13, 2012 2:10 PM

Mihaela Andrei wrote:
M-as bucura sa ne cunoastem!

o sa-ti trimit pm cind ajung acasa cu nr rom si cind o sa vin in oradea,trebuie sa vb si cu anamaria sa ne punem de acord.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.