|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce faina e si asta gabytza!! |
| pcinfo wrote:E superba gaby. Vin si eu deseara cu ceva noutati
daca incepi percy,il incep si eu,sa stii,asa macar ma ajuti daca ma impotmolesc |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Diana-Andreea, Gabyta, sunt superbe esarfele voastre! Sa aveti spor la ele! |
| multam |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| Doamnelor, daca a inceput cineva salul Percy, am nevoie de o lamurire, pt ca m-am incurcat dupa Chartul A, la trecerea la rd 5 din Chartul B, imi da cu virgula :( Multumesc! Am reusit ! :) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| green_eyes_11 wrote:Diana-Andreea, Gabyta, sunt superbe esarfele voastre! Sa aveti spor la ele! multumim |
|
| Gata! Iata si surpriza. Desi am zis ca trebuie sa ma abtin, cat credeti ca am rezistat vreo 2 ore, aseara am inceput un percy, si va arat acum ce mi-a iesit. Am terminat "set-up chart" si chart A de 4 ori, am inceput acum chart B dar nu am ajuns decat la randul 14. Scmeba B , merge cam greu pt ca are model si pe dosul lucrului si nu am lucrat niciodata pana acum scaderi in ambele sensuri pe dos, e mai migalos dar merge (daca aveti nevoie de explicatii spuneti si incerc sa va explic).
Primele 3 poze sunt facute aseara, cand aveam doar schema A inceputa.
Pentru moment voi face pauza, as vrea sa incerc sa termin puloverul inceput pt concurs (saptamana asta trebuie sa termin), nu atat de dragul concursului, cat pentru ca altfel risc sa mai acumulez un UFO pcinfo attached the following image(s):

|
|
| doamne carmen,ce superb arata! mor daca nu-l fac!ce fir si ce ace ai folosit? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Carmen, este superb ce ai facut pana acum. Felicitari! Abia astept sa vad la final. Mult spor.... |
|
| Este un fir de la Alize, putin mai gros decat Aroga Gold, dar l-am ales pentru ca mi-a placut culoarea mai mult decat ce aveau la Agora gold. Avantajul ar fi ca are 40% lana. Se numeste "Alize Real 40", iar acele cred ca sunt 5 jumate (am eu o problema ca nu pastrez ambalajele, le am pe toate intr-o cutie si de aceea niciodata nu stiu exact ce grosime au). |
|
| pcinfo wrote:Este un fir de la Alize, putin mai gros decat Aroga Gold, dar l-am ales pentru ca mi-a placut culoarea mai mult decat ce aveau la Agora gold. Avantajul ar fi ca are 40% lana. Se numeste "Alize Real 40", iar acele cred ca sunt 5 jumate (am eu o problema ca nu pastrez ambalajele, le am pe toate intr-o cutie si de aceea niciodata nu stiu exact ce grosime au). asta e nimic,hai sa-ti spun eu una buna.am niste andrele de cind eram in germania,or fi vreo 20 de ani,adevarul ca nu am prea lucrat cu ele si acum cu salurile astea,ma tot uitam dupa nr,noroc cu fie-mea ,a vazut un nr micut,micut,pe andrea,chiar inainte de a incepe firul de plastic.in toti acesti ani nu am stiut exact ce nr au. |
|
| Carmen sa ai mult spor,,ese super cata ata ar trebui pentru un sal?? nu mai rezist trebuie sa fac si eu macar unul mai am de facut un papuc si apoi vin si eu.
|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Victoria cam 100, 120 gr. depinde de ce material folosesti |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| victoria1 wrote:cata ata ar trebui pentru un sal?? nu mai rezist  trebuie sa fac si eu macar unul De obicei, la saluri se foloseste fir subtire....dar de data asta....lungimea coteaza! (a firului! ) Daca firul este mai gros, intra si 250 grame! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| Subscriu! Superb! |
|
|