|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Una, felicitari pentru sal, si multumim mult pentru schema! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| Cu multa placere si multumesc si eu pentru aprecieri si incurajari! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ahhhh e demential de frumos!!!!vreau sa-l fac si eu!!!!musai multumim de pattern |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Una, este superb salul, felicitari! Si multumiri pentru schema! |
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| una felicitari e superb |
| Fetelor,
Abia astept sa vad cine urmeaza sa faca salul asta! Si ce fir va alege... :) |
| Mi-am salvat si eu fisierul pdf. Cu siguranta il voi face dupa ce termin Salul Gail. Una multumim pentur link |
| Am luat si eu primele doua suluri pentru a face saluri crete. Mami_de_gemeni attached the following image(s):
|
| frumoase fire,mihaela! sa ai spor! |
| Tare sunt curioasa daca imi va ajunge 100 de gr sa fac un fular destul de lung. Fu cam piperat pretul, peste 5 euro si de asta am luat numai doua pentru proba. |
| Mami_de_gemeni wrote:Tare sunt curioasa daca imi va ajunge 100 de gr sa fac un fular destul de lung. Fu cam piperat pretul, peste 5 euro si de asta am luat numai doua pentru proba. sigur ca iti ajunge si eu tot asa fac,cu 100 grame si il platesc 5 euro,dar la piata,la mercerie costa mai mult,vreo 7-8 euro.si oricum,se mai lasa la purtat,ai vazut ale mele ca se dau o data in jurul gatului,dar apoi se mai lungesc un pic.abia astept sa vad cum iti ies,am gasit si acasa fir ptr fulare,e alize dantela. |
| Una wrote:Fetelor, Abia astept sa vad cine urmeaza sa faca salul asta! Si ce fir va alege... :) eu firul l-am ales e KAUNI,mai rau cu timpul |
|
| Vai, Kauni e minunat... Au niste culori dementiale... Abia astept sa vad ce ai ales! Se poate cumpara online si fara taxa de trimitere aici: http://www.etsy.com/shop/kauni?page=1 |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Azi cum m-am trezit cu noaptea-n cap m-am apucat si eu sa imi fac un sal,,inca nu stiu ce o iesii ,,pe parcurs ma mai gandesc ,in mare cam stiu ce vreau ,, acuma sa vad in practica ce pun,,, deocamdata arata asa: gabyta attached the following image(s):
|
|
| gabyta,arata tare bine!spor in continuare! |
|
|