Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Vad ca ai luat doar un fir, e bine si asa. daca vrei mai consistent ia 2 fire! Se face si artizanal un fir gros in forma de U cu un distantier la capatul liber ca sa iasa de aceiasi latime. Vezi la firma Prym sigur au..avantajul e ca este reglabil la latime. Am incercat si eu o floare si iese....dar e mai bun floower loom. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc ildi.......:.cred ca sunt ori nebuna ori nebuna stii tu din doua una..........sau minipauza e de vina sau horoscopul care zice sa creez si sa expun ,acu vreau si masina de cusut aici {in tara am 5 jur}aici nici una nush ce dr . o fi cu mine ....ori ma mut in spania {para siempre}ori mi.e dor de casa.............. |
|
| doamna vali chiar mi se parea prea fin ...........iese o esarfa mareeeeeeeee din 50 grame..........si da e mult mai bine fara rigla mai ales ca fac amindoua partile egal |
|
| Foarte fain Kara salul tau. Cauta de la prym cu zice Vali, trebuie sa gasesti, eu mi-am luat de aici, pe net, si e super, e si lunga, e si reglabiba, ambele capete pot fi scoase, lucrezi f bine cu ea. Uite poze ca sa sti ce sa cauti pcinfo attached the following image(s):

|
|
| ahaaaaaaaaaaaaaaaaa si tu faci din astea,,,,,,,,,arata ce faci ,,,,,,,deocamdata pe mine ma incinta tareeeeeeeee,,,,,,,iese lucrul finut |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| inca un sal nu sofisticat dar imi place Frumoase saluri Felicitari imi place Kara cel inceput georgyana attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Kara, ce frumos iese |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| Georgyana... frumos salul postat de tine |
|

| Sa aveti spor |
|
| Deocamdata nu mare lucru. Am facut doar un fular, pe care l-am dat cadou de Craciun, asa ca sa vad cum se lucreaza, dar sper sa ma joc curand cu resturile de fire si sa fac ceva vesel, o vestuta sau ceva... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Salurile mele...Iertati prezentarea,in realitate arata mult mai bine.Pozele mai de calitate,au ramas intr-un laptotp dus la reparat...Sper sa le recuperez candva

|
|

| Frumoase!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Anamaria ,Mirela ,superbe saluri a-ti mesterit Kara ,spor la deprins aceasta tehnica si eu am aparatul dar nu am timp sa-mi bat capul cu el |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Mirela, Si ce de nu-s "artistice" pozele, mie tot imi plac. |
|
| azi am reusit sa dau gata si eu un sal inceput mai acum vreo luna si dat deoparte kara attached the following image(s):

|
|
|