Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow, am ramas fara cuvinte. Ambele saluri sunt superbe. Se pare ca iti plac la nebunie degradeurile. |
|
| da,mie degradeurile imi plac la nebunie,toate firele alize comandate,aproape 2 kg,sunt toate degrade. |
|
| Doamne ce nebunie colorata va fi la tine.:018: |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Doamne ce nebunie colorata va fi la tine.:018: daaaa,imi dau o stare de veselie degradeurile,uni imi da o senzatie de monotonie. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ildi wrote: daaaa,imi dau o stare de veselie degradeurile,uni imi da o senzatie de monotonie.
Si mie imi plac ,mai ales ca le potrivesc ca lumea culorile, dar parca sunt mai frumoase nelucrate. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| e frumos si salul asta percy. ildi culorile sunt dementiale si eu sunt inebunita dupa degradeuri.alize il cumperi de pe net sau din mercerie de acolo?si cam cat e un scul?eu sunt un pic mai zgarcita nu vreau sa dau 8-10 euro pe un scul,trebuie sa fie prea prea fain sa ma indragostesc si ce zici acrilul e bun?am aici marca katia care de 2 ani lucrez cu el si n-am treaba.si e mai ieftin |
|
| fetelor m.ati zapacit cu salurile e 4 dimineata si pun si eu de unu .....mov |
|
| Kara sa ai spor. |
|
| Ildi draga, ai tu obsesie pentru degradeuri, dar sunt ABSOLUT SUPERBE, ma innebunesti cand le vad... |
|
| da,carmen,ai dreptate,degradeurile suint frumoase,dar pe salul percynu merg,isi pierde valoare,fiind un model frumos si complicat,e mai bine o culoare uni,de fapt,ptr urmatorul,caut firul potrivit. laly,eu nu am facut cu alize,care il iau cu aprox 3 euro depe net |
|
| ola fetele,,, fiindca n.am stare uite ce am inceput azi....cu cea mai aiurea ata posibila....un fir ssssuubtire de pna si unul de sclipici cu paiete pe el sunt curioasa si eu ce o sa iasa...dar ce vreti sa fac...ma maincau miinile rau de tot.................firul cu paiete are 3 nuante gri ,alb ,albastu deschis kara attached the following image(s):
|
|
| sotul meu zice ca dimineata cind se trezeste ma aude vb in somn de modele si ate ride de mine dar... e un dulce ma ignora cind dau bani pe fire si fire.. zice ca or sa,i aduca baietii o multime de fete fara haine.. scuzati off topic... vb singura ca teveul |
|
| ildi wrote:da,carmen,ai dreptate,degradeurile sunt frumoase,dar pe salul percy nu merg,isi pierde valoare,fiind un model frumos si complicat,e mai bine o culoare uni,de fapt,ptr urmatorul,caut firul potrivit. laly,eu nu am facut cu alize,care il iau cu aprox 3 euro depe net |
|
| ildi iubita io il fac cu fir nepotrivit .. numa asa ca sa vad daca sunt in stare ...fetelor stiati ca croseta si andrelele dau dependenta???/? ...si oricum salurile tale sunt de nota 10.. |
|
| kara wrote:ildi iubita io il fac cu fir nepotrivit .. numa asa ca sa vad daca sunt in stare ...fetelor stiati ca croseta si andrelele dau dependenta???/? ...si oricum salurile tale sunt de nota 10.. firul tau mi se pare super,ar fi pacat ptr un sal cum e percy sa folosesti un fir oarecare.cu dependenta...nu ne mai povesti....stim cum e... intrasem sa vad ce se intampla la topicul asta si am vazut greselile din postul meu,vroiam sa corectez dar butonul edit nu este,asa ca din greseala am facut pe quote,nu era absolut nici o referire la firul tau,din contra,imi place mult,cred ca o sa arate super cu paietele. sa ai mult spor! |
|
|