Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi wrote:si imediat al 2lea inceput,ptr o prietena cristina,sandica,mersi mult! ce fain e si asta :018: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Bravo Ildi felicitari e foarte frumos ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Off,Ildi ce ma enervezi tu cu firele tale si salurile tale...Am venit de la servici si am intrat direct in pc .Am pus mancarea la incalzit, cred ca se arde... |
|
| Nicoleta C wrote:Off,Ildi ce ma enervezi tu cu firele tale si salurile tale...Am venit de la servici si am intrat direct in pc .Am pus mancarea la incalzit, cred ca se arde... si e doar inceputul... endy,mersi! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| e asa de frumos, ildi..... |
|
| iasmina_ioana wrote:e asa de frumos, ildi..... multumesc mult! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ildi...e superb salul tau.... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ildi wrote:si imediat al 2lea inceput,ptr o prietena cristina,sandica,mersi mult!
Asta imi place mult,e super ata.Abia astept sa-l vad la final Mult spor! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Ildi, ffff frumos salul! Felicitari! |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Ildi, sunt frumoase amandoua! Sa ai spor, abia astept sa-l vad gata pe cel caramiziu! |
|
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ildi wrote:multi si tie si percy uscat,iata cum arata.am reusit sa scot si culorile reale...
La mine poza asta nu o incarca.Abia acum am vazut.Superb si prezentarea la fel.Iti face pofta de toamna |
|
| green_eyes_11 wrote:Ildi, sunt frumoase amandoua! Sa ai spor, abia astept sa-l vad gata pe cel caramiziu! mersi mult,dar nu e caramiziu,dragelor,e acelasi fir,cum am cumparat 2 sculuri de frica ca nu-mi va ajunge,iar daca il faceam dupa pattern imi ajungeau 110 grame,asa mai mare,a intrat cam 140-150 gr,mai am 50 de grame si mai iau un altul,va fi exact ca si celalalt. |
|
| eu de citeva zile bintui pe aici la saluri de toate felurile si nu postez.de ce?de invidie si de ciuda.ca eu ma pierd in asa ceva si tare as mai vrea si eu sa reusesc sa realizez o opera de arta ca ale voastre.oricum aveti toata admiratia mea toate pt rabdare dar mai ales pt realizare. ildi da vad ca tiai regasit ochii ca ziceai ca mergeau in virful picioarelor prin casa frumos salul si realizarea si culorile. eu mai fata ce sa mai zic.zic doar ca ai mare rabdare si SUFLET MARE daca realizezi asa ceva pt o prietena ,de altfel ca voi toate care ati daruit momente placute la prietene sunteti de nota100 |
|
| danutzaaaaa,revino-ti,ai reusi si tu sa faci,doar ca nu stiu ce-i cu tine,iti trebuie doar concentrare.si pasiune binenteles,eu doream mult sa fac percy si adevarul e ca ma incita modelul.am zis"ii vin eu de hac" e ca o provocare. in ceea ce priveste prietena,e prietena in ghilimele,e tipa la care lucrez,asa ma pun bine cu ea. |
|
| da bine faci cu ,,prietena,,ta .ce sai faci cu timpurile astea..... da o sami revin eu promit doar ca nu stiu cind ca pasiune am dar concentratia lipseste |
|
|