Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| pcinfo,ildi superbe.ce ata ati folosit?un mohair sau acril? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| laly wrote:pcinfo,ildi superbe.ce ata ati folosit?un mohair sau acril? laly,firul meu e un amestec de lana merinos,mohair acryl si firul metalic(lucios),carmen a lucrat cu alize real 40. l-am pus pe fond alb,dupa parerea mea modelul se vede mai bine acum ildi attached the following image(s):

|
|
| ildi wrote: laly,firul meu e un amestec de lana merinos,mohair, acryl si firul metalic(lucios),carmen a lucrat cu alize real 40. l-am pus pe fond alb,dupa parerea mea modelul se vede mai bine acum
ups... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| superb salul |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Frumos Ildi si este in culorile toamnei |
|
| si imediat al 2lea inceput,ptr o prietena cristina,sandica,mersi mult! ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi...e super, imi place mult, degradeurile sunt moartea mea.... |
|
| Ildi ti-a iesit super!!! Culorile sunt f potrivite anotimpului! |
|
| carmen-kmn si carmen-pcinfo,va multumesc! carmen 2,am lucrat pe el... tu stii cel mai bine cum e modelul si schema B de 3 ori iti dai seama ce inseamna,munca de chinez... insa am reusit sima bucura rezultatul,iata de ce il fac si pe al 2lea,oricum acum merge mult mai repede...la primul la inceput orbecaiam,pina a inceput modelul sa se vada iar eu sa inteleg ceva,pina in acel pct tot cu ochii pe schema.. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi....a meritat din plin |
|
| kmn wrote:Ildi....a meritat din plin multi si tie si percy uscat,iata cum arata.am reusit sa scot si culorile reale... ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ildi wrote:multi  si tie si percy uscat,iata cum arata Mie personal imi place foarte mult firul ,a iesit super salul dar eu cred ca ptr modelul asta intr-o singura culoare se preteaza cel mai bine, e pacat ca nu se poate deslusii bine modelul din cauza dungilor,,care stim modelul ne dam seama care nu,,nu cred ca pot realiza ce munca de chinez,,vorba ta ,, a fost depusa . Oricum eu ma aplec in fata ta,,jos palaria !!!! Felicitari !!! aaaaaa,, si prezentarea de nota 20 |
|
| gabyta,mersi mult de tot! esti prea dragutza! sa stii ca si parerea mea,acum dupa realizare,e ca se preteaza mai bine pe uni,chiar o culoare ruginie cum e in pattern.si asta ptr ca modelul e bogat,degradeul merge mai bine la modele mai simple,altfel,firul pune in umbra modelul.ziceam munca de chinez,ptr ca stii tu,tot cu ochii in schema,ai mei prin casa,umblau in virful picioarelor,asta la prima schema B apoi a mers mai usor.de fapt,l-am lucrat mai mult dimineata si noaptea cind era liniste. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Ildi felicitari si spor la urmatorul |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| gabyta wrote:  Mie personal imi place foarte mult firul ,a iesit super salul  dar eu cred ca ptr modelul asta intr-o singura culoare se preteaza cel mai bine, e pacat ca nu se poate deslusii bine modelul din cauza dungilor,,care stim modelul ne dam seama care nu,,nu cred ca pot realiza ce munca de chinez,,vorba ta ,, a fost depusa . Oricum eu ma aplec in fata ta,,jos palaria !!!!  Felicitari !!! aaaaaa,, si prezentarea de nota 20 si eu sunt de aceeasi parere |
|
|