Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu inca nu l-am blocat, e acum la apa, si inainte sa ma culc il intind in sufragerie, si sper ca pana dimineata sa fie uscat ca altfel vor incuia usa la sufra =)) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| ildi wrote: mersi carmen,daca imi prind urechile strig dupa ajutor,cu firul cred caam luat teapa,100 gr= 12 euro,mai bine luam alize ala gold silver ca are si ala fir lucios si compozitia cam aceeasi...asta e,mi-a placut si l-am luat,nici nu am mai gandit.. gabyta,ingerash, te astept gabyta,il facem impreuna? Ildi e foarte frumos ce faci tu acolo pe mine cand ma inveti? hai da-i bataie ca vreau sa il vad gata |
|
| hai,gabi,ca si tie ti-ar reusi,nu e greu,doar ca trebuie sa stai cu ochii tot pe schema si in seara asta ma dor,cam-am tot holbat.greul abia acum incepe,modelul se lucreaza si pe fata si pe dosul lucrului,o las pe maine dimi carmen,ti-am zis sa vii la mine sa-l blochezi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Ildi, arata foarte frumos inceputul tau! Sa nu-ti para rau de fir, e superb!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| ildi wrote:hai,gabi,ca si tie ti-ar reusi,nu e greu,doar ca trebuie sa stai cu ochii tot pe schema si in seara asta ma dor,cam-am tot holbat.greul abia acum incepe,modelul se lucreaza si pe fata si pe dosul lucrului,o las pe maine dimi carmen,ti-am zis sa vii la mine sa-l blochezi Ildi cum adica si pe fata si pe dos?pe fata nu se face modelul si pe spate cum vin randurile? cred ca nu o sa mai intru pe aici ca ma imbolnavesc de unde sa iau eu niste TIMP?(la cate as vrea sa fac....)
|
|
| tyktak wrote:Ildi cum adica si pe fata si pe dos?pe fata nu se face modelul si pe spate cum vin randurile? cred ca nu o sa mai intru pe aici ca ma imbolnavesc  de unde sa iau eu niste TIMP?(la cate as vrea sa fac....) nu,la schema B,daca te uiti,este model pe toate randurile si pe fata si pe dosul lucrului.modele diverse.la schema A modelul e doar pe fata lucrului,pe dos se lucreaza toate ochiurile pe dos. |
|
| ce misto e inceputul!!!iese tare fain ildi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ildi wrote:am inceput si eu percy  cu schemele astea,trebuie sa stai mereu atenta altfel,desfaci Vai,Ildi cat este de frumos...! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi sa ai spor ! |
|
| ildi wrote:hai,gabi,ca si tie ti-ar reusi,nu e greu,doar ca trebuie sa stai cu ochii tot pe schema si in seara asta ma dor,cam-am tot holbat.greul abia acum incepe,modelul se lucreaza si pe fata si pe dosul lucrului,o las pe maine dimi carmen,ti-am zis sa vii la mine sa-l blochezi
Merci mult Ildi de oferta, dar am rezolvat. L-am blocat asta noapte, vin astazi cu poze. Dar sa sti ca nu glumesc, daca voi avea vreodata drum te vizitez :)) Niciodata nu se stie. |
|
| nicoleta,endy,mersi mult! carmen,te astept,dar sa vii cu salul! |
|
| Vin intr-un final si cu pozele... pcinfo attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46