Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| pcinfo wrote:pai sunt la prima repetare, dar din ce zice in explicatii trebuie facuta schema B de doua ori: o data de la randul 5 la 31 a doua oara de la 0 la 27, si asa am de gand sa-l fac. Sunt la randul 22 acum Da ,,asa e ,eu am facuto pe prima doar de la 5 la 31 mult spor |
|
| Il stiti pe mesterul Manole asai? No io sunt mestera Gabyta,ce fac intr-o zi stric in aialalta Am facut ieri prima parte de la schema B(5-31),,si nu stiu cine ma pus in dimineata asta sa il blochez in loc sa continui ,,, si am vazut 2 greseli nu se observa prea tare (multi vad ,putini pricep)dar eu stiu ca sunt acolo asa ca iar am stricat pana la randu 18 ,sper sa mai inaintez macar putin azi . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nasol de tot, urasc sa stric la lucru din asta "labartat" trebuie sa o iei rand cu rand ca se duc ochii ca naiba. Am, patit-o si eu la Gail si mi-a luat dublu ca timp stricatul decat lucrul. Eu am inceput aseara a doua repetare a schemei B
|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| frumoase salurile fetelor,felicitari |
|
| delfin wrote:frumoase salurile fetelor,felicitari M ULTUMIM |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mult spor fetelor!!!!! |
|
| Am reusit sa termin salul, va arat cateva poze inainte de blocare. Voi avea o mica problema cu blocarea pt ca e ceva mai mare decat ma asteptam si nu prea am unde sa-l intind, dar vad eu, ma duc la vecini si tot il bloche pcinfo attached the following image(s):
|
|
| carmen,e absolut SU-PERB! e minunat! si ca rapida ai fost,l-ai terminat destul de repede si cu 2 zile pauza! e foarte,foarte,frumos! iti admir si curajul de a fi prima care a facut salul percy,celor care urmam ne va fi mai usor...caci te avem pe tine sa ne ajuti.felicitari din nou! cit despre blocat,poti sa-l aduci la mine! |
|
| Multumesc Ildi, esti o draguta. Apropo de blocat am sa-l pastrez pana am drum prin Italia si iti fac o vizita looooooool
|
|
| pcinfo wrote:Multumesc Ildi, esti o draguta. Apropo de blocat am sa-l pastrez pana am drum prin Italia si iti fac o vizita looooooool poti sa-l pui la pachet daca vrei... |
|
| sau vino si tu daca poti,am pe bloc o terasa maaareee si e si cald,asa se usca repede! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| a iesit absolut superb, imi place fff tare |
|
| Carmen a iesit minunat. Felicitari. |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| carmen....SUPERB!!!! |