Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu e complicat, dar merge putin mai greu. Daca nu va ies scazaturile spuneti-mi si incerc sa fac ceva filmulet, n-am idee inca cum, dar vad eu :) |
|
| Am gasit un tutorial pe youtube. Eu m-am chinuit singura sa-mi dau seama cum se face, stiind cum ar trebui sa iasa pe fata, dar exact la fel il fac si eu:
Asadar pentru SSP ON WS (ala care pe fata e scazut spre stanga) se face ca in filmulatul de mai jos. Cealalta scazatura pe dos (P2tog on WS) e scaderea obisnuita, adica 2 ochiri lucrate impreuna pe dos.
http://www.youtube.com/watch?v=lTCoak_KNDY |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Ce bine arata! Bravo |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
|
buna, gabyta. te rog frumos sa-mi explici si mie semnele de pe schema. nu cred ca le am pe toate si as vrea sa incerc si eu sa-l fac. sper sa reusesc. si inca ceva. cam cata ata mi-ar trebui? am inteles ca incep cu andrele de 2,5 sau 3, continui cu andrele de 5 sau 6 si termin cu andrele de 10. e bine?
|
|
| Gata am terminat puloverul ma reapuc de percy. Pe curand !!! |
|
| pcinfo wrote:Gata am terminat puloverul ma reapuc de percy. Pe curand !!! ufff,carmen,ce ma enervezi! andrelele mele nu au ajuns inca! |
|
| fa si cu din alea mai scurte da-le naibii, nu mai pierde vremea loool |
|
| Ildi incepi cu ce ai si cand iti vin andrelele schimbi. Mult spor.
|
|
| pcinfo wrote:fa si cu din alea mai scurte da-le naibii, nu mai pierde vremea loool tocmai asta-i buna,nu am circulare decit de3 si de 6,pe cele de 6 am paltonasul juliei,iarpe 3 un alt gail,dar oricum sunt prea mici.am 4 din alea drepte dar nu pot lucra cu ele,zici ca imi iau zborul cred ca maine vor ajunge,au trimis pachetul in 27 numai ca era sambata -duminica la mijloc.carmen,amo intrebare,iti trimit pm si apropo,incearca croseta,nu o sa o mai lasi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Gabita,Carmen sunteti grozave! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Eu azi am incercat scema B doamne da ce model incurcat,,nu vreau sa va descurajez ,da in 3 ore am reusit sa o fac nu eram obisnuita cu lucratul pe dosul lucrului,,binenteles am vazut din timp ca facusem vcateva greseli dar i-am dat inainte ca sa vad cum o arata modelul cat de cat ,,apoi cand am terminat am stricat tot de la schhema B,,ca sa o fac calumea,,acuma parca merge ceva mai repejor ,,am facut-o in 2 ore jumate nu 3 ,,ASTEA de luat impreuna cate 2 spre stanga si spre dreapta pe dosul lucrului ma deruta enorm Oliv iubyta,,inca imi prind si eu urechile,,inca nu stiu nici eu toate cum se fac doar ca vad asa din mers,,dupa ce mai avansez putin va spun ce si cum |
|
| hai nu le descuraja pe fete, nu e chiar asa nasol, daca esti atenta merge... |
|
| Carmen tu faci mai multe repetari de schema B sau doar una,,? mie mi se pare ca iasa micut asa cu una |
|
| pcinfo wrote:hai nu le descuraja pe fete, nu e chiar asa nasol, daca esti atenta merge... asa e,,,eu cel putin nu puteam sa imi iau ochii de pe schema,,nu puteam sa imi dau seama de model ,decat asa foarte vag |
|
| pai sunt la prima repetare, dar din ce zice in explicatii trebuie facuta schema B de doua ori: o data de la randul 5 la 31 a doua oara de la 0 la 27, si asa am de gand sa-l fac. Sunt la randul 22 acum |
|
|