Salul Percy
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Sunday, September 30, 2012 10:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
nu e complicat, dar merge putin mai greu. Daca nu va ies scazaturile spuneti-mi si incerc sa fac ceva filmulet, n-am idee inca cum, dar vad eu :)
pcinfo
Scris: Sunday, September 30, 2012 10:19 PM

Am gasit un tutorial pe youtube. Eu m-am chinuit singura sa-mi dau seama cum se face, stiind cum ar trebui sa iasa pe fata, dar exact la fel il fac si eu:

Asadar pentru SSP ON WS (ala care pe fata e scazut spre stanga) se face ca in filmulatul de mai jos. Cealalta scazatura pe dos (P2tog on WS) e scaderea obisnuita, adica 2 ochiri lucrate impreuna pe dos.

http://www.youtube.com/watch?v=lTCoak_KNDY
stelave
Scris: Monday, October 1, 2012 12:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
gabyta wrote:
Am inceput si eu aseara salul,,deocamdata a fost usor, sa vad mai departe cum imi prind urechileras hohot ,,ma tot incurca schema ,,am mers mai mult urmarind modelul banghead ras

Ce bine arata! Bravopupici
oliv
Scris: Monday, October 1, 2012 12:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2012
gabyta wrote:
Am inceput si eu aseara salul,,deocamdata a fost usor, sa vad mai departe cum imi prind urechileras hohot ,,ma tot incurca schema ,,am mers mai mult urmarind modelul banghead ras

buna, gabyta. te rog frumos sa-mi explici si mie semnele de pe schema. nu cred ca le am pe toate si as vrea sa incerc si eu sa-l fac. sper sa reusesc. si inca ceva. cam cata ata mi-ar trebui? am inteles ca incep cu andrele de 2,5 sau 3, continui cu andrele de 5 sau 6 si termin cu andrele de 10. e bine?
pcinfo
Scris: Monday, October 1, 2012 6:03 PM

Gata am terminat puloverul ma reapuc de percy. Pe curand dance !!!
ildi
Scris: Monday, October 1, 2012 6:16 PM

pcinfo wrote:
Gata am terminat puloverul ma reapuc de percy. Pe curand dance !!!

ufff,carmen,ce ma enervezi!computerlove computerlove computerlove andrelele mele nu au ajuns inca!
pcinfo
Scris: Monday, October 1, 2012 6:18 PM

fa si cu din alea mai scurte da-le naibii, nu mai pierde vremea loool
tunderke
Scris: Monday, October 1, 2012 6:19 PM

Ildi incepi cu ce ai si cand iti vin andrelele schimbi. Mult spor.
ildi
Scris: Monday, October 1, 2012 6:22 PM

pcinfo wrote:
fa si cu din alea mai scurte da-le naibii, nu mai pierde vremea loool

tocmai asta-i buna,nu am circulare decit de3 si de 6,pe cele de 6 am paltonasul juliei,iarpe 3 un alt gail,dar oricum sunt prea mici.am 4 din alea drepte dar nu pot lucra cu ele,zici ca imi iau zborulhohot hohot hohot
cred ca maine vor ajunge,au trimis pachetul in 27 numai ca era sambata -duminica la mijloc.carmen,amo intrebare,iti trimit pm si apropo,incearca croseta,nu o sa o mai lasi
Nicoleta C
Scris: Monday, October 1, 2012 6:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Gabita,Carmen sunteti grozave! pupici newclap newclap
gabyta
Scris: Monday, October 1, 2012 7:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Nicoleta C wrote:
Gabita,Carmen sunteti grozave! pupici newclap newclap
pupici
Eu azi am incercat scema B banghead banghead banghead banghead doamne da ce model incurcat,,nu vreau sa va descurajez ,da in 3 orerambo nervi am reusit sa o facbanghead banghead nu eram obisnuita cu lucratul pe dosul lucrului,,binenteles am vazut din timp ca facusem vcateva greseli dar i-am dat inainte ca sa vad cum o arata modelul cat de cat ,,apoi cand am terminat am stricat tot de la schhema B,,ca sa o fac calumea,,acuma parca merge ceva mai repejor ,,am facut-o in 2 ore jumate hohot nu 3 banghead banghead banghead hohot ,,ASTEA de luat impreuna cate 2 spre stanga si spre dreapta pe dosul lucrului ma deruta enormalcool alcool
Oliv iubyta,,inca imi prind si eu urechile,,inca nu stiu nici eu toate cum se fac doar ca vad asa din mers,,dupa ce mai avansez putin va spun ce si cumpupici computerlove
pcinfo
Scris: Monday, October 1, 2012 7:52 PM

hai nu le descuraja pe fete, nu e chiar asa nasol, daca esti atenta merge...
gabyta
Scris: Monday, October 1, 2012 7:53 PM
Nivel

Carmen tu faci mai multe repetari de schema B sau doar una,,? mie mi se pare ca iasa micut asa cu una alcool ras
gabyta
Scris: Monday, October 1, 2012 7:54 PM
Nivel

pcinfo wrote:
hai nu le descuraja pe fete, nu e chiar asa nasol, daca esti atenta merge...

hohot ras asa e,,,eu cel putin nu puteam sa imi iau ochii de pe schema,,nu puteam sa imi dau seama de model ,decat asa foarte vag
pcinfo
Scris: Monday, October 1, 2012 7:57 PM

pai sunt la prima repetare, dar din ce zice in explicatii trebuie facuta schema B de doua ori: o data de la randul 5 la 31 a doua oara de la 0 la 27, si asa am de gand sa-l fac. Sunt la randul 22 acum
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.