Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Atasat sunt explicatiile pentru salul percy. Din pacate inceputul e explicat cam incalcit, mi-am cam dat eu seama ce vrea, dar nu am avut rabdare sa fac cum zice acolo. Asa ca iata cum am inceput eu:
- monteaza 5 ochiuri - randul urmator: 1 fata, jeteu, 1 fata, 1 jeteu, 1 fata, jeteu, 1 fata, jeteu, 1 fata => 9 ochiuri - randul urmator: 2 fata, jeteu, 5 fata, jeteu, 2 fata => 11 ochiuri - randul urmator: 2 fata, 7 dos, 2 fata pana aici jeteurile se lucreaza rasucit sa nu iasa gauri
- apoi faci schema "set-up chart": 2 ochi pe magine in punct lenes, schema, 1 ochi pe fata, schema, 2 ochiuri margine in punct lenes - treci apoi la schema A si o repeti de 4 ori - treci apoi la schema B, dar numai de la randul 5 la 31 (+ randul pe dos) - apoi schema B de la 1 la 28 - apoi schema C de la 1 la 36 si inchei
pcinfo attached the following image(s):

|
|
| Multumim frumos Carmen. |
|
| Si aici e inceputul meu, abia astept sa-l termin. Sper ca marti sa ma reapuc de el. pcinfo attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| wow ce fain e , dar am inceput gail-ul,off, il incerc si eu dupa ce il termin |
|
| carmen,ce frumos arata! splendid! multumim mult ca ai dechis topicul! |
|
| Spor la treaba Carmen, arata minunat pana acum. |
|
| Superbe,Carmen multumim pentru scheme si explicatii |
|
| Eu am varianta in engleza a salului. Cu siguranta se poate urmari mai bine.
Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mami_de_gemeni wrote:Eu am varianta in engleza a salului. Cu siguranta se poate urmari mai bine. tocmai vroiam s ao pun eu ,multumim Mami si eu cred ca e mai usor asa. |
|
| am si eu versiunea in engleza,dar tot nu prea inteleg mare lucru,de aceea am rugat-o pe carmen sa ne scrie cum a facut ea. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| Multumesc Pcinfo pentru explicatiile detaliate. In curand incep si eu salul... am sa apelez la bunavointa ta cand ma impotmolesc! |
|

| Am inceput si eu aseara salul,,deocamdata a fost usor, sa vad mai departe cum imi prind urechile ,,ma tot incurca schema ,,am mers mai mult urmarind modelul gabyta attached the following image(s):

|
|
| gabyta,ce frumos arata!sa-mi ajunga andrelele ce le-am comandat si saptamina viitoare ma apuc si eu,promit!sper doar sa nu-mi prind urechile,ca zicea carmen ca se lucreaza si pe dos modelul |
|
| Arata bine pana acum. Lucrezi cu ace de 2,5? |
|

| Mami_de_gemeni wrote:Arata bine pana acum. Lucrezi cu ace de 2,5? de 3,5 mm cred ca sunt acele
ildi tot de aia mie si mie frica ,,nici eu nu am mai lucrat niciodata cu model pe dosul lucrului |
|
|